Rekolanmäki | Vantaa

Ideoita Ihaniin Kotiin

Rekolanmäki asuinalueena

Uudistuva Rekolanmäki tarjoaa virkeää elämänmenoa Vantaalla. Rekolan juna-aseman läheisyys, mainiot lähipalvelut kaikenikäisille sekä verraton sijainti Koivukylän ja Tikkurilan palvelukeskittymien läheisyydessä ovat tehneet kaupunginosasta suositun asuinalueen.

Matkaatpa Ihanasta Kodista töihin, palveluihin tai vapaa-aikaa viettämään, erinomaisten julkisten liikenneyhteyksien ansiosta koko pääkaupunkiseutu on lähettyvilläsi. Kuusi minuuttia junalla, niin olet jo Tikkurilan kahviloiden, ravintoloiden, kymmenien liikkeiden ja palveluiden modernissa asemakeskuksessa. Helsingin keskustaan matkustusaika on vain 26 minuuttia.
 
Ensimmäiset asuntokohteemme moni-ilmeisessä Rekolanmäessä ovat Asunto Oy:t Vantaan Kaiku ja Koitto. Tällä hetkellä Ihania Koteja on myynnissä Asunto Oy Vantaan Intossa, jossa on vapaana muutamia asuntoja.   

 

Rekolanmäki 1

Rekolanmäki 2

Helposti matkaan

Kohteemme sijaitsevat 500 metrin päässä Rekolan juna-asemalta, eikä kehäradan varteen Leinelän asemalle ole pitkä matka, alle 3 kilometriä. Matkaa voi tehdä myös bussilla, joka kulkee läheistä Asolanväylää pitkin. Omalla autolla pääset sujuvasti Lahdenväylälle, Tuusulanväylälle ja Kehä III:lle sekä vartissa lentokentälle.

Kävelymatkan päässä ovat palvelut kaikenikäisille, niin päiväkodit ja koulut, hypermarketti, kirjasto, apteekki kuin myös yli 1 000 työntekijää työllistävä Peijaksen sairaala sekä uuden ajan vanhustenpalveluita tarjoava Foibekartano. Alueen omia palveluita  täydentävät läheiset palvelukeskittymät. Vain 2 minuutin junamatkan päähän Koivukylään rakentuu entistä vetovoimaisempi kaupunkikeskus, joka yhdistää ainutlaatuisella tavalla eri tiloja ja toimintoja asukkaita palvelevaksi kokonaisuudeksi.

Rekolasta 6 minuuttia junalla etelään, niin oletkin jo Tikkurilan runsaiden liikkeiden ja palveluiden modernissa asemakeskuksessa. Lentomatkailija pääsee Helsinki–Vantaan asemalle helposti yhdellä junanvaihdolla. Junamatka Helsingin keskustaan on vain 26 minuuttia. 

T2H kaiku ja koitto - ASOLA

Palvelut & etäisyydet

Kohteemme sijoittuvat Rekolanmäen parhaille paikoille, kävelymatkan päähän Rekolan juna-asemalta. 

Valtimotien toisella puolella ovat mm. Rekolanmäen koulu, päiväkoteja, neuvola, Peijaksen sairaala ja uuden ajan vanhustenpalveluja tarjoava Foibekartano. Läheiset palvelukeskittymät takaavat runsaat harrastukset, viihteen ja elämykset.

  • Junalla vaivattomasti kattavien palveluiden ääreen Koivukylään 2 min., Korsoon 4 min. ja Tikkurilaan 6 min., Helsinkiin 26 min.
  • Ajoaikoja kohteistamme: Lahdenväylä noin 5 min., Tuusulanväylä noin 6 min., Tikkurila noin 8 min., Kehä III noin 10 min., Helsinki–Vantaan lentoasema noin 12 min., Helsingin keskusta noin 27 min.
  • Junalla Rekolan asemalta Varia-ammattiopistoon Koivukylään 2 min. ja Hiekkaharjuun 3 min. sekä Laurea Ammattikorkeakouluun Tikkurilaan 7 min. Junalla sujuvasti myös mm. Mercuria-oppilaitokseen Martinlaaksoon ja Metropolia Ammattikorkeakouluun Myyrmäkeen. 

Rekolanmäen alueen kartta

T2H puronvarsi. Koira metsässä.

T2H - Modernia Asolaa.

T2H Asola kevyen liikenteen silta

Asola 3

Vehreä, virkeä Rekolanmäki

Sammaloituvat korpikuusikot, rehevät sekametsät sekä useat puistot tarjoavat elämyksiä ympäri vuoden. Upeisiin ulkoilumaastoihin vievät monet lähes kotiovelta alkavat ulkoilureitit.

Aivan kohteidemme läheisyyteen on kaavoitettu legendaarisen urheilijasankarihahmon mukaan nimetty Elmon urheilupuisto. Sinne on suunniteltu uima-, palloilu-, jää- ja jalkapallohalli, ulkokenttiä sekä perhepuisto.  

Kun uusi yhteys Korsosta etelään – tutummin Asolanväylä - valmistui 1990-luvulla, asuntorakentaminen jälleen vilkastui. Viime vuosikymmeninä yhä uudet sukupolvet ovat löytäneet kasvavan ja uudistuvan Rekolanmäen.

Lue lisää Koivukylän suuralueesta Vantaan kaupungin sivuilta.

Asola 4

T2H - asola peijaksen sairaala.

T2H asola peijas toimivat yhteydet

T2H asola foibe kartano

T2H asola ulrikankuja

T2H asola rekolan asema

T2H asola rekolanmäen koulu

Tyyppi
Huoneluku
Alue
Myynnissä Into Rekolanmäki | Vantaa Kerrostalo Tutustu