Ihania koteja: asunto Freija A54

Asunto Oy Pirkkalan Presto

  Tulossa

  Asunnot | Pirkkala

  Tyyppi
  Kerrostalo
  Huoneluku:
  1
  –2
  –3
  –4
  h
  kt
  (s)
  Pinta-ala
  21,0 – 101,0m²

  Osoite

  Leipurinkuja 6, 33960 Pirkkala

  Asuntoja
  Yht. 25 asuntoa
  Arv. valmist.
  Keväällä 2020

  Kohde-esite:
  Tulossa
  Sisustusesite:
  Tulossa

  Asuntopohjat ja alk. hinnat:
  Tulossa

  Asunto Oy Pirkkalan Presto

  Pyhäjärven rantamaisemiin kohoaa Pirkkalan Presto, jossa jokainen asunto on Ihana Koti. Tavanomaista korkeampi huonekorkeus tekee asunnoista erityisen avaria, ja suuret ikkunat tuovat valoa huonetiloihin. Ylimmän kerroksen parvellisissa asunnoissa huonekorkeus on noin 4 metriä – upeaa loft-tunnelmaa, lisää tilaa ja mahdollisuuksia!

  Preston Ihanat Kodit rakentuvat omalle tontille, joten asumiskustannukset ovat edulliset. Uudella Soljanrannan alueella ovat lähellä kattavat palvelut ja upea luonto. Tampereen keskustaan on matkaa vain 10 km.

  Arvioitu rakentamisen aloitus keväällä 2019.

   

  Kiinnostuitko kohteesta?

  Ota yhteyttä

  Matias Majuri
  040 961 8669
  matias.majuri(at)t2h.fi

  Karri Heinonen
  0400 700 569
  karri.heinonen(at)t2h.fi

   

  T2H Ihana Koti - Asunto Oy Pirkkalan Presto on näyttävä yhtiö Soljanrannan uudella ja värikkäällä asuinalueella Pirkkalassa.

  Presto rakennetaan Soljanrantaan

  Preston Ihanat Kodit rakennetaan iloisen värikkäälle Soljanrannan alueelle Pirkkalaan, jonne inspiraatiota on haettu Amsterdamin vanhoista kaupunkikerrostaloista. Pyhäjärven rantamaisemista löytyvät kaikki elementit ihanaan asumiseen: lyhyet välimatkat Suomen vetovoimaisimman kunnan palveluihin, sujuvat liikenneyhteydet lähelle ja kauas sekä kaunis ja vehreä luonto.

  Vieressä kimaltelee Pyhäjärvi, joka tarjoaa loistavat mahdollisuudet virkistymiseen. Lähistöllä ovat niin venesatama kuin uimarantakin. Ulkoilureittejä pitkin on helppo tutustua seutuun, ja tulevaisuudessa voit pyöräillä Pyhäjärven rantaa seuraten vaikka Tampereen keskustaan asti.
  Soljanrannan sijainti on erinomainen: Tampereen keskustaan on vain noin 10 km, ja matka taittuu sujuvasti bussilla tai alle 15 minuutissa omalla autolla. Lähimmälle bussipysäkille on Ihanista Kodeista vain 400 metriä.

  Lue lisää Soljanrannasta asuinalueena.

  Kartta kuva Presto

  Tervetuloa Ihanaan Kotiin!