Ihania koteja: asunto Freija A54

Asunto Oy Järvenpään Fauni

  Tulossa

  Asunnot | Järvenpää

  Tyyppi
  Rivitalo
  Huoneluku:
  2
  –3
  –4
  h
  k
  (s)
  (vh)
  Pinta-ala
  40,5 – 82,5m²

  Osoite

  Lallankatu 19, 004430 Järvenpää

  Asuntoja
  Yht. 15 asuntoa
  Arv. valmist.
  Tarkentuu myöhemmin

  Kohde-esite:
  Tulossa
  Sisustusesite:
  Tulossa

  Asuntopohjat ja alk. hinnat:
  Tulossa

  Asunto Oy Järvenpään Fauni

  Faunin Ihanat kodit ovat upeita 1-tasoisia rivitalokoteja, jotka rakennetaan luonnonläheiseen Satumetsään. Kotiovelta pääset Peikkometsän poluille, jotka vievät mm. Terholan kuntoradalle. Järvenpään keskustan kattavat kaupalliset ja julkiset palvelut löytyvät lyhyen ajomatkan päästä.
   
  Fauni rakennetaan luonnonkauniille, nousevalle tontille, joten rivitalot sijoittuvat eri tasoon maaston muotoja seuraten. Jokaisessa Ihanassa kodissa on 3,2 metrin huonekorkeus sekä suuret ikkunat, joista valo tulvii sisään. Yhtenäinen keittiö-, ruokailu- ja oleskelutila kutsuu viettämään aikaa perheen ja ystävien kesken. Jokaisessa kodissa on tilava laatoitettu terassi sekä oma vehreä piha. Tyylikkäät ja modernit materiaalit ja varusteet tuovat luksusta asumiseen.

  T2H Ihana koti - Asunto Oy Järvenpään Faunin rivitaloasunnot ovat erityisen valoisia ja avaria Ihania Koteja.

  Fauni rakennetaan Satumetsään

  Kaunis Satumetsä on luonnonläheinen asuinalue Järvenpään keskustan kupeessa. Rakennamme Ihania koteja upeiden ulkoilumaastojen ääreen lähelle kaupungin runsaita palveluita ja harrastusmahdollisuuksia.

  Yhteydet ovat sujuvat ja matkanteko helppoa: Lähijuna vie puolessa tunnissa Helsingin keskustaan ja autoileva pääsee 5 minuutissa Lahdenväylälle ja sitä pitkin pääkaupunkiseudulle.

  Tuusulanjärven rannalla sijaitseva Järvenpää on myös iloinen kulttuurikaupunki, joka tarjoaa tapahtumia, konsertteja ja elämyksiä koko perheelle ympäri vuoden.

  Lue lisää vehreästä Satumetsästä.

  Kiinnostuitko kohteesta?

  Oma Ihana Koti tai Ihana Koti sijoituskohteena – ota yhteyttä asuntomyyntiimme.


  Tuomas Majuri
  044 991 6571
  tuomas.majuri(at)t2h.fi

  Tervetuloa Ihanaan kotiin