fbpx

Bostadsaktiebolag Kirkkonummen Kivikoivu

På kommande | Höghus


Rumshöjden på upp till fyra meter, de exceptionellt stora fönstren och de moderna inredningslösningarna i Kirkkonummen Kivikoivu i Kyrkslätt förtjusar redan vid första ögonkastet

Kivikoivus Härliga höghushem byggs intill Framnäsparken i Masaby, ett lummigt tillväxtcentrum i Kyrkslätt. I detta småstadsaktiga bostadsområde förenas en lugn och naturnära miljö med ett mångsidigt serviceutbud som kontinuerligt utvecklas. Bostadsområdet ligger i ett område där många trafikleder möts, vilket gör det lätt för dig att färdas i olika riktningar. Från Masaby tågstation åker du enkelt med tåg in till Helsingfors och längs Västerleden kör du med egen bil genom Esbo till Helsingfors centrum på mindre än en halvtimme.

Typ: Höghus
Antalet rum: 1–3 rum + kök + balkong/gård (+ loft) (+ bastu)
Yta: 22–55,5 m²
Address: Framnäsvägen, 02430 Masaby, Kyrkslätt
Bostäder: På kommande
Beräknad datum när färdigt: 2022

I Framnäsparkens och Masabys grönskande landskap trivs varje själ garanterat, ung som gammal. Utöver ett omfattande serviceutbud har du frodiga parkområden med mångsidiga möjligheter till idrott och fritidsverksamhet alldeles i närheten av ditt hem, och havet ligger mindre än en kilometer därifrån. Det vackra Sarvvik med sitt naturskyddsområde, sin båthamn och sina golfbanor ligger på bara några kilometers avstånd och erbjuder ytterligare alternativ för din fritid.

Kivikoivus Härliga hem kännetecknas av rymliga, höga rum och mycket ljus samt vackra och moderna interiörmaterial. Stora fönster, från golv till tak, inbjuder ljus och solstrålar att leka i dessa splitternya hem. En rumshöjd på fyra meter och ett loft bidrar till en känsla av lyx i bostäderna på den översta våningen. Vissa bostäder har dessutom en fin bastu med glasväggar.

De smarta planlösningarna och de rymliga rummen i Kivikoivus bostäder gör att hemmen känns mycket öppna. Den stora balkongen, alternativt terrassen, och den lilla trädgården, fungerar som en naturlig utvidgning till bostaden, i synnerhet under sommaren. Utöver den öppna planlösningen ger också den vattenburna golvvärmen frihet att inreda hur du vill, inga värmeelement behövs.

Bekanta dig med Kivikoivus unika, Härliga hem och låt dig hänföras!

Lasse Heikkilä Myyntipäällikkö, DI PK-seutu 044 040 2123 lasse.heikkila@t2h.fi Soita

Pabita Bhandari Asuntomyyjä, PK-seutu Soita tai laita Whatsappia 040 359 2334 pabita.bhandari@t2h.fi Soita