Header kuva Asunnot

Asuntokohteemme

  T2H:n asunnot & esittelyt

  Esittelemme näillä sivuilla myynnissä ja ennakkomarkkinoinnissa olevia sekä tulevia asuntokohteitamme. Tämän sivun alaosassa näet tämänhetkisen asuntotarjontamme kokonaisuudessaan. Voit tutustua kohteisiin myös asuinalueiden mukaan tai paikkakunnittain: katso kaikki kohteemme Vantaalla, Tampereella ja Helsingissä sekä Keravalla ja Nurmijärvellä.

  Myynnissä olevien kohteiden omilta sivuilta voit ladata asuntoesitteen ja sisustusesitteen, kun sisustusmateriaalivaihtoehdot ovat varmistuneet. Kohdesivulta näet myös hinnaston ja muuta tietoa asunnoista sekä myynnin yhteystiedot. Voit aina olla yhteydessä myös suoraan omaan asuntomyyntiimme!

  Lue myös T2H:sta yrityksenä ja tutustu aiempaan asuntotuotantoomme.

  T2H Asuntokohteemme

  Seuraavat asuntoesittelyt ja tonttinäytöt, tervetuloa tutustumaan!

  Huom.: kun klikkaat kalenterikuvaketta, pääset tallentamaan merkinnän myös suoraan sähköiseen kalenteriisi (esim. Outlook).

  Juuri nyt ei ole asunto- tai tonttinäyttöjä sovittuna. Seuraa tilannetta!

  Tutustu asuinalueisiin

  Rakennamme parhaillaan uusia rivi- ja paritaloja & kerrostaloja eri puolille Vantaata sekä Tampereelle Vuorekseen ja Tesomalle. Uutta on tulossa myös Keravan Alikeravalle, Nurmijärven Klaukkalaan, Sipoon Söderkullaan ja Espoon Nöykkiöön. Ihania koteja on tiedossa myös Härmälänrantaan Tampereelle, Niemenmaalle Pirkkalaan ja Ala-Malmille Helsinkiin. 

  Tutustu asuinalueisiin Ideoita-osiossa!

  Miksi ihania koteja?

  • isot ikkunat & korkeat huoneet: avaruutta ja valoa asuntoon
  • lattialämmitys useimmissa kohteissamme – miellyttävä jaloille (ja kun ei ole pattereita, on helpompi sisustaa!)
  • käytämme energiatehokasta maalämpöä aina, kun se on mahdollista
  • yhtenäiset ja avarat keittiö- ja oleskelutilat
  • laadukkaat sisustusratkaisut: käytämme materiaaleissa ja kodinkoneissa vain luotettavia alihankkijoita ja tuttuja tuotemerkkejä (kurkkaa inspiraatiota sisustukseen Ideoita-sivulta, josta löydät paljon havainne- ja valokuvia aiemmista kohteistamme)

  Rivi- ja paritalomme ovat pääosin yksitasoisia, ja niissä on oma, pergolalla katettu piha. Kerrostaloasuntoja teemme monen kokoisia, moniin elämäntilanteisiin – ja mukana on useimmiten koko asunnon levyinen parveke tai terassi. Tervetuloa tutustumaan!