T2H - Asunnot

Asunto Oy Pirkkalan Bravo

  Tulossa

  Asunnot | Pirkkala

  Pirkkalan Bravon Ihana Kodit ovat avaria ja valoisia
  Tyyppi
  Kerrostalo
  Huoneluku:
  1
  –2
  –3
  –4
  h
  kt
  (s)

  Asuntoja
  Yht. 28 asuntoa
  Arv. valmist.
  Loppuvuonna 2019

  Kohde-esite:
  Tulossa
  Sisustusesite:
  Tulossa

  Asuntopohjat ja alk. hinnat:
  Tulossa

  Asunto Oy Pirkkalan Bravo

  Tulossa ennakkomarkkinointiin kesällä 2018.

  Bravon Ihanat Kodit ovat erityisen avaria ja valoisia asuntoja, yksiöistä aina neljän huoneen saunallisiin asuntoihin. Korkeat huoneet, suuret ikkunat sekä tyylikkäät ja toimivat tilaratkaisut takaavat asumisen mukavuuden. Lisäksi osassa asunnoissa parvi tuo lisää tilaa ja mahdollisuuksia – avaraa loft-tunnelmaa! Vesikiertoinen lattialämmitys mahdollistaa monipuoliset sisustusratkaisut, koska pattereita ei tarvita. Bravon ylimpien kerrosten Ihanista Kodeista on upeat näkymät Pyhäjärvelle.

  Korttelissa on yhteinen leikkialue ja vierasparkkipaikka. Lähistölle rakennetaan pelikenttä, ja tulevaisuudessa pääset Pyhäjärven rantaa myötäilevää kevyen liikenteen väylää pitkin Tampereen keskustaan asti.

  Arvioitu rakentamisen aloitus loppuvuodesta 2018.

  Pirkkalan Bravo on lähellä luontoa

  Bravo rakennetaan Soljaan

  Bravon Ihanat Kodit rakennetaan uudelle ja iloisen värikkäälle Soljan alueelle Pirkkalaan, jonne inspiraatiota on haettu Amsterdamin vanhoista kaupunkikerrostaloista. Pyhäjärven rantamaisemista löytyvät kaikki elementit ihanaan asumiseen: lyhyet välimatkat Suomen vetovoimaisimman kunnan palveluihin, sujuvat liikenneyhteydet lähelle ja kauas sekä kaunis ja vehreä luonto.

  Kävelymatkan päässä kimaltelee Pyhäjärvi, joka tarjoaa loistavat mahdollisuudet virkistymiseen. Lähistöllä ovat niin venesatama kuin uimarantakin. Ulkoilureittejä pitkin on helppo tutustua seutuun, ja tulevaisuudessa voit pyöräillä Pyhäjärven rantaa seuraten vaikka Tampereen keskustaan asti.

  Soljan sijainti on erinomainen: Tampereen keskustaan on vain noin 10 km, ja matka taittuu sujuvasti bussilla tai alle 20 minuutissa omalla autolla. Lähimmälle bussipysäkille on Ihanista Kodeista vain 400 metriä.

  Lue lisää Soljasta asuinalueena

  Kiinnostuitko kohteesta?

  Ota yhteyttä: 

  Daria Hasan
  040 124 7399
  daria.hasan(at)t2h.fi

  Matias Majuri
  040 9618 669
  matias.majuri(at)t2h.fi

  Bravo - sijainti kartalla

  Bravo - kaunis järvi

  Tervetuloa Ihanaan Kotiin!