Ihania koteja: asunto Freija A54

Asunto Oy Pirkkalan Romeo

  Tulossa

  Asunnot | Pirkkala

  Tyyppi
  Kerrostalo
  Huoneluku:
  1
  –2
  –3
  –4
  h
  kt
  (s)
  (parvi)

  Osoite

  Kauppiaankatu 27, 33960 Pirkkala

  Arv. valmist.
  2021

  Kohde-esite:
  Tulossa
  Sisustusesite:
  Tulossa

  Asuntopohjat ja alk. hinnat:
  Tulossa

  Pyhäjärven rantamaisemiin kohoaa Pirkkalan Romeo, jossa asunnot ovat Ihania koteja - osasta asunnoista avautuvat huikeat näköalat Pyhäjärvelle! Rakennamme jokaiseen kotiin tavanomaista korkeammat huoneet, mikä tekee asunnoista erityisen avaria. Parvellisissa asunnoissa huonekorkeus on jopa 4 metriä tarjoten upeaa loft-tunnelmaa, lisää tilaa ja mahdollisuuksia. Lisäksi suuret lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat tuovat valoa huonetiloihin.

  Romeon Ihanat kodit rakennetaan omalle tontille, joten asumiskustannukset ovat edulliset. Uudella Soljanrannan alueella ovat lähellä upea luonto sekä kattavat palvelut; kohteemme lähelle tulevat mm. uusi päiväkoti, jossa myös esi- ja alkuopetusluokat. Tampereen keskustaan on matkaa vain 10 kilometriä. 

  Asunto Oy Pirkkalan Romeo rakennetaan Soljanrannan uudelle asuinalueelle Pyhäjärven komeisiin rantamaisemiin.

  Romeo rakennetaan Soljanrantaan

  Ihanat kodit rakennetaan iloisen värikkääseen Soljanrantaan, jonne inspiraatiota on haettu Amsterdamin vanhoista kaupunkikerrostaloista. Pyhäjärven rantamaisemista löytyvät kaikki elementit ihanaan asumiseen: lyhyet välimatkat palveluihin, sujuvat liikenneyhteydet sekä kaunis ja vehreä luonto.

  Viereinen Pyhäjärvi tarjoaa loistavat mahdollisuudet virkistymiseen. Lähistöllä ovat mm. venesatama ja uimaranta. Ulkoilureittejä pitkin on helppo tutustua seutuun, ja tulevaisuudessa pyöreäilet rantaa seuraten vaikka Tampereen keskustaan asti.

  Soljanrannan sijainti on erinomainen: Tampereen keskustaan on vain n. 10 km, ja matka taittuu sujuvasti bussilla tai alle 15 minuutissa omalla autolla. Lähimmälle bussipysäkille on vain 400 metriä.

  Lue lisää Soljanrannasta asuinalueena.

  Kiinnostuitko kohteesta?

  Tule ennakkovaraajaksi ja saa tietoa uusista kohteista heti ensimmäisten joukossa. Liity mukaan täällä
   

  Ota yhteyttä:

  Simo Nuolemo
  040 624 8440
  simo.nuolemo(at)t2h.fi
   

  Tervetuloa Ihanaan kotiin