fbpx

Bostadsaktiebolag Kirkkonummen Tiikki

På kommande | Radhus / Parhus


Högre rumshöjd än vanligt, exceptionellt stora fönster och rymliga rum kännetecknar Kirkkonummen Tiikki i Kyrkslätt.

Tiikkis Härliga rad- och parhushem byggs intill Framnäsparken i Masaby, ett lummigt tillväxtcentrum i Kyrkslätt. I detta småstadsaktiga bostadsområde förenas en lugn och naturnära miljö med ett mångsidigt serviceutbud som kontinuerligt utvecklas. Bostadsområdet ligger i ett område där många trafikleder möts, vilket gör det lätt för dig att färdas i olika riktningar. Från Masaby tågstation åker du enkelt med tåg in till Helsingfors och längs Västerleden kör du med egen bil genom Esbo till Helsingfors centrum på mindre än en halvtimme.

Typ: Radhus / Parhus
Antalet rum: 2–4 rum + kök (+ bastu)
Yta: 40,5–82,5 m²
Address: Framnäsvägen 7, 02430 Masaby, Kyrkslätt
Bostäder: På kommande

I Framnäsparkens och Masabys grönskande landskap trivs varje själ garanterat, ung som gammal. Utöver ett omfattande serviceutbud har du frodiga parkområden med mångsidiga möjligheter till idrott och fritidsverksamhet alldeles i närheten av ditt hem, och havet ligger mindre än en kilometer därifrån. Det vackra Sarvvik med sitt naturskyddsområde, sin båthamn och sina golfbanor ligger på bara några kilometers avstånd och erbjuder ytterligare alternativ för din fritid.

Tiikkis Härliga hem förtjusar redan vid första ögonkastet. Rumshöjden på upp till tre meter i kombination med stora fönster, från golv till tak, inbjuder ljus och solstrålar att leka i dessa splitternya hem. De smarta planlösningarna och de rymliga rummen gör att bostäderna känns mycket öppna.

Det härliga livet i Tiikki kompletteras av moderna och eleganta interiörmaterial och vattenburen golvvärme, som gör att värmeelement inte behövs, samt en stor terrass och en egen, lummig trädgård. Vissa bostäder har dessutom en fin bastu med glasväggar som bjuder på skön avslappning efter en lång dag.

Bekanta dig med Framnäs parklandskap och de möjligheter som Tiikki erbjuder. Finn ditt eget Härliga hem!

 

Lasse Heikkilä Myyntipäällikkö, DI PK-seutu 044 040 2123 lasse.heikkila@t2h.fi Soita

Pabita Bhandari Asuntomyyjä, PK-seutu Soita tai laita Whatsappia 040 359 2334 pabita.bhandari@t2h.fi Soita