Rekisteriseloste, kuluttajansuoja & tietoa evästeistä

    Re­kis­te­ri­se­los­te, ku­lut­ta­jan­suo­ja & tie­toa eväs­teis­tä

    Kuluttajansuoja

    Mikäli kuluttajan ja yrityksen välille tulee erimielisyyksiä, joita ei saada ratkaistuksi osapuolten välisellä neuvottelulla, laki kuluttajariitalautakunnasta mahdollistaa asunnon kauppaan liittyvien asioiden käsittelyn kuluttajariitalautakunnassa (www.kuluttajariita.fi).

     

    Tietoa evästeistä

    Eväste eli cookie on pieni tiedosto, jolla verkkopalvelu tunnistaa tietokoneesi, kerää ja vaihtaa tietoa. Suurin osa kaikista verkkosivuista käyttää evästeitä. Voit estää evästeet selaimesi asetuksista, mutta huomioithan, että useimmat sivustot vaativat niiden sallimisen toimiakseen oikein.

    Me käytämme evästeitä, jotta sivustomme toimisi paremmin. Keräämme esim. tilastoja kävijöistämme (mistä he sivustolle tulivat ja miten siellä liikkuivat) ja tietojen avulla kehitämme sivuston käyttökokemusta. Evästetietojen säilytysaika vaihtelee: istuntosi evästeet (esim. kuten joillain sivuilla ostokorin sisältö) poistuvat, kun selain suljetaan. Muilla evästeillä voimassaoloaika vaihtelee joistakin kuukausista muutamiin vuosiin. Sivustollamme voi olla myös kolmansien osapuolten (mm. Google Analytics, Facebook, YouTube) evästeitä, joiden kautta saamme tietoja ja voimme kehittää toimintaamme.

    T2H Yhtiöt Oy:n rekisteriselosteet

    Hankintarekisteri

    TIETOSUOJASELOSTE 8.6.2016
    Henkilötietolaki (523/1999) 10 § ja 24 § mukainen rekisteriseloste

    Rekisterinpitäjä
    T2H Yhtiöt Oy
    Vantaankoskentie 14, 01670 Vantaa
    puhelinvaihde: 020 7032 580
    Y-tunnus 2368188-1
    Kotipaikka: Vantaa

    Rekisteriasioista vastaava henkilö
    Jouni Ahola
    Vantaankoskentie 14, 01670 Vantaa
    puhelinvaihde: 020 7032 580

    Rekisterin nimi
    T2H Yhtiöt Oy hankintarekisteri

    Rekisterin käyttötarkoitus
    Rekisterin pitäjä käyttää tietoja hankintojen tekemistä varten.

    Rekisteri sisältää seuraavat tiedot
    Rekisteriin tallennetaan hankintojen tekemisen kannalta olennaisia tietoja, kuten nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, toimiala ja muut tiedot, joita tarvitaan hankintasuhteen ylläpitoon sekä muut rekisteröidyn itse antamat tiedot.

    Tietolähteet
    Rekisteriin tallennetaan vain tietoja, jotka rekisteröity on itse antanut, joko sopimuksia tai tilauksia tehdessään tai muussa rekisteröidyn ja rekisterinpitäjän välisessä toiminnassa. Päivityksiä tietoihin voidaan tarvittaessa hankkia myös päivityspalveluja tarjoavilta viranomaisilta ja yrityksiltä.

    Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle
    Rekisterinpitäjä ei luovuta henkilötietoja konserniin kuulumattomille ulkopuolisille eikä tietoja siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

    Rekisterin suojaus
    Tiedot kerätään tietokantoihin, jotka ovat palomuurein, salasanoin ja muunlaisin teknisin keinoin suojattuja. ATK:lle talletettuihin tietoihin on rajoitetut käyttöoikeudet, jotka on suojattu käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

    Rekisterin tarkastusoikeus ja tietojen päivitys
    Rekisteröidyllä on henkilötietolain perusteella oikeus tarkistaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu.  Rekisteröity voi myös pyytää poistamaan häntä koskevat tiedot rekisteristä lähettämällä yhteystietonsa sähköpostitse rekisteristä vastaavalle henkilölle. Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojensa luovuttamisen ja käsittelyn suoramainonnassa sekä markkina- ja mielipidetutkimusta varten ilmoittamalla tästä rekisteristä vastaavalle henkilölle.

    Asuntosijoittajarekisteri

    TIETOSUOJASELOSTE 8.6.2016
    Henkilötietolaki (523/1999) 10 § ja 24 § mukainen rekisteriseloste

    Rekisterinpitäjä
    T2H Yhtiöt Oy
    Vantaankoskentie 14, 01670 Vantaa
    puhelinvaihde: 020 7032 580
    Y-tunnus 2368188-1
    Kotipaikka: Vantaa

    Rekisteriasioista vastaava henkilö
    Matias Majuri
    Vantaankoskentie 14, 01670 Vantaa
    puhelinvaihde: 020 7032 580

    Rekisterin nimi
    T2H Yhtiöt Oy asuntosijoittajarekisteri

    Rekisterin käyttötarkoitus
    Yhteystietoja kerätään henkilöistä, jotka haluavat tietoa T2H Yhtiöt Oy:n ja sen tytäryhtiöiden rakentamista asunnoista. Asuntosijoittajarekisteriä käytetään ja henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja velvoittamissa rajoissa asiakassuhteen hoitamiseen, hallintaan ja kehittämiseen, analysointiin sekä tilastointiin. Rekisterin sisältämiä asiakastietoja voidaan käyttää asuntojen varausten ja myyntitilanteen rekisteröinnin sekä kauppakirjan teon yhteydessä sekä rekisterinpitäjän ja sen kanssa samaan konserniin kuuluvien yhtiöiden markkinointiin.

    Rekisteri sisältää seuraavat tiedot
    Rekisteri sisältää asiakkaiden sukunimen, etunimen, osoitteen, puhelinnumeron, sähköpostiosoitteen ja kaikki mielenkiinnon kohteet sekä muut rekisteröidyn itse antamat tiedot, yhdistettynä T2H Yhtiöt Oy:n ja sen tytäryhtiöiden myynnissä olevien huoneistojen perus- ja tilatietoihin.

    Tietolähteet
    Henkilötietoja kerätään rekisteriin ilmoittautuvalta asiakkaalta.

    Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle
    Rekisterinpitäjä ei luovuta henkilötietoja konserniin kuulumattomille ulkopuolisille eikä tietoja siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

    Rekisterin suojaus
    Tiedot kerätään tietokantoihin, jotka ovat palomuurein, salasanoin ja muunlaisin teknisin keinoin suojattuja. ATK:lle talletettuihin tietoihin on rajoitetut käyttöoikeudet, jotka on suojattu käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

    Rekisterin tarkastusoikeus ja tietojen päivitys
    Rekisteröidyllä on henkilötietolain perusteella oikeus tarkistaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Asiakas voi myös pyytää poistamaan häntä koskevat tiedot rekisteristä lähettämällä yhteystietonsa sähköpostitse rekisteristä vastaavalle henkilölle. Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojensa luovuttamisen ja käsittelyn suoramainonnassa sekä markkina- ja mielipidetutkimusta varten ilmoittamalla tästä rekisteristä vastaavalle henkilölle.

    Asiakasrekisteriseloste

    TIETOSUOJASELOSTE 8.6.2016
    Henkilötietolaki (523/1999) 10 § ja 24 § mukainen rekisteriseloste

    Rekisterinpitäjä
    T2H Yhtiöt Oy
    Vantaankoskentie 14, 01670 Vantaa
    puhelinvaihde: 020 7032 580
    Y-tunnus 2368188-1
    Kotipaikka: Vantaa

    Rekisteriasioista vastaava henkilö
    Matias Majuri
    Vantaankoskentie 14, 01670 Vantaa
    puhelinvaihde: 020 7032 580

    Rekisterin nimi
    T2H Yhtiöt Oy asiakasrekisteri

    Rekisterin käyttötarkoitus
    Yhteystietoja kerätään henkilöistä, jotka haluavat tietoa T2H Yhtiöt Oy:n ja sen tytäryhtiöiden rakentamista asunnoista. Asiakasrekisteriä käytetään ja henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja velvoittamissa rajoissa asiakassuhteen hoitamiseen, hallintaan ja kehittämiseen, analysointiin sekä tilastointiin. Rekisterin sisältämiä asiakastietoja voidaan käyttää asuntojen varausten ja myyntitilanteen rekisteröinnin sekä kauppakirjan teon yhteydessä sekä rekisterinpitäjän ja sen kanssa samaan konserniin kuuluvien yhtiöiden markkinointiin.

    Rekisteri sisältää seuraavat tiedot
    Rekisteri sisältää asiakkaiden sukunimen, etunimen, osoitteen, puhelinnumeron, sähköpostiosoitteen ja kaikki mielenkiinnon kohteet sekä muut rekisteröidyn itse antamat tiedot, yhdistettynä T2H Yhtiöt Oy:n ja sen tytäryhtiöiden myynnissä olevien huoneistojen perus- ja tilatietoihin.

    Tietolähteet
    Henkilötietoja kerätään rekisteriin ilmoittautuvalta asiakkaalta.

    Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle
    Rekisterinpitäjä ei luovuta henkilötietoja konserniin kuulumattomille ulkopuolisille eikä tietoja siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

    Rekisterin suojaus
    Tiedot kerätään tietokantoihin, jotka ovat palomuurein, salasanoin ja muunlaisin teknisin keinoin suojattuja. ATK:lle talletettuihin tietoihin on rajoitetut käyttöoikeudet, jotka on suojattu käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

    Rekisterin tarkastusoikeus ja tietojen päivitys
    Rekisteröidyllä on henkilötietolain perusteella oikeus tarkistaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Asiakas voi myös pyytää poistamaan häntä koskevat tiedot rekisteristä lähettämällä yhteystietonsa sähköpostitse rekisteristä vastaavalle henkilölle. Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojensa luovuttamisen ja käsittelyn suoramainonnassa sekä markkina- ja mielipidetutkimusta varten ilmoittamalla tästä rekisteristä vastaavalle henkilölle.