Ihania koteja: asunto Freija A54

Asunnot | Pirkkala

hide_all

Uusia asuntoja Pirkkalaan

Voitimme yhdessä arkkitehtitoimisto Helamaa&Heiskanen Oy:n kanssa Pirkkalan kunnan järjestämän kutsukilpailun. T2H:lla on ilo lähteä rakentamaan Amsterdamin vanhoista kaupunkikerrostaloista inspiraation saaneita kohteita Pirkkalaan. Ensimmäiset Ihanat Kodit rakentuvat Asunto Oy Pirkkalan Bravoon ja Asunto Oy Pirkkalan Prestoon. Rakennustyöt uudella Soljanrannan alueella aloitimme kesällä 2018.

Tampereen kupeessa sijaitseva Pirkkala on tilastojen mukaan Suomen vetovoimaisin kunta. Mekin olemme vakuuttuneita Pirkkalan ja koko Pirkanmaan vetovoimaisuudesta. Parhaillaan rakennamme uusia Ihania Koteja Härmälänrantaan, Tesomalle ja Vuorekseen. Uutta on tulossa myös Perkkoonpuistoon  seuraa tilannetta! 

Järvi lähellä!

Koiria mukaan

Lisätietoja Pirkkalasta

Pirkkalassa yhdistyvät ihastuttavalla tavalla kaupunkimainen kasvukeskus ja vehreä maalaiskunta. Kunnasta saat hyvin tietoa Pirkkalan omilta kotisivuilta sekä sähköisestä yleisesitteestä. Kunnan kaikki palvelut on koottu näppärästi palveluhakemistoon. Tutustu myös Pirkkala-Seura ry:n julkaisemaan Pirkkalainen-nettilehteen.

Ostamme tontteja Pirkkalasta

Etsimme jatkuvasti uusia tontteja myös Pirkkalasta – katso lisätietoa Ostamme tontteja -sivulta!

Tyyppi
Huoneluku
Alue
Tulossa Ihania Koteja Soljanranta | Pirkkala Kerrostalo Tutustu
Myynnissä Presto Soljanranta | Pirkkala Kerrostalo Tutustu