fbpx

Arvostettu ja luonnonläheinen Vantaan Hiekkaharju


Vantaan Hiekkaharjussa on helppo viihtyä. Viehättävä, omakotitalovaltainen ja luonnonläheinen alue sijaitsee aivan Tikkurilan vieressä, ja sieltä löytyvät kattavat palvelut sekä koko joukko aktiviteetteja. Hyvien liikenneyhteyksien ansiosta matka käy nopeasti Helsingin keskustaan, kuten myös muualle päin pääkaupunkiseutua. Hiekkaharju sopii moneen makuun, sillä se yhdistää hienosti rauhallisen asuinympäristön mahdollisuuteen viettää aktiivista ja tapahtumantäyteistä elämää.

Hiekkaharju on tunnelmallinen ja eloisa asuinpaikka

Vantaan Hiekkaharju sopii moneen elämäntilanteeseen, niin menevämmästä elämäntyylistä nauttiville kuin rauhallisuutta etsiville lapsiperheille. Alueella on monia arvostettavia piirteitä, kuten autoliikenteen osalta hiljainen asuinympäristö sekä helposti tavoitettavat, monipuoliset palvelut ja aktiviteetit. Hiekkaharjussa onkin helppo viettää yhtä lailla tapahtumantäyteistä elämää kuin lapsiperheen arkea. 

Elämä kulkee mainiosti eteenpäin erinomaisten liikenneyhteyksien ja kattavien palveluiden ansiosta. Lähiympäristöstä löytyy monipuolinen valikoima sekä urheiluun, luontoon että kulttuuriin liittyvää tekemistä. Ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet ovat mainiot ja ne yhdessä muun mielekkään vapaa-ajan viettämisen kanssa saavat Hiekkaharjun asukkaat nauttimaan jokaisesta päivästä.

Vantaan Hiekkaharju on kattavien palveluiden ja hyvin toimivien liikenneyhteyksien äärellä

Hiekkaharjusta pääsee helposti ja nopeasti Tikkurilan keskuksen palveluiden ja aktiviteettien pariin, autoillen vain viidessä minuutissa. Lähijunilla liikkuu alle puolessa tunnissa Helsingin keskustaan, eikä matka Keravalle ja Riihimäellekään kestä kauan. Junailu Helsinkiin käy näppärästi reilun puolen kilometrin päässä olevalta Hiekkaharjun asemalta, joka sijaitsee sopivasti sekä pää- että kehäradan varrella.

Liikkumista sujuvoittavat Hiekkaharjun suorat bussiyhteydet, jotka kiidättävät matkalaiset nopeasti esimerkiksi Peijaksen sairaalalle sekä tulevalle Elmon Urheilupuistolle. Myös omalla autolla kulkeminen on vaivatonta, sillä Kehä III, Lahdenväylä ja Tuusulanväylä sijaitsevat lähellä. Niitä myöden on kätevä kulkea joka suuntaan. Hiekkaharjusta pääsee myös nopeasti Helsinki-Vantaan lentokentälle. Automatka sinne vie vain viisitoista minuuttia. Lentokentälle pääsee Hiekkaharjusta näppärästi myös Kehärataa pitkin.

Kattavat lähipalvelut ja paljon mieluisaa tekemistä

Arki sujuu mukavasti, kun ympärillä on monipuolisesti palveluita. Hiekkaharjussa on useita kouluja, päiväkoteja, ja ruokakauppoja. Vajaan kahden kilometrin päässä odottavat Tikkurilan keskuksen palvelut. Niihin kuuluvat muun muassa hyvin palvelevat ruokakaupat, erikoisliikkeet, liikuntapalvelut, kahvilat ja ravintolat – kuten Vantaan parhaana pidetty ravintola Vintero.

Sujuvat kulkuyhteydet Helsinkiin varmistavat, että tekeminen ei lopu koskaan kesken. Pääkaupungin eläväinen keskusta tarjoaa lukemattomia aktiviteetteja ympäri vuoden niin kulttuurista, urheilusta kuin ylipäätään suurkaupungin elämänmenosta innostuville.

Harrastukset ja luonto

Asuinpaikkana haluttu Vantaan Hiekkaharju on sekä luonnonläheinen että omakotitalovaltainen alue, jossa on viihtyisä tunnelma. Luonto on lähellä, ja siitä on helppo nauttia. Kauniissa ympäristössä on useita hyviä liikuntapaikkoja sekä Malminpellon kauniissa maisemissa kulkevia, liikkumaan innostavia lenkkipolkuja.

Jos haluat lähteä vaikkapa pienelle kävelylenkille tai tehdä kierroksen pyörällä, Hiekkaharjun tunnelmalliset kadut, ympäröivät maisemat ja puistot tarjoavat siihen ihanteellisen ympäristön. Alueella on peltoaukeita, metsäisiä viheralueita ja kukoistavia puronvarsilehtoja. Piipahdukset luontoon maittavatkin vuodenajasta riippumatta.

Vantaan Hiekkaharjun urheilupuistossa ja tenniskeskuksessa viettää aikaa mielellään, ja lentopallon ja koripallon pelaaminen sujuu sekin oman kodin lähellä. Hiekkaharjussa on myös Hiekkaharju Golf, josta löytyvät 6- ja 9-reikäiset kentät. Talvisin on kiva luistella tekojäällä, ja löytyy alueelta jalkapallokenttä ja uimahallikin.

Lintubongareilla on lukuisia siivekkäitä ilon aiheita, sillä Hiekkaharjun halki virtaa Rekolanoja, joka on tunnettu lintujen suosimana paikkana. Hiekkaharjun lähistöllä riittää myös erilaisia tapahtumia, kuten kesäisin järjestettävä Tikkurila Festivaali.

Vantaan Hiekkaharju pähkinänkuoressa:

  • Tikkurilan keskuksen vieressä sijaitseva asuinalue
  • Kaikki arjen palvelut, koulut ja päiväkodit sijaitsevat lähellä
  • Lyhyen matkan päässä olevalta juna-asemalta pääsee Helsinkiin alle puolessa tunnissa
  • Omalla autolla ajaa Tikkurilan keskustaan alle 5 minuutissa ja Helsinki-Vantaan lentokentälle 15 minuutissa
  • Monipuoliset liikuntamahdollisuudet.

Katso Hiekkaharjun myytävät asunnot