Ihania koteja: asunto Freija A54

Kerrostalokohteita Masalaan

  Tulossa

  Asunnot | Kirkkonummi

  Tyyppi
  Kerrostalo

  Osoite

  Rydmanintie 7, 02430 Masala

  Arv. valmist.
  Tarkentuu myöhemmin

  Kohde-esite:
  Tulossa
  Sisustusesite:
  Tulossa

  Asuntopohjat ja alk. hinnat:
  Tulossa

  Rakennamme uusia Ihania Koteja Masalaan, monipuolisten lähipalveluiden ja sujuvien yhteyksien ääreen – junalla ja autolla nopeasti Kirkkonummen ja Espoon palveluihin, elämyksiin, ostos- ja harrastusmahdollisuuksiin.

  Tulevien kerrostalokohteidemme jokainen asunto lumoaa valoisuudellaan ja avaruudellaan – onhan Ihanissa Kodeissa aina tavanomaista korkeammat huonetilat ja suuret ikkunat. Ihanuuden huippuna on avara saunaosasto, jossa lämpenevät leppoisat löylyt.

  T2H Ihana Koti on koti Masalassa Kirkkonummella lähellä monimuotoista luontoa.

  Masala asuinalueena

  Vireä ja vehreä pääkaupunkiseudun kupeessa sijaitseva Masala on yksi Kirkkonummen kasvun painopisteistä. Reilun 6 000 asukkaan kasvukeskus tulee lähivuosina kehittymään entistä laadukkaammaksi, tyylikkäämmäksi ja viihtyisämmäksi. T2H rakentaa Ihania Koteja erinomaiselle paikalle Masalan keskustaan, lähelle palveluita ja juna-asemaa. 

  Masalan asema on joukkoliikenteen solmukohta, joka tarjoaa sujuvia vaihtoyhteyksiä pyöräilijöille, kävelijöille, bussi- ja ja junaliikenteen sekä liityntäpysäköinnin käyttäjille. Autoileva pääsee puolestaan Kehä III:lle vain parissa minuutissa!

  Pikkukaupunkimaisessa asuinalueessa yhdistyvät koko ajan kehittyvät monipuoliset palvelut, erinomaiset kulkuyhteydet sekä upea luonto - merenrantaankin on alle kilometri. Ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet löytyvät läheltä ja niitä täydentävät entisestään naapurikaupunki Espoon runsas tarjonta.

  Lue lisää Ihanien Kotien Masalasta.

  lintu
  lintu-hover
  Tervetuloa Ihanaan kotiin