Ihania koteja: asunto Freija A54

Rakennamme

  Paritaloja Saunalahteen

  Ihana Koti paritalossa

  Rakennamme 1-tasoisia paritalokoteja merelliseen Saunalahteen Espooseen. 

  Korkeat ikkunat ja huomattava huonekorkeus tekevät jokaisesta asunnosta avaran ja valoisan Ihanan Kodin.

  Paritalot valmistuvat Saunalahteen, joka on moderni kaupunginosa lähellä monipuolistuvia palveluita ja upeita ulkoilumaastoja sekä luontoa, joka tarjoaa niin merenrantaa, avokallioita kuin metsäisiä harjuja.

  Ihanat Kodit rakentuvat lähelle upeaa merta. Täällä on hyvä harrastaa!
  Tyyppi
  Paritalo
  Huoneluku:
  2
  –3
  –4
  h
  kt

  Osoite

  Makasiinitie 4, 02780 Espoo

  Arv. valmist.
  2019

  Kohde-esite:
  Tulossa
  Sisustusesite:
  Tulossa

  Asuntopohjat ja alk. hinnat:
  Tulossa

  Saunalahti asuinalueena

  Meren äärellä sijaitseva Saunalahti on Espoon uusimpia ja näyttävimpiä asuinalueita. Täällä luonto näyttää parhaimpansa. Kotikulmiltasi alkaa Espoon rantoja kiertävä rantaraitti, joka tarjoaa rantaelämää, luontoa ja kulttuurihistoriaa – lähes 100 kiinnostavaa kohdetta.

  Saunalahden palveluihin kuuluvat mm. kauppa, päiväkodit, koulu ja kirjasto. Palvelut täydentyvät entisestään, kun koulun viereen rakennetaan monipuolinen Saunalahdenportti-niminen liikekeskus.

  Bussilla ja omalla autolla pääsee nopeasti Espoonlahden ja Finnoontien palvelukeskuksiin, Matinkylän metroasemalle sekä Isoon Omenaan, joka on Espoon toiseksi suurin kauppakeskus ja viihdemaailma.

  Kesäpäiviä voi viettää läheisellä Kallvikin uimarannalla tai suuntaa Kivenlahteen, jonka venesatamasta reittivene vie tutustumaan Espoon saaristoon. Venesatamaan ja Kivenlahden tulevalle metroasemalle on vain noin 3 km.

  Lue lisää merellisestä Saunalahdesta.

  Tervetuloa Ihanaan Kotiin!