Ihania koteja: asunto Freija A54

Asunto Oy Vantaan Vuoritammi

  Tulossa

  Asunnot | Vantaa

  Tyyppi
  Kerrostalo
  Huoneluku:
  1
  –2
  –3
  h
  kt
  (s)
  Pinta-ala
  23,0 – 62,0m²

  Osoite

  Maanviljelijänkuja 9, 01370 Vantaa

  Asuntoja
  Yhteensä 27 asuntoa
  Arv. valmist.
  3/2021

  Kohde-esite:
  Tulossa
  Sisustusesite:
  Tulossa

  Asuntopohjat ja alk. hinnat:
  Tulossa

  Vuoritammen Ihanat kodit rakennetaan puistojen ympäröimään Jokiniemeen aivan Tikkurilan runsaiden palveluiden ja erinomaisten liikenneyhteyksien läheisyyteen. 

  Ihana koti lumoaa avaruudellaan ja valoisuudellaan – suurista ikkunoista avautuvat näkymät puistoihin ja maisemallisesti arvokkaaseen Keravanjokilaaksoon. Jokaisessa asunnossa on tavanomaista korkeammat yli 2,8 metrin huonetilat ja 5. kerroksen asunnoissa huonekorkeus on upeat 3,5 metriä! Lisäksi kaikkiin asuntoihin kuuluu tilava lasitettu parveke, joka on kuin yksi huone lisää. Löylyt lämpenevät omassa saunassa tai ylimmän kerroksen yhteissaunassa. 

  Ainutlaatuinen asuinympäristö tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia oleiluun ja virkistymiseen. Kotikulmilta löytyy myös kaksi vehreää puistoaluetta, jotka ovat Vuoritammen ja naapuriyhtiöiden käytössä.

  T2H Ihana koti - Asunto Oy Vantaan Vuoritammi sijaitsee vehreässä Jokiniemessä.

  Vuoritammi rakennetaan Jokiniemeen 

  Tikkurilan kupeessa sijaitseva Jokiniemi on vehreä asuinalue, jossa asut lähellä runsaita palveluita, erinomaisia liikenneyhteyksiä sekä mainioita liikunta- ja virkistysmahdollisuuksia. Täällä nautit myös Jokiniemen upeista ulkoilumaastoista ja joenrantamaisemista – onhan Jokiniemi alavaa, maisemallisesti arvokasta Keravanjokilaaksoa.

  Vuoritammesta kävelet alle vartissa Tikkurilaan, josta löydät kaiken tarvitsemasi: niin palvelut kuin harrastus- ja elämysmahdollisuudetkin. Matkakeskuksessa pysähtyvät kaikki lähi- ja kaukojunat: junalla olet 7 minuutissa lentokentällä ja 14 minuutissa Helsingin keskustassa. Myös bussiyhteydet ovat erinomaiset lähelle ja kauas.

  Lue lisää ja katso video Jokiniemestä! 

  Kiinnostuitko kohteesta?

  Tule ennakkovaraajaksi ja saa tietoa uusista kohteista heti ensimmäisten joukossa. Liity mukaan täällä
   

  Ota yhteyttä:

  Tuomas Majuri
  044 991 6571
  tuomas.majuri(at)t2h.fi

  Tervetuloa Ihanaan kotiin