Masala | Kirkkonummi

Ideoita Ihaniin Kotiin

Masala asuinalueena

Vireä ja vehreä pääkaupunkiseudun kupeessa sijaitseva Masala on yksi Kirkkonummen kasvun painopisteistä. Reilun 6 000 asukkaan kasvukeskus tulee lähivuosina kehittymään entistä laadukkaammaksi, tyylikkäämmäksi ja viihtyisämmäksi. T2H rakentaa Ihania koteja erinomaiselle paikalle Masalan keskustaan, lähelle palveluita ja juna-asemaa.
 
Masalan asema on joukkoliikenteen solmukohta, joka tarjoaa sujuvia vaihtoyhteyksiä pyöräilijöille, kävelijöille, bussi- ja junaliikenteen sekä liityntäpysäköinnin käyttäjille. Autoileva pääsee puolestaan Kehä III:lle vain parissa minuutissa!
 
Pikkukaupunkimaisessa asuinalueessa yhdistyvät koko ajan kehittyvät monipuoliset palvelut, erinomaiset kulkuyhteydet sekä upea luonto – merenrantaankin on alle kilometri. Ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet löytyvät läheltä ja niitä täydentävät entisestään naapurikaupunki Espoon runsas tarjonta.

T2H rakentaa Masalaan, jossa luonto on lähellä ja merenrantaankin on noin kilometri

T2H Ihanat Kodit rakentuvat lähelle Masalan juna-asemaa, joten yhteydet ovat erinomaiset koko pääkaupunkiseudulle

Sujuvasti liikkeelle

Rakennamme Ihania koteja mitä parhaalle paikalle Masalan juna-aseman kupeeseen, joten matka junalle tai bussipysäkille vie vain pari minuuttia. Masala sijaitsee rantaradan varrella ja on joukkoliikenteen solmukohta, josta yhteydet ovat erinomaiset kaikilla kulkuvälineillä. Kirkkonummi kuuluu HSL-alueeseen (Helsingin Seudun Liikenne), joten sama matkakortti käy Masalan kautta kulkeville junille ja busseille ja koko pääkaupunkiseudulla.

Liikkuminen on vaivatonta myös omalla autolla, koska Masalassa asut merkittävien väylien, Kehä III:n ja Länsiväylän, läheisyydessä. Uutta moottoritietä pitkin pääset nopeasti niin Kirkkonummen kuin myös Etelä-Espoon ja Helsingin suuntaan.

Kirkkonummen keskustaan on alle 10 km, samoin kuin Kivenlahden palveluihin ja tulevalle metroasemalle Espoossa. Helsingin keskustaan on matkaa reilut 20 km. Sujuvat yhteydet vievät sinut nopeasti myös Ison Omenan ja Entressen kauppakeskuksiin.

Palvelut & etäisyydet

Rakennamme Ihanat kodit Masalan parhaalle paikalle aivan lähipalveluiden ja juna-aseman läheisyyteen.

 • K-Market 200 m, Sale 400 m

 • juna-asema 500 m

 • kirjasto 250 m, apteekki 350 m, terveysasema 300 m

 • Köpaksen päiväkoti 350 m, Nissnikun päiväkoti 850 m

 • Nissnikun yhtenäiskoulu 180 m, Masalan koulu 1,4 km

 • Piennarkujan asukaspuisto 450 m

 • liikuntapuisto 350 m, sisäliikuntahalli (keilahalli, pallohalli, kuntosali, ryhmäliikuntaa) 900 m


Junalla

 • Kirkkonummi 7 min

 • Espoo 7 min

 • Leppävaara 15 min

 • Helsinki 34 min
   

Autolla

 • Kirkkonummen kuntakeskus 10 min

 • kauppakeskus Pikkulaiva 10 min, Iso Omena ja Matinkylän metroasema 12 min, kauppakeskus Entresse 14 min

 • Kehä III 2 min, Länsiväylä 4 min

 • Sarfvik Golf 8 min, Peuramaa Golf & Ski 11 min, Marinsatama 8 min

 • Espoonlahden luonnonsuojelualue 12 min

T2H rakentaa Ihania Koteja erinomaiselle paikalle Masalan keskustaan, lähelle palveluita ja juna-asemaa.

 

Keskusta kehittyy ja uudistuu

Rakennamme Ihania koteja keskeiselle paikalle Masalan keskustaan. Täällä kaikki tarvittava on helposti lähellä ja pääset kävellen kauppoihin, kouluihin, kirjastoon, postiin, apteekkiin, terveyskeskukseen.

Uudistuvan keskustan myötä asuinalueen palvelut monipuolistuvat entisestään. Masalasta kasvaa entistä viihtyisämpi pienkaupunkimainen ympäristö palveluineen ja puistoineen ja samalla vahvistuu Masalan vetovoima asuin- ja palvelualueena.

Kehittyvään keskustaan on kaavoitettu uusi liikekeskusta ja kivijalkamyymälöitä. Tinanpuistosta muodostuu asuinalueen asukkaiden uusi kohtaamispaikka ja Tinantorilta löytyy aitoa toritunnelmaa ja siellä tavataan ystäviä ja tuttuja – tuleehan siitä Masalan liikealueen yksi keskeisimmistä paikoista.

Kaavoitussuunnitelmissa huomioidaan myös jalankulkijat ja pyöräilijät; Masalan elävässä aluekeskuksessa kaikkien on helppoa ja turvallista liikkua. Myös aseman aluetta tullaan kehittämään, ja juna- ja bussimatkustajien on entistä helpompi vaihtaa liikennevälineestä toiseen.

Tutustu Masalan maankäyttöön liittyviin suunnitelmiin 3D-esittelyn avulla. Paljon kiinnostavaa tietoa ja alueen uusimpia kuulumisia voit lukea virkeän Masalan asukasyhdistyksen kotisivulta.

T2H rakentaa Ihania Koteja Masalaan, jossa asuminen on sujuvaa ja luonto lähellä

Riemua liikunnasta

Kirkkonummi tarjoaa sekä järviä että merenrantaa – täällä on hyvä pulahtaa uimaan! Vai suuntaatko sittenkin golf-viheriöille? 15 kilometrin säteellä Ihanista Kodeista on 3 golf-aluetta, lähimmälle Sarfvikin golfkentälle on autolla vain 10 minuuttia.

Sisäliikunnan riemu löytyy omalta kylältä. Monitoimihalli on nimensä mukainen ja täällä voi harrastaa niin keilailua, palloilua (salibandy, futsal, sulkapallo, käsipallo, sähly ja koripallo) kuin kuntosalia ja ryhmäliikuntaa.

Masalan keskustan kehittäminen ulottuu myös liikuntapuistoon, joka sekin on monien lajien harrastuspaikka. Pururata kutsuu kesäisin lenkille ja talvisin hiihtämään. Tuleva Tinanpuiston lähivirkistysalue tarjoaa vehreän luonnontilaisen ulkoilualueen, joka on osa Kirkkonummen viheralueiden verkostoa.

Peuramaa on kylä vajaan 10 km päässä Masalasta. Nimi kannattaa painaa mieleensä, sillä sieltä löytyvät laskettelurinteet, golf-viheriöt ja hevostila eli aktiviteetit koko perheelle.

Lähellä luonnon keskellä

Masalan ja Kirkkonummen keskustan välillä sijaitseva Kirkkonummen Keskusmetsä on kuntalaisille tärkeä luonto- ja virkistysalue. Lähes 300 hehtaarin Keskusmetsässä on säilynyt hämmästyttävän runsaasti luonnonarvoiltaan merkittäviä metsäkohteita ja täällä voit hengähtää kangasmetsissä, vanhapuustoisissa lehdoissa, kalliomänniköissä tai korpimaisemissa.

Masalan urheilupuiston tuntumasta on hyvä lähteä marjastamaan ja sienestämään tai tee muuten vain iloinen metsäretki. Koko monimuotoinen Keskusmetsä on upea kotimetsä, josta löytyy mm. vanhoja polkuja, voit kuulla pöllöjen huhuilua ja tutustu rikkaaseen kasvi- ja perhoslajistoon. Keskusmetsästä on viheryhteys aina Nuuksion kansallispuistoon asti.

Myös kävelyretki Espoon puolella sijaitsevalle luonnonsuojelualueelle on elämys. Espoonlahden pieni luonnonsuojelualue koostuu lehdoista, niityistä ja merenrantaruovikoista. Varsinkin keväisin kukkaloisto peittää koko Fiskarsinmäen, ja kesällä kilometrin pituisella kävelylenkillä voi nähdä karjaa, joka laiduntaa alueella. Poikkea samalla luontotorniin, josta avautuvat näkymät Espoolahdelle.

Masala - kaunis paikka

Tyyppi
Huoneluku
Alue
Myynnissä Ilmari Masala | Kirkkonummi Kerrostalo Tutustu
Myynnissä Verneri Masala | Kirkkonummi Kerrostalo Tutustu
Tulossa Ihania Koteja Masala | Kirkkonummi Kerrostalo Tutustu