Myyrmäen Kilterinmäki | Vantaa

Ideoita Ihaniin Kotiin

Kilterinmäki asuinalueena

Kilterinmäki on viihtyisä asuinalue Myyrmäessä Vantaalla. Ihanat kodit rakentuvat kävelymatkan päähän juna-asemalta sekä runsaista kaupallisista ja julkisista palveluista, harrastus- ja liikuntamahdollisuuksista - onhan Myyrmäki yksi pääkaupunkiseudun tärkeimmistä ja elinvoimaisimmista aluekeskuksista. Täältä löytyvät kaikenikäisten palvelut sujuvaan arkeen ja ihanaan asumiseen.

Liikutpa junalla, bussilla tai omalla autolla, yhteydet ovat erinomaiset niin Vantaan sisällä kuin koko pääkaupunkiseudulle. Myyrmäestä on loistavat poikittaiset bussiyhteydet, ja junalla kehärataa pitkin matka-aika on Helsingin keskustaan vain 18 minuuttia. Myös autoilevat pääsevät nopeasti pääväylille.

Kilterinmäki muodostaa oman, rauhallisen asuinalueensa ns. vanhan Myyrmäen ja Helsingin rajan väliin. Myyrmäen pikkukaupunkimaisen eloon tuovat mukavasti vastapainoa läheiset puistot ja viheralueet. Yhdessä ne muodostavat kotoisan miljöön rakentamillemme Ihanille Kodeille.

Kilterinmäki

Kilterinmäki

Sujuvat yhteydet lähelle ja kauas

Matkalla töihin, palveluihin tai vapaa-aikaa viettämään, Kilterinmäessä ja Myyrmäessä liikkuminen on sujuvaa lähelle ja kauas.

Hyppää bussiin, joka kulkee läheistä Rajatorpantietä pitkin; kotipysäkkisi on vain 5 minuutin kävelymatkan päässä. Esimerkiksi runkolinja 560 liikennöi Malmin, Mellunmäen ja Vuosaaren kautta aina Rastilaan asti.

Tai voit kävellä 10 minuutissa Myyrmäen asemalle, joka on läntisen Vantaan joukkoliikenteen tärkeä solmukohta. Tiheän vuorovälin lähijunat vievät kehärataa pitkin 18 minuutissa Helsingin keskustaan, 16 minuutissa lentokentälle tai vaikkapa toiselle puolelle Vantaata Tikkurilaan, jonne matka sujuu 25 minuutissa. Kilterinmäkeläisiä palvelee myös Myyrmäen aseman kautta kulkeva tiheä bussilinjasto.

Autoilevalle Kilterinmäki tarjoaa sujuvat yhteydet; sijaitseehan se alueella, jota reunustavat tärkeät pääväylät Hämeenlinnanväylä, Vihdintie, Kehä III ja Kehä I. 

Toisaalta et välttämättä tarvitse autoa ollenkaan, koska Myyrmäen kupeessa kaikki kaupalliset ja julkiset palvelut sekä runsaat harrastusmahdollisuudet ovat näppärästi kävely- ja pyörämatkan päässä.

Palvelut & etäisyydet

T2H Ihanat kodit Kilterinmäessä sijoittuvat Myyrmäen juna-aseman sekä palveluiden ja harrastusmahdollisuuksien läheisyyteen.

Junalla Myyrmäestä

 • Helsingin keskustaan 18 min
 • Helsinki-Vantaan lentoasemalle 16 min
 • Tikkurilaan 25 min

Kävellen palveluihin

 • Myyrmäen asema 11 min, 850 m
 • Kauppakeskus Myyrmanni 6 min, 450 m
 • Kauppakeskus Isomyyri 14 min, 1 km
 • terveysasema 11 min, 800 m

Kävellen harrastuksiin

 • Vantaan Tanssiopisto 2 min, 100 m
 • Myyrmäkitalo (mm. kirjasto, elokuvateatteri, taidemuseo) 10 min, 800 m
 • Myyrmäen Urheilupuisto (mm. 2 jäähallia, jalkapallostadion, yleisurheilukenttä, kuntosali) 13 min, 1 km
 • Myyrmäen urheilutalo (mm. uimahalli) 14 min, 1,1 km
 • Myyrmäen koirapuisto 950 m, 13 min
 • Malminkartanonhuippu  12 min, 900 m

Opiskelemaan

 • Metropolia Ammattikorkeakoulu 500 m
 • Ammattiopisto Varia autolla 1,4 km
 • Mercuria-kauppaoppilaitos 2,8 km

Kilterinmäki kartta

Kilterinmäki

Näe, koe ja liiku

Jos tanssi on lähellä sydäntäsi, tuleva Ihana Kotisi lumoaa sinut varmasti! Naapurissa sijaitsee Vantaan Tanssiopisto, joka tarjoaa tanssin perusopetusta kaikenikäisille harrastajille ja myös sitoutuneemmille tanssijoille. 

Ei haittaa, vaikka tanssi ei sujuisikaan: Kilterinmäestä katsottuna koko Myyrmäen harrastustarjonta on lähellä. Myyrmäkitalo on monipuolinen kulttuuri- ja monitoimikeskus, jossa toimivat mm. kirjasto, elokuvateatteri ja Vantaan taidemuseo. Saman katon alta löytyvät myös kuvataidekoulu ja Vantaan aikuisopisto. 

Myyrmäki liikuttaa lähes lajissa kuin lajissa, uinnista squashiin ja kuntosalitreeneistä skeittaamiseen. Alle vartti kävellen, niin olet urheilun ja tapahtumien monipuolisessa keskittymässä Myyrmäen urheilupuistossa. Löydä oma lajisi Energia Areenalta tai Myyrmäki-hallista (mm. salinbandy, lentopallo, käsipallo ja futsal), kahdesta jäähallista (jääkiekon lisäksi mm. kaukalopallo, ringette, taito- ja muodostelmaluistelu) tai jalkapallostadionilta, jossa muuten harjoittelee moninkertainen naisten Suomen mestari PK-35 Vantaa.

Kilterinmäki

Vehreyttä puistoissa, näkymiä huipulta

Myyrmäen alueen puistot, metsät ja muut viheralueet tarjoavat elämyksiä ympäri vuoden. Suurin osa Vantaan puistoista on vehreitä puistokäytäviä, leikkialueita ja koira-aitauksia – näin on myös kotoisassa Kilterinmäessä. Tuleva kotisi rakennetaan aivan Kilterinmäenpuiston läheisyyteen, ja vain kivenheitto, niin olet Harppuunapuistossa tai lähde koiran kanssa Löydöspuiston koira-aitaukseen.

Alueen sujuvat kevyen liikenteen reitit johtavat kaupunginosaa ympäröiville laajoille viheralueille. Tee vaikka retki Myyrmäen toiselle laidalle Jokiuomanpuistoon. Täällä voit kesäaikaan myös pelata minigolfia ja pestä mattoja, talvisin ladut kutsuvat hiihtämään. Puiston keskellä tapahtuu: esiintymisalue tarjoaa mukavat puitteet erilaisille tapahtumille ja ulkoilmakonserteille.

Kilterinmäestä kannattaa poiketa naapurikaupungin eli Helsingin puolelle. Suositulle Malminkartanonhuipulle on matkaa vain alle kilometri, sitten 426 askelmaa (eli Helsingin pisimmät portaat) ylöspäin ja olet valloittanut huipun. Siellä sinua tervehtivät Hanna Vainion ympäristötaideteos Tuulet ja suunnat sekä huikaisevan upeat näkymät. Käy katsomassa näetkö Ihanaan kotiin Kilterinmäelle asti!

Kilterinmäki

Tyyppi
Huoneluku
Alue
Myynnissä Dione Myyrmäen Kilterinmäki | Vantaa Kerrostalo Tutustu