Kivistö | Vantaa

Ideoita Ihaniin Kotiin

Kivistö asuinalueena

Kivistö on virkeä ja värikäs asuinalue Vantaalla. T2H rakentaa Ihania koteja erinomaisille paikoille lähelle juna-asemaa ja tulevaa täyden palvelun kaupunkikeskusta. Alueesta kasvaa pääkaupunkiseudun uusi ainutlaatuinen keskuspaikka, jossa urbaani cityelämä kaikkine palveluineen yhdistyy vehreään ympäristöön ja rauhalliseen asumiseen.

Kivistössä kaikki on kävelymatkan päässä. Aurinkokiven monitoimirakennuksessa kohtaavat eri ikäiset asukkaat ja siellä sijaitsevat mm. neuvola, päiväkoti ja koulu. Vaihe vaiheelta rakentuva palvelu- ja kauppakeskuskokonaisuus tulee tarjoamaan monipuoliset julkiset ja kaupalliset palvelut.

Ihanat kodit rakentuvat kehäradan läheisyyteen, joten junalla pääset näppärästi lentoasemalle tai Helsingin keskustaan. Myös bussiyhteydet ovat hyvät, ja Hämeenlinnanväylä ja Kehä III varmistavat autolla liikkumisen helppouden.

Tuleva kotisi rakentuu taiteen ja ekologisen asumisen kaupunginosaan. Naapureinasi ovat erilaiset puistot sekä monipuoliset ulkoilumahdollisuudet, kuten Petikon virkistysalueen ulkoilureitit, ladut ja polut.

 

 

T2H Ihanat Kodit rakennetaan Kivistöön, jossa uudessa Aurinkokiven monitoimirakennuksessa toimivat mm. koulu, päiväkoti ja neuvola.

T2H Ihanat Kodit Kivistössä sijaitsevat erinomaisella paikalla kehäradan varrella - junalla nopeasti mm. lentokentälle ja Helsingin keskustaan.

Sujuvasti liikkeelle, helposti matkaan

Kivistön keskusta on haluttua asuinaluetta – ja tänne rakennamme uusia Ihania koteja! Lähellä tulevat olemaan niin julkinen liikenne, päivittäis- ja erikoiskaupat ja kaupungin palvelut kuin harrastukset, elämykset ja viihdekin.

Tuleva kotisi sijaitsee Kivistön juna-aseman ja bussiterminaalin läheisyydessä, joten matkanteko on sujuvaa junalla ja bussilla. Kehärataa pitkin pääset 7 minuutissa lentoasemalle ja Helsingin keskustassa olet alle puolessa tunnissa. Autoileva pääsee nopeasti Hämeenlinnanväylälle ja Kehä III:lle ja näin koko pääkaupunkiseutu on lähellä.

Sujuvia yhteyksiä täydentää tiheä kevyenliikenteenverkosto, jonka ansiosta liikkuminen helppoa ja turvallista myös jalan ja pyörällä – tee mukavia pyörälenkkejä tai polje radanvarren pikapyörätietä pitkin vaikka Helsinkiin asti.  

 

Palvelut & etäisyydet

Ihanat kodit rakennetaan lähelle Kivistön palveluita ja juna-asemaa.

Palvelut ovat kävelymatkan päässä:

 • Aurinkokiven monitoimirakennus: mm. neuvola, päiväkoti , koulu sekä urheilualue (mm. jalkapallo- ja tenniskentät)
 • Alepa, K-Market, R-Kioski sekä kahviloita
 • tuleva täyden palvelun kaupunkikeskus:
 • mm. muotia, sisustusta, kahviloita, ravintoloita, hypermarketteja, terveysasema, kirjasto, elokuvateatteri, liikunta-seikkailupuisto, pop up -myymälöitä
   

Kivistöstä junalla

 • lentoasemalle 7 min
 • Myyrmäkeen 9 min
 • Tikkurilaan 16 min
 • Helsingin keskustaan 27 min


Kivistöstä autolla

 • Hämeenlinnanväylä (3-tie) 2 min
 • Kehä III 4 min
 • Vihdinti e (120-tie) 8 min
 • Kehä I 10 min
 • Tuusulanväylä (45-tie) 15 min

T2H:n rakentamat Ihanat Kodit sijaitsevat Kivistön parhailla paikoilla - täällä kaikki on kävelymatkan päässä.

T2H rakentaa Ihania Koteja Kivistöön, jossa luonto alkaa aivan kotikulmilta.

Palvelut lähellä taidekaupunginosassa

Kivistössä kaikki lähipalvelut, kuten päiväkodit, koulut ja kaupat, ovat kävelymatkan päässä. Tuleva noin 150 000 neliön monipuolinen palvelu- ja kauppakokonaisuus rakennetaan vaiheittain ja ensimmäinen vaihe valmistuu arviolta loppuvuodesta 2020. Kivistön sijainti on erinomainen Kehä III:n ja Hämeenlinnanväylän kainalossa, ja täältä on helppo lähteä ostoksille ja viettämään vapaa-aikaa myös mm. kauppakeskus Jumboon ja viihdekeskus Flamingoon.

Kivistö on taidekaupunginosa, jossa taide näkyy paitsi katukuvassa ja rakennusten julkisivuissa – myös T2H:n rakentamien kerrostalojen seinissä, auloissa ja parvekkeissa on taideteoksia. Kivistössä olemme tehneet yhteistyötä Suomen eturivin taiteilija Kaarina Kaikkosen kanssa.

Yhteisöllinen Kivistö tarjoaa monia mahdollisuuksia olla mukana, tehdä ja vaikuttaa. Tutustu mm. MarjaVerkkoon ja Kivistön alueen vanhempainyhdistys KiVa ry:hyn. Olemme olleet monena vuonna mukana Kivistön kyläjuhlassa, joka on Kivistön suuralueen yhteinen tapahtuma. Täällä asukkaat sekä T2H ja muut paikalliset toimijat tutustuvat toisiinsa iloisessa juhlahumussa.

T2H Ihana Koti Kivistössä on koti lähellä mainioita ulkoilumahdollisuuksia.

Vehreyttä & ekologisuutta

Urbaani Kivistö tarjoaa myös vehreän asuinympäristön. Täällä saat naapuriksesi useita erilaisia puistoja – osa kutsuu toimimaan, osa rauhoittumaan. Esimerkiksi Kvartsijuonenpuistosta muodostuu asukkaiden yhteinen olohuone.

Kotikulmilta pääset nopeasti luonnon keskelle Petikon virkistysalueelle. 1 700 hehtaarin laajuinen monipuolinen ulkoilu- ja virkistysalue on suosittu niin lenkkeilijöiden, retkeilijöiden, marjastajien kuin koiraharrastajien keskuudessa.

Kivistö on myös ekokaupunki, jossa edistetään kestävää arkea monin tavoin. Alueen asemakaavoissa edellytetään rakennuksilta ekotehokkuutta ja materiaalien kestävyyttä. Kivistössä tehdään toimenpiteitä, joilla vähennetään päästöjä, jätemäärää ja vedenkulutusta sekä edistetään mm. paikallisen ruoan tarjontaa ja yhteisöllisyyttä. Kivistön keskustan alueella on myös käytössä helppokäyttöinen ja hygieeninen putkijätejärjestelmä, joka vähentää huoltoliikennettä, pienentää päästöjä ja lisää turvallisuutta.

 

Tyyppi
Huoneluku
Alue
Myynnissä Aurora Kivistö | Vantaa Kerrostalo Tutustu
Myynnissä Morelli Kivistö | Vantaa Kerrostalo Tutustu
Myynnissä Amarelli Kivistö | Vantaa Kerrostalo Tutustu