Ihania koteja: asunto Freija A54

Kerrostalokohteita Sarvvikiin

  Tulossa

  Asunnot | Kirkkonummi

  Tyyppi
  Kerrostalo

  Osoite

  Heinäkedontie 5, 02390 Sarvvik

  Arv. valmist.
  Tarkentuu myöhemmin

  Kohde-esite:
  Tulossa
  Sisustusesite:
  Tulossa

  Asuntopohjat ja alk. hinnat:
  Tulossa

  Rakennamme Ihania koteja merelliseen Sarvvikiin Kirkkonummelle lähelle Espoon runsaita palveluita ja monipuolisia harrastusmahdollisuuksia. Täällä asut upeiden ulkoilumaastojen ääressä, ja golf-kenttä löytyy aivan kotikulmilta. 

  Ihana koti on asunto, jossa erityistä on valoisuus ja avaruus, jotka syntyvät tavanomaista korkeammasta huonekorkeudesta ja ikkunoista, jotka ulotamme lattiasta kattoon aina kun mahdollista. Asumisen ihanuuden täydentävät tyylikkäät ja toimivat tilaratkaisut sekä modernit materiaalit ja varusteet. 
   

  T2H Ihana koti sijaitsee merellisessä Sarvvikissa Kirkkonummella

  Sarvvik asuinalueena

  Lumoava meri, vehreä luonto ja autolla 10 minuutissa Espoon toiseksi suurimpaan kauppakeskukseen ja viihdemaailmaan – tämä kaikki toteutuu Ihanissa kodeissa, jotka rakennamme Sarvvikiin Kirkkonummelle.

  Merellisestä Sarvvikista muodostuu ainutlaatuinen asuinalue, joka tarjoaa upeat mahdollisuudet ulkoilla maalla ja merellä. Kotikulmilla sijaitsee myös Suomen vanhimpiin ja korkealuokkaisimpiin golfkenttiin kuuluva Sarfvik Golf. Alueen oma päiväkoti ja koulu tulevat Metsäniityn suurkortteliin. 

  Hyviä liikenneyhteyksiä arvostavalle Sarvvikin sijainti on mainio – sijaitseehan se aivan pääkaupunkiseudun kupeessa. Läheistä Jorvaksentietä pitkin pääset nopeasti omalla autolla tai bussilla kauppakeskus Isoon Omenaan ja Matinkylän metroasemalle sekä Helsinkiin. Monipuoliset päivittäispalvelut löytyvät kätevästi Kivenlahdesta. Sinne rakennetaan myös metrolinjan päätepysäkki, joten matkanteko on tulevaisuudessa entistä sujuvampaa. 

  Lue lisää Ihanien kotien Sarvvikista.  

  Kiinnostuitko kohteesta?

  Tule ennakkovaraajaksi ja saa tietoa uusista kohteista heti ensimmäisten joukossa. Liity mukaan täällä
   

  Ota yhteyttä:

  Lasse Heikkilä
  044 0402 123
  lasse.heikkila(at)t2h.fi

  Tervetuloa Ihanaan kotiin