fbpx

Espoon Kera ja Nihtisilta tarjoavat aktiivista elämää liikenteen risteyskohdassa


Espoon Kera ja Nihtisilta ovat osa Kilon kaupunginosaa, joka sijaitsee Turunväylän ja Kehä II:n risteyskohdassa vain muutamia kilometrejä Helsingin rajalta. Keran ja Nihtisillan alueet ovatkin itäisen Espoon aktiivisimpia asuinalueita, jossa arki sujuu kuin tanssi.

Moderni kasvukeskus Espoo

Espoo tunnetaan vakavaraisena, kehittyvänä kaupunkina, jossa merellinen luonto on lähellä. Helsingin naapurikaupunkina Espoo houkuttelee erityisesti pääkaupungissa työskenteleviä sekä sujuvaa arkea ja antoisaa vapaa-aikaa arvostavia perheitä.

Jo aiemminkin erinomaisia kulkuyhteyksiä pääkaupunkiin on täydennetty metrolla, joka kulkee Espoon Keilaniemestä Helsingin keskustaan. Tulevaisuudessa myös Raide-Jokerin pikaraitiolinja tehostaa Espoon ja Helsingin välistä liikennettä.

Espoossa panostetaan aktiiviseen kasvuun ja moderniin kaupunkisuunnitteluun, jossa yritysten, palveluntarjoajien ja oppilaitosten elinvoimalle on hyvät edellytykset. Kaupunkiin kaavoitetaan vilkkaasti uusia asuinalueita, kuitenkin ainutlaatuinen luonto huomioiden.

Viihtyisät palvelukeskittymät Kera ja Nihtisilta

Espoon itäpuolella sijaitsevan Keran ja Nihtisillan alueet sijoittuvat liikenteen risteyskohtaan, Kilon alueen kattavaan palvelukeskittymään. Alue on viime vuosina uudistunut nopeasti ja kehittynyt halutuksi asuinalueeksi, jossa palvelut ovat käden ulottuvilla.

Eloisan urbaanista miljööstä huolimatta Kerassa ja Nihtisillassa on myös tilaa rauhoittua. Läheisen Nihtimäen puiston lisäksi valtava Espoon keskuspuistokin on vain muutaman kilometrin päässä: nappaa siis rottinkikori kainaloon, polkupyörä alle ja tee rentouttava iltalenkki marja- ja sienimättäiden keskelle.

Jos nautit aktiivisemmasta vapaa-ajan vietosta, naapurista löytyy myös runsaasti erilaisia aktiviteetteja – esimerkiksi uimahalli, padel-halli, kuntosaleja ja muita monipuolisia sisäliikuntatiloja. Golfin ystäviä ilahduttaa erityisesti Keran GoGolf-sisähalli sekä läheinen Tapiola Golf. Tekemistä riittää lähiseudulla myös taiteen ja kulttuurin ystäville.

Minne tänään matkaisi?

Alueelta liikkeelle lähteminen on nopeaa ja sujuvaa – määränpäästä riippumatta. Omalla autolla valtateille liittyminen on helppoa, ja matka esimerkiksi Helsingin keskustaan on 20 minuuttia ja kauppakeskus Selloon alle 10 minuuttia. Kattavat linja-autoyhteydetkin kuljettavat sinut sukkelaan minne mielitkin ja reilun kilometrin päästä Keran juna-asemalta matkaan lähijunalla pääkaupunkiin vain noin vartissa. Tulevaisuudessa alueelta on myös sujuva syöttöliikenne pikaraitiotie Raide-Jokerin varrelle.

Palveluiden perässä ei Kerasta tai Nihtisillasta kuitenkaan tarvitse lähteä kauas. Päiväkodit, peruskoulu ja jopa lukio löytyvät ovat aivan naapurissa. Myös arjen peruspalvelut ja kattava kaupallinen tarjonta ovat kaikki kävelyetäisyydellä. Lisäksi naapurikaupunki Kauniainen ja sen kauppakeskus Grani on alle 2 kilometrin päässä.

Potentiaalisen asuinpaikan lisäksi alue tarjoaa mahdollisuuksia myös asuntosijoittajille. Hyvän sijoitusasunnon tärkein kriteeri on sijainti – ja täällä se täyttyy erinomaisesti. Sujuvien kulkuyhteyksien ja kattavan palvelutarjonnan ääreltä vuokra-asunnot viedään usein käsistä – niin myös Kerassa ja Nihtisillassa.

Kera ja Nihtisilta pähkinänkuoressa:

  • Kilon kaupunginosaan kuuluva itäisen Espoon asuinalueet
  • Sijainti kahden valtatien risteyskohdassa tekee liikkumisesta sujuvaa
  • Matka-aika Helsinkiin junalla noin 15 min ja omalla autolla 20 minuuttia
  • Alueella kattavat arjen peruspalvelut ja kaupalliset palvelut, kauppakeskus Selloon ja Graniin vain muutama kilometri
  • Lähistöllä monipuoliset harrastusmahdollisuudet sekä Espoon keskuspuisto

Haluatko sinäkin yhdistää sujuvan ja aktiivisen arjen antoisaan ja monipuoliseen vapaa-aikaan? Tutustu kohteisiimme Kilon Kerassa ja Nihtisillassa!

Keran ja Nihtisillan myytävät asunnot