Ihania koteja: asunto Freija A54

Kerrostalokohteita Kilterinmäkeen

  Tulossa

  Asunnot | Vantaa

  Tyyppi
  Kerrostalo

  Osoite

  Kilterinrinne 3, 01600 Vantaa

  Arv. valmist.
  Syksyllä 2020

  Kohde-esite:
  Tulossa
  Sisustusesite:
  Tulossa

  Asuntopohjat ja alk. hinnat:
  Tulossa

  Rakennamme uusia Ihania koteja Kilterinmäkeen, kävelymatkan päähän Myyrmäen juna-asemalta, runsaista palveluista ja harrastusmahdollisuuksista. Tulevat kerrostalokohteemme rakentuvat alueelle, jossa yhdistyvät virkeä kaupunkielämä ja vehreät puistot.

  Ihana koti on asunto, joka lumoaa tavanomaista korkeammilla huoneillaan ja suurilla ikkunoillaan. Ihastu toimiviin tilaratkaisuihin, joissa jokainen asuinneliö on avara ja valoisa. Ylimpien kerrosten parvellisissa asunnoissa huonekorkeus on lähes 4 metriä - avaraa loft-tunnelmaa!

  Kilterinmäki sijaitsee Myyrmäen palveluiden ja liikenneyhteyksien lähellä

  Kilterinmäki asuinalueena

  Kilterinmäki tarjoaa upean asuinalueen Myyrmäen monipuolisten julkisten ja kaupallisten palveluiden ääressä. Liikutpa junalla, bussilla tai omalla autolla, yhteydet ovat erinomaiset koko pääkaupunkiseudulle. Juna vie 18 minuutissa Helsingin keskustaan ja 16 minuutissa lentokentälle.

  Kilterinmäestä katsottuna koko Myyrmäen harrastustarjonta on lähellä. Myyrmäkitalo on monipuolinen kulttuuri- ja monitoimikeskus, ja Myyrmäen urheilupuistossa on mahdollista harrastaa useita urheilulajeja.

  Kilterinmäki muodostaa oman, rauhallisen asuinalueensa ns. vanhan Myyrmäen ja Helsingin rajan väliin. Myyrmäen pikkukaupunkimaisen eloon tuovat mukavasti vastapainoa läheiset puistot ja viheralueet.

  Lue lisää ihastuttavasta Kilterinmäestä.

  lintu
  lintu-hover
  Tervetuloa Ihanaan kotiin