Ihania koteja: asunto Freija A54

Kerrostalokohde Pöytäalhoon

  Tulossa

  Asunnot | Järvenpää

  Tyyppi
  Kerrostalo

  Osoite

  Metsolantie 77, 04430 Järvenpää

  Arv. valmist.
  Tarkentuu myöhemmin

  Kohde-esite:
  Tulossa
  Sisustusesite:
  Tulossa

  Asuntopohjat ja alk. hinnat:
  Tulossa

  Rakennamme Ihania koteja Pöytäalhoon Järvenpään rautatieaseman sekä runsaiden palveluiden ja monipuolisten harrastusmahdollisuuksien ääreen. Asuminen on täällä sujuvaa, koska kaikki tarvittava on lähellä.

  Ihana koti on valoisa ja avara asunto, joka on monella tapaa erityinen! Jokaisessa kodissa on tavanomaista korkeampi huonekorkeus, ja ikkunat ulotetaan lattiasta kattoon aina kun mahdollista. Lisäksi yhtenäiset oleskelu- ja keittiötilat ovat kuin luotuja mukavaan yhdessäoloon.  

  Jokaisessa Ihanassa kodissa on suuret ikkunat, jotka tekevät kodeista avaria ja valoisia - eturivin paikkoja vaikkapa luonnon seuraamiseen.

  Pöytäalho asuinalueena

  Pöytäalho on sujuvan asumisen kaupunginosa Järvenpään ydinkeskustan tuntumassa. Lähikauppaan ja kouluun on vain muutama sata metriä. Oikeastaan kaupungin koko tarjonta, niin julkiset ja kaupalliset palvelut kuin harrastusmahdollisuudet, ovat mukavasti kävely- ja pyörämatkan päässä. 

  Pöytäalho tarjoaa erinomaiset kulkuyhteydet. Rautatieasemalle on kävellen vain reilu 10 minuuttia ja juna vie puolessa tunnissa Helsingin keskustaan. Autoileva pääsee näppärästi Lahdenväylälle ja sitä kautta pääkaupunkiseudulle.

  Järvenpää on myös iloinen kulttuurikaupunki, jossa riittää nähtävää ja koettavaa. Kulttuuri- ja harrastusmahdollisuudet löytyvät kotikulmilta: kävellen konsertteihin, teatteriin ja tapahtumiin sekä uimahalliin, jäähalliin ja kuntoradalle – tekemistä on koko perheelle! Upea Tuusulanjärvi taiteilijakoteineen, retkikohteineen ja virkistysalueineen on vain 1,4 km päässä. 

  Lue lisää Ihanien kotien Pöytäalhosta.

  Kiinnostuitko Ihanasta kodista Pöytäalhossa?

  Tule ennakkovaraajaksi ja saat tiedon uusista kohteistamme heti ensimmäisten joukossa.

  Liity mukaan täällä.

  Tervetuloa Ihanaan kotiin