T2H - Asunnot

Asunto Oy Vantaan Kookos

  Tulossa

  Asunnot | Vantaa

  Tyyppi
  Kerrostalo
  Huoneluku:
  1
  –2
  –3
  –4
  h
  kt
  (s)
  Pinta-ala
  20,5 – 64,5m²

  Osoite

  Kvartsijuonenkuja 1, 01700 Vantaa

  Asuntoja
  Yht. 23 asuntoa
  Arv. valmist.
  10/2019

  Kohde-esite:
  Tulossa
  Sisustusesite:
  Tulossa

  Asuntopohjat ja alk. hinnat:
  Tulossa

  Asunto Oy Vantaan Kookos

  Upean townhouse-tyylisen Kookoksen Ihanat Kodit ovat iloisen värikkäitä ulkoa ja erityisen avaria ja valoisia sisältä. Tulevan kotisi ihanuus syntyy suurista ikkunoista ja tavanomaista korkeammista huoneista. Tässä ainutlaatuisessa yhtiössä jokaisella asunnolla on terassi ja piha tai parveke. Huolellisesti suunnitelluissa ja rakennetuissa kodeissa kaikki tila on käytetty hyväksi ja asuminen on sujuvaa.

  Kivistö on pääkaupunkiseudun uusi keskuspaikka, jossa asut lähellä juna-asemaa ja tulevaa täyden palvelun kaupunkikeskusta.

  Kookoksen arvioitu rakentamisen aloitus on syksyllä 2018.

  Kiinnostuitko kohteesta?

  Ota yhteyttä

  Daria Hasan
  040 124 7399
  daria.hasan(at)t2h.fi

  Matias Majuri
  040 9618 669
  matias.majuri(at)t2h.fi

  Vantaan Kookos - havainnekuva

  Ihana Kookos rakentuu Kivistöön

  Kivistössä yhdistyvät upealla tavalla urbaani ja yhteisöllinen cityelämä, loistavat palvelut sekä luonnonläheinen ympäristö! Kivistöstä kasvaa pääkaupunkiseudun uusi keskuspaikka, jossa kaikki palvelut ovat kävely- tai pyörämatkan päässä. Tuleva liike- ja palvelukeskus takaa monipuoliset julkiset ja yksityiset palvelut, niin ostosmahdollisuudet, viihteen kuin terveys-, kulttuuri- ja nuorisopalvelut.

  Kehärataa pitkin pääset 7 minuutissa lentoasemalle ja Helsingin keskustassa olet alle puolessa tunnissa. Myös bussiyhteydet ovat erinomaiset, ja Hämeenlinnanväylä ja Kehä III ovat lähellä.

  Alueelle suunniteltu Taiteen konsepti liitetään ympäristö- ja rakennussuunnitteluun. Taide näkyy kaikkialla katukuvassa aina rakennusten julkisivuista aukioiden kiveyksiin.

  Lue lisää värikkäästä ja yhteisöllisestä Kivistöstä.

  Tervetuloa Ihanaan Kotiin!