Ihania koteja: asunto Freija A54

Rivitalokohde Malmille

  Tulossa

  Asunnot | Helsinki

  Tyyppi
  Rivitalo

  Osoite

  Pilvenpyörteentie, 00700 Helsinki

  Arv. valmist.
  Tarkentuu myöhemmin

  Kohde-esite:
  Tulossa
  Sisustusesite:
  Tulossa

  Asuntopohjat ja alk. hinnat:
  Tulossa

  Tulossa ihania rivitaloasuntoja Malmille – seuraa tilannetta tällä sivulla! Lisätietoja antaa Arto Toikkanen, arto.toikkanen(at)t2h.fi

  Loistavien liikenneyhteyksien ja hyvien palveluiden lähelle tulee rivitalo on täynnä ihania koteja. Malmin juna-asemalle ja kauppakeskuksille pääset helposti ja nopeasti kävellenkin. Hyviä harrastusmahdollisuuksia on monia, sillä mm. palloiluhalli, jäähalli ja karting-rata ovat lähellä samoin kuin Fallkullan kotieläintila. Uusi päiväkoti Poutapilvi on aivan vieressä. Se sijaitsee osoitteessa Tullivuorentie 6 – ja toimii hyvänä maamerkkinä siltä varalta, että haluat seurata satelliittikarttojen avulla alueen rakentumista.

  Pyydä lainatarjous
  Asuntosi rahoituksessa Sinua auttaa Hypo OnLine.

  Ala-Malmi asuinalueena

  Pilvenpyörteentie on uusi asuntokatu, joka toimii Longinojan itäpuolen uuden alueen ”kokoojakatuna”. Se on asemakaavassa merkitty hidaskaduksi, jolla nopeus on korkeintaan 30 km/h. Alueen kaavoituksessa on kiinnitetty huomiota mm. eri vuodenaikojen mukaan eläviin asunto- ja asumisratkaisuihin. Asemakaavan tavoitteena on, että Pilvenpyörteentielle muodostuu yhtenäinen, elävä katutila. Pienissä pihapiireissä yhteisöllisyys korostuu, ja koko ympäröivä alue suorastaan kutsuu liikkumaan istutusalueineen, suurine puistoineen ja ulkoiluteineen. Longinojan lähiympäristöön luodaan myös reittiverkosto kortteleiden välille sekä viihtyisiä julkisia katu- ja puistotiloja.

  Päivitämme pian lisätietoja Asuinalueet-osioomme!

  Myynti ja esittely

  Tarkentuu myöhemmin.

  Pyydä lainatarjous

  Asuntosi rahoituksessa Sinua auttaa Hypo OnLine.

  Hypo

  Tervetuloa Ihanaan Kotiin!