Header kuva Asunnot

Asunto Oy Sipoon Rubiini

  Tulossa

  Asunnot | Sipoo

  Rubiini 1
  Tyyppi
  Kerrostalo

  Osoite

  Graniittitie 8, 01150 Sipoo

  Asuntoja
  42
  Arv. valmist.
  Tarkentuu

  Kohde-esite:
  Tulossa
  Sisustusesite:
  Tulossa

  Asuntopohjat ja alk. hinnat:
  Tulossa

  Asunto Oy Sipoon Rubiini

  Hyvin suunniteltuja, avaria ja valoisia asuntoja uudella Pähkinälehdon asuinalueella Söderkullassa. Jokaisessa asunnossa on terassi tai parveke sekä lämmin varastotila. Ylimmän kerroksen saunaosastolla lämpenevät pehmeät löylyt, ja parvekkeelta avautuvat näkymät aurinkoiseen länteen.
   

  Kiinnostuitko kohteesta?

  Ota yhteyttä Matias Majuriin
  040 961 8669
  matias.majuri@t2h.fi

   

  Rubiini 2

  Söderkulla asuinalueena

  Söderkulla sijaitsee Sipoon eteläosassa mainiolla paikalla Helsingin ja Porvoon välissä. Kohteidemme lähettyvillä ovat päiväkodit, koulut sekä muut Söderkullan julkiset ja kaupalliset palvelut.

  Matkanteko on sujuvaa Helsingin suuntaan ja Porvooseen päin. Autolla olet Helsingissä noin puolessa tunnissa, Porvoossa parissakymmenessä minuutissa. Sipoo kuuluu HSL-alueeseen (Helsingin Seudun Liikenne), joten busseihin käy sama matkakortti kuin Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Kauniaisissa, Keravalla ja Kirkkonummella.

  Vetovoimainen ja voimakkaasti kehittyvä asuinalue ihastuttaa myös luonnonläheisyydellään. Sipoonkorven kansallispuisto, useat järvet ja lumoava saaristo antaa parhaat puitteet monenlaisille ulkoilmaharrastuksille.

  Lue lisää Söderkullasta Ideoita-osiostamme!

  Tervetuloa Ihanaan kotiin!