Ihania koteja: asunto Freija A54

Asunnot | Espoo

  Pari- ja rivitaloja Saunalahteen

  Merenrantaa ja metsäisiä harjuja

  Rakennamme uusia Ihania koteja merelliseen miljööseen Espoon Saunalahteen.

  1–2-tasoiset rivi- ja paritaloasunnot ovat avaria ja valoisia koteja, joissa suuret ikkunat tuovat valoa korkeisiin huoneisiin.

  Ihanat kodit nousevat moderniin kaupunginosaan, jossa lähellä ovat alueen monipuolistuvat palvelut, upeat ulkoilumaastot ja luonto, joka tarjoaa niin merenrantaa, avokallioita kuin metsäisiä harjuja.

  Kallvikin uimaranta
  Tyyppi
  Paritalo, rivitalo
  Huoneluku:
  2
  –3
  –4
  h
  kt
  Pinta-ala
  41,0 – 86,0m²

  Osoite

  Kallvikinrinne 2, 02780 Espoo

  Arv. valmist.
  2020

  Kohde-esite:
  Tulossa
  Sisustusesite:
  Tulossa

  Asuntopohjat ja alk. hinnat:
  Tulossa

  Saunalahti asuinalueena

  Meren äärellä sijaitseva Saunalahti on Espoon uusimpia ja näyttävimpiä asuinalueita. Täällä luonto näyttää parhaimpansa. Kotikulmiltasi alkaa Espoon rantoja kiertävä rantaraitti, joka tarjoaa rantaelämää, luontoa ja kulttuurihistoriaa – lähes 100 kiinnostavaa kohdetta.

  Saunalahden palveluihin kuuluvat mm. kauppa, päiväkodit, koulu ja kirjasto. Palvelut täydentyvät entisestään, kun koulun viereen rakennetaan monipuolinen Saunalahdenportti-niminen liikekeskus.

  Bussilla ja omalla autolla pääsee nopeasti Espoonlahden ja Finnoontien palvelukeskuksiin, Matinkylän metroasemalle sekä Isoon Omenaan, joka on Espoon toiseksi suurin kauppakeskus ja viihdemaailma.

  Kesäpäiviä voi viettää läheisellä Kallvikin uimarannalla tai suuntaa Kivenlahteen, jonka venesatamasta reittivene vie tutustumaan Espoon saaristoon. Venesatamaan ja Kivenlahden tulevalle metroasemalle on vain noin 3 km.

  Lue lisää merellisestä Saunalahdesta.





  Tervetuloa Ihanaan Kotiin!