Ylästö | Vantaa

Ideoita Ihaniin Kotiin

Ylästö asuinalueena

Ylästön alue on kulttuurihistoriallisesti merkittävää, viehättävää ja uudistuvaa seutua, jossa yhteisöllisyys korostuu. Vaikka asutkin loistavien yhteyksien ja palveluiden äärellä, Ylästössä voit tuntea olevasi omassa rauhassa.


”Mahtavat maastofillarireitit!”
– Mies 39 v.

T2H Ylästö

T2H Ylästö

Ylästön historiaa

Ylästöä ympäröivät alueet on nimetty valtakunnallisesti arvokkaaksi maisema-alueeksi. Vantaanjoen ympäristöllä on pitkät perinteet haluttuna asuinalueena, kun asutus aikoinaan hakeutui jokilaaksoihin ja järvien rannoille. 1950-luvulta asti omakotirakentajien suosima, nykyään n. 5000 asukkaan Ylästö koostuu paljolti pientaloista, ja on asuinalueena varsinkin lapsiperheiden suosiossa.

Palvelut ja etäisyydet

Päiväkodit ja koulut ovat lähellä, samoin palvelut. Ostoksille Jumbon kauppakeskukseen tai viihdekeskus Flamingoon pääset nopeasti, sillä matkaa on vain muutama kilometri. Pyöräile vaikka illalla elokuviin 10 minuutissa! Yhteydet kaikille suurille teille, lentokentälle ja juna-asemalle ovat hyvät, ja julkinen liikenne kulkee aivan uusien asuntokohteidemme vieressä Ylästöntietä pitkin. Lähellä ovat myös mm. Pakkalan, Tammiston, Tuupakan ja Aviapoliksen työpaikat –  ja tietysti upea luonto.

Kehävuorenkujalta...

  • lähikauppa 800 m, päiväkoti 450 m, kirjasto 2,4 km, Pitkäkosken ulkoilumaja 2,8 km
  • autolla: Jumbo n. 5 min., Tammiston kauppakeskittymä n. 10 min., Tikkurila n. 15 min., Helsingin keskusta n. 30 min.

 

Ylästön kartta

T2H Ylästö

Luonnonläheinen alue

Lähellä virtaava Vantaanjoki tarjoaa mahdollisuuden vaikka melontaretkelle – luonnon hiljaisuudesta ja kauniista maalaismaisemasta nauttien. Lähellä ovat mm. Haltialan kotieläintila ja aarnialue, ratsastuskoulu ja Paloheinä Golf sekä Pitkäkosken ulkoilumaja, josta ostat kätevästi munkkikahvit ja kalastusluvan samalla kertaa.

Tutustu Ylästön kotiseutuyhdistykseen

Ylästössä toimii aktiivinen kotiseutuyhdistys, joka järjestää mm. asukasiltoja ja retkiä, ja vuokraa Ylästön kotiseututaloa, joka sijaitsee aivan uusien kohteidemme lähellä. Yhdistyksen sivuilta löydät lisätietoa myös alueen historiasta.

T2H Ylästö

Ylästö asuinalueena

Asuntokohteemme Ylästössä

T2H rakentaa juuri nyt ihania koteja Ylästöntien ja Kehävuorenkujan kulmauksessa sijaitsevalle suurelle tontille, josta on hyvät yhteydet joka suuntaan. Lähipysäkkinä on vantaalaisten koululaisten ideoima ”hymyilevä pysäkki”! Katso video pysäkistä Vantaa-kanavalla >>

T2H ylästö

Tyyppi
Huoneluku
Alue