fbpx

Etsi oma

Ihana koti


Saatavuus
Valitse tyyppi
Pinta-ala min.
Pinta-ala max.


Lisää hakukriteereitä

T2H rakentaa Ihania koteja

Me T2H:lla rakennamme Ihania koteja pääkaupunkiseudulle, Pirkanmaalle ja Varsinais-Suomen alueelle. Meille Ihana koti on avara, valoisa, käytännöllinen ja asukkaidensa tarpeita palveleva koti. Kaikissa suunnittelemissamme asunnoissa on aina tavanomaista korkeammat huoneet, suuret ikkunat sekä avarat keittiö- ja oleskelutilat.

Meille on tärkeää, että tulet viihtymään uudessa kodissasi. Siksi saat osallistua uuden kotisi sisustusvalintoihin valitsemalla sinulle parhaiten sopivat materiaalit, kalusteet ja varusteet jokaisen kohteen yksilöllisistä sisustusvaihtoehdoista. Kun saat itse osallistua uuden kotisi rakentamiseen, voit olla varma, että uusi kotisi on Ihana!

Katso myytävät kohteemme

 

Oman kodin ostaja tai asuntosijoittaja:
Haluatko varaslähdön
Ihanan kodin hankintaan?

Lue lisää
1 / 4

Asunto Oy Vantaan Gaia

Vantaa, Myyrmäki

Kerrostalot
Tutustu kohteeseen
2 / 4

Asunto Oy Espoon Vikaari

Espoo, Kera

Kerrostalot
Tutustu kohteeseen
3 / 4

Asunto Oy Kangasalan Hunaja

Kangasala, Lamminrahka, Tampere

Kerrostalot
Tutustu kohteeseen
4 / 4

Asunto Oy Vantaan Olympia

Vantaa, Koivuhaka

Kerrostalot
Tutustu kohteeseen

Haaveissa uusi koti?

Rakennamme kerrostaloja sekä yhtiömuotoisia pari- ja rivitaloja eri puolille pääkaupunkiseutua, Pirkanmaata sekä Varsinais-Suomen seudulle – tutustu tarkemmin kohteisiimme!

Lisätietoa sinua kiinnostavasta kodista löydät kohteen omalta sivulta, mistä voit myös ladata asuntoesitteen heti, kun kohde on tullut ennakkomarkkinointiin sekä sisustusesitteen, kun sisustusmateriaalivaihtoehdot ovat varmistuneet. Huomaathan kuitenkin, että ensimmäisenä tieto tulevista kohteista menee ennakkovaraajalistallemme, mille voit liittyä täällä.

Katso kaikki kohteemme

Etsimme uusia
ammattilaisia joukkoomme!

Katso avoimet työpaikat

Tervetuloa Ihanaan kotiin!