fbpx

Espoon Nihtisilta tarjoaa aktiivista elämää liikenteen risteyskohdassa


Espoon Nihtisilta on osa Kilon kaupunginosaa, joka sijaitsee Turunväylän ja Kehä II:n risteyskohdassa vain muutamia kilometrejä Helsingin rajalta. Nihtisilta onkin yksi itäisen Espoon aktiivisimpia asuinalueita, jossa arki sujuu kuin tanssi.

Moderni kasvukeskus Espoo

Espoo tunnetaan vakavaraisena, kehittyvänä kaupunkina, jossa merellinen luonto on lähellä. Helsingin naapurikaupunkina Espoo houkuttelee erityisesti pääkaupungissa työskenteleviä sekä sujuvaa arkea ja antoisaa vapaa-aikaa arvostavia perheitä.

Jo aiemminkin erinomaisia kulkuyhteyksiä pääkaupunkiin on täydennetty metrolla, joka kulkee Espoon Keilaniemestä Helsingin keskustaan. Tulevaisuudessa myös Raide-Jokerin pikaraitiolinja tehostaa Espoon ja Helsingin välistä liikennettä.

Espoossa panostetaan aktiiviseen kasvuun ja moderniin kaupunkisuunnitteluun, jossa yritysten, palveluntarjoajien ja oppilaitosten elinvoimalle on hyvät edellytykset. Kaupunkiin kaavoitetaan vilkkaasti uusia asuinalueita, kuitenkin ainutlaatuinen luonto huomioiden.

Viihtyisä palvelukeskittymä Nihtisilta

Espoon itäpuolella sijaitseva Nihtisilta sijoittuu liikenteen risteyskohtaan, Kilon alueen kattavaan palvelukeskittymään. Nihtisilta on viime vuosina uudistunut nopeasti ja kehittynyt halutuksi asuinalueeksi, jossa palvelut ovat käden ulottuvilla.

Eloisan urbaanista miljööstä huolimatta Nihtisillassa on myös tilaa rauhoittua. Alueen oman Nihtimäen puiston lisäksi valtava Espoon keskuspuistokin on vain muutaman kilometrin päässä: nappaa siis rottinkikori kainaloon, polkupyörä alle ja tee rentouttava iltalenkki marja- ja sienimättäiden keskelle.

Jos nautit aktiivisemmasta vapaa-ajan vietosta, Nihtisillan naapurista löytyy myös runsaasti erilaisia aktiviteetteja – esimerkiksi uimahalli, padel-halli, kuntosaleja ja muita monipuolisia sisäliikuntatiloja. Golfin ystäviä ilahduttaa erityisesti Keran GoGolf-sisähalli sekä läheinen Tapiola Golf. Tekemistä riittää lähiseudulla myös taiteen ja kulttuurin ystäville.

Minne tänään matkaisi?

Nihtisillasta liikkeelle lähteminen on nopeaa ja sujuvaa – määränpäästä riippumatta. Omalla autolla valtateille liittyminen on helppoa, ja matka esimerkiksi Helsingin keskustaan on 20 minuuttia ja kauppakeskus Selloon alle 10 minuuttia. Kattavat linja-autoyhteydetkin kuljettavat sinut sukkelaan minne mielitkin ja reilun kilometrin päästä Keran juna-asemalta matkaan lähijunalla pääkaupunkiin vain noin vartissa. Tulevaisuudessa alueelta on myös sujuva syöttöliikenne pikaraitiotie Raide-Jokerin varrelle.

Palveluiden perässä ei Nihtisillasta kuitenkaan tarvitse lähteä kauas. Päiväkodit, peruskoulu ja jopa lukio löytyvät ovat aivan naapurissa. Myös arjen peruspalvelut ja kattava kaupallinen tarjonta ovat kaikki kävelyetäisyydellä. Lisäksi naapurikaupunki Kauniainen ja sen kauppakeskus Grani on alle 2 kilometrin päässä.

Potentiaalisen asuinpaikan lisäksi Nihtisilta tarjoaa mahdollisuuksia myös asuntosijoittajille. Hyvän sijoitusasunnon tärkein kriteeri on sijainti – ja Nihtisillassa se täyttyy erinomaisesti. Sujuvien kulkuyhteyksien ja kattavan palvelutarjonnan ääreltä vuokra-asunnot viedään usein käsistä – niin myös Nihtisillassa.

Nihtisilta pähkinänkuoressa:

  • Kilon kaupunginosaan kuuluva itäisen Espoon asuinalue
  • Sijainti kahden valtatien risteyskohdassa tekee liikkumisesta sujuvaa
  • Matka-aika Helsinkiin junalla noin 15 min ja omalla autolla 20 minuuttia
  • Alueella kattavat arjen peruspalvelut ja kaupalliset palvelut, kauppakeskus Selloon ja Graniin vain muutama kilometri
  • Lähistöllä monipuoliset harrastusmahdollisuudet sekä Espoon keskuspuisto

Haluatko sinäkin yhdistää sujuvan ja aktiivisen arjen antoisaan ja monipuoliseen vapaa-aikaan? Tutustu kohteisiimme Kilon Nihtisillassa!

Nihtisillan myytävät asunnot