Header kuva Asunnot

Asunto Oy Vantaan Umbra

  Tulossa

  Asunnot | Vantaa

  Vantaan Umbran keittiö ja olohuone ovat yhtä avaraa ja valoisaa tilaa.
  Tyyppi
  Paritalo
  Huoneluku:
  2
  –3
  –4
  h
  k
  s
  Pinta-ala
  49,0 – 81,0m²

  Osoite

  Jaspiskuja 6 A, 01700 Vantaa

  Asuntoja
  4
  Arv. valmist.
  Tarkentuu myöhemmin

  Kohde-esite
  Sisustusesite:
  Tulossa

  Asuntopohjat ja alk. hinnat:
  Tulossa

  Asunto Oy Vantaan Umbra

  Umbran Ihanat Kodit ovat 1-tasoisia paritalokoteja, joissa huonekorkeus on lähes 4 metriä ja korkeat ikkunat päästävät valon sisään.

  Avarissa ja hyvin suunnitelluissa kodeissa on kaikki mitä tarvitset ihanaan asumiseen ja sujuvaan arkeen: oma sauna, valoisa puistoalueeseen rajoittuva oleskelupiha ja tilava terassi. Jokaisella asunnolla on myös varastotila sisäänkäynnin yhteydessä, ja lisäksi on mahdollisuus hankkia tunnelmaa luova takka.

  Umbra sijaitsee kävelymatkan päässä juna-asemalta ja Kivistön palveluista sekä tulevasta täyden palvelun kaupunkikeskuksesta.

  Umbran arvioitu rakentamisen aloitus on 3/2018.

  Kiinnostuitko kohteesta?

  Ota yhteyttä Matias Majuriin
  040 9618 669
  matias.majuri(at)t2h.fi

  Vantaan Umbrassa jokaisella asunnolla on tilava terassi ja valoisa puistoon rajoittuva oleskelupiha.

  Kivistö asuinalueena

  Kivistöstä kasvaa pääkaupunkiseudun uusi ainutlaatuinen keskuspaikka, jossa kaikki palvelut ovat kävely- tai pyörämatkan päässä. Kulkuyhteydet eri puolelle pääkaupunkiseutua ovat loistavat, sillä lentoasemalle on kehärataa pitkin ainoastaan 7 minuuttia ja Helsingin keskustaankin alle puoli tuntia. Myös bussiyhteydet ovat erinomaiset, ja Hämeenlinnanväylä sekä Kehä III lähellä.

  Kivistön keskusta on eläväinen ja värikäs kohtauspaikka, jossa palvelutarjonta on erityisen laaja. Keskustan sydämeen nouseva liike- ja palvelukeskus tuo yhteen mm. viihde- ja ostoskeskuksen, päivittäistavarakaupat ja erikoisliikkeet sekä terveys-, kulttuuri- ja nuorisopalvelut & kirjaston.

  Alueelle suunniteltu Taiteen konsepti liitetään kaikkeen ympäristö- ja rakennussuunnitteluun. Taide näkyy kaikkialla katukuvassa aina rakennusten julkisivuista aukioiden kiveyksiin.  

  Kivistössä yhdistyvät upealla tavalla urbaani ja yhteisöllinen cityelämä, loistavat palvelut sekä luonnonläheinen ja vehreä ympäristö!

  Lue lisää Kivistöstä.

  Ladattavat tiedostot:





  Tervetuloa Ihanaan Kotiin!