Asola | Vantaa

Ideoita Ihaniin Kotiin

Asola asuinalueena

Uudistuva Asola tarjoaa virkeää elämänmenoa Koivukylän suuralueella Vantaalla. Rekolan juna-aseman läheisyys ja verraton sijainti Koivukylän, Korson ja Tikkurilan palvelukeskittymien läheisyydessä ovat tehneet kaupunginosasta suositun asuinalueen, joka näyttää myös vehreän puolensa.

Matkaatpa töihin, palveluihin tai vapaa-aikaa viettämään, erinomaisten julkisten liikenneyhteyksien ansiosta koko pääkaupunkiseudun tarjonta on lähettyvilläsi. 
 
Ensimmäiset asuntokohteemme moni-ilmeisessä Asolassa ovat Asunto Oy:t Vantaan Kaiku ja Koitto.

Katso asuinaluetta esittelevä video klikkaamalla Asolan ilmakuvaa. 

 

Asola 1

Asola 2

Helposti matkaan

Kohteemme sijaitsevat 500 metrin päässä Rekolan juna-asemalta, eikä kehäradan varteen Leinelän asemalle ole pitkä matka, alle 3 kilometriä. Matkaa voi tehdä myös bussilla, joka kulkee läheistä Asolanväylää pitkin. Omalla autolla pääset sujuvasti Lahdenväylälle, Tuusulanväylälle ja Kehä III:lle sekä vartissa lentokentälle.

Alueen omia palveluita täydentävät läheiset palvelukeskittymät. Vain 2 minuutin junamatkan päähän Koivukylään rakentuu entistä vetovoimaisempi kaupunkikeskus, joka tulee yhdistämään ainutlaatuisella tavalla eri tiloja ja toimintoja asukkaita palvelevaksi kokonaisuudeksi.

Rekolasta seitsemän minuuttia junalla etelään, niin olet jo Tikkurilan kahviloiden, ravintoloiden, kymmenien liikkeiden ja palveluiden modernissa asemakeskuksessa. Lentomatkailija pääsee Helsinki–Vantaan asemalle helposti yhdellä junanvaihdolla.

T2H kaiku ja koitto - ASOLA

Palvelut & etäisyydet

Kohteemme sijoittuvat Asolan parhaille paikoille, lähelle Asolanväylää ja 500 metrin päässä Rekolan juna-asemalta.

Valtimotien toisella puolella ovat mm. Rekolanmäen koulu, päiväkoteja, neuvola, Peijaksen sairaala ja uuden ajan vanhustenpalveluja tarjoava Foibekartano. Läheiset palvelukeskittymät takaavat runsaat harrastukset, viihteen ja elämykset.

  • Junalla vaivattomasti kattavien palveluiden ääreen Koivukylään 2 min., Korsoon 4 min. ja Tikkurilaan 7 min., Helsinkiin 26 min.
  • Ajoaikoja kohteistamme: Lahdenväylä noin 5 min., Tuusulanväylä noin 6 min., Tikkurila noin 8 min., Kehä III noin 10 min., Helsinki–Vantaan lentoasema noin 12 min., Helsingin keskusta noin 27 min.
  • Junalla Rekolan asemalta Varia-ammattiopistoon Koivukylään 2 min. ja Hiekkaharjuun 3 min. sekä Laurea Ammattikorkeakouluun Tikkurilaan 7 min. Junalla sujuvasti myös mm. Mercuria-oppilaitokseen Martinlaaksoon ja Metropolia Ammattikorkeakouluun Myyrmäkeen. 

Asola kartta

T2H puronvarsi. Koira metsässä.

T2H - Modernia Asolaa.

T2H Asola kevyen liikenteen silta

Asola 3

Vehreä, virkeä Asola

Sammaloituvat korpikuusikot, rehevät sekametsät sekä useat puistot tarjoavat elämyksiä ympäri vuoden. Upeisiin ulkoilumaastoihin vievät monet lähes kotiovelta alkavat ulkoilureitit.

Aivan kohteidemme läheisyyteen on kaavoitettu legendaarisen urheilijasankarihahmon mukaan nimetty Elmon urheilupuisto. Sinne on suunniteltu uima-, palloilu-, jää- ja jalkapallohalli, ulkokenttiä sekä perhepuisto.  

Kun uusi yhteys Korsosta etelään – tutummin Asolanväylä - valmistui 1990-luvulla, asuntorakentaminen jälleen vilkastui. Viime vuosikymmeninä yhä uudet sukupolvet ovat löytäneet kasvavan ja uudistuvan Asolan.

Lue lisää Koivukylän suuralueesta Vantaan kaupungin sivuilta.

Asola 4

T2H - asola peijaksen sairaala.

T2H asola peijas toimivat yhteydet

T2H asola foibe kartano

T2H asola ulrikankuja

T2H asola rekolan asema

T2H asola rekolanmäen koulu

Tyyppi
Huoneluku
Alue
Myynnissä Into Asola | Vantaa Kerrostalo Tutustu
Myynnissä Koitto Asola | Vantaa Kerrostalo Tutustu
Myynnissä Kaiku Asola | Vantaa Kerrostalo Tutustu
Tulossa Ihania Koteja Asola | Vantaa Kerrostaloyhtiöt Tutustu