Martinlaakso | Vantaa

Ideoita Ihaniin Kotiin

Martinlaakso asuinalueena

Uudistuva Martinlaakso houkuttelee uusia sukupolvia, jotka kaipaavat pikkukaupunkimaista eloa kehäradan hyvien yhteyksien äärellä. Ensimmäinen asuntokohteemme uudistuvassa Martinlaaksossa oli kerrostaloyhtiö Asunto Oy Vantaan Lumikko.

Kaikki on lähellä. Martinlaakson palvelut ovat lähellä kotiasi, ja myös Myyrmäen palvelukeskittymälle pääset nopeasti. Autolla pääset muutamassa minuutissa isommille teille – mutta etpä oikeastaan autoa tarvitse, sillä kehäradan asemalle on vain muutama sata metriä.

Helposti matkaan. Autoilevan yhteydet ovat hyvät niin Kehä III:lle ja Hämeenlinnanväylälle kuin Vihdintielle ja sen kautta Kehä I:llekin. Kehärataa pitkin pääset helposti lentoasemalle, Helsinkiin ja toiselle puolelle Vantaata. Myyrmäen asema on myös lähellä, ja sen liityntäliikenneterminaalista on bussiyhteyksiä eri puolille pääkaupunkiseutua.

 

Asuinalue martinlaakso kuva 1

Asuinalue martinlaakso kuva 2

Liikunnan iloa

Lähellä on runsaasti liikuntamahdollisuuksia aina lukuisista ulkoilureiteistä urheiluhalleihin ja -kenttiin. Vieressä vesitornia ympäröivässä maastossa on myös valaistu n. 1,5 kilometrin pituinen pururata, talvisin hiihtorata, jonka kautta pääset yhdysreittejä pitkin vaikka Serenaan 12 km:n päähän. Martinlaakson uimahalli on aivan vieressä ja Vetokannaksen uimarannalle on vain muutama kilometri – tarjolla kesäisin rantalentistä, talvisin avantouintia.

Pidemmällä iltatreenilenkillä voit suunnata reilun kolmen kilmometrin päähän Malminkartanonhuipulle, jossa kuntoilijaa odottavat yli 400-askelmaiset juoksuportaat – ja upeat näkymät yli pääkaupunkiseudun! Myös Vantaan kaupungin asukaspuistossa Vihertiellä ja Jokiuomanpuistossa on toimintaa jos jonkinmoista.

(Ja tiesithän varmaankin jo, että Martinlaaksossa on asunut kaksi tunnettua Formula 1 -kuljettajaa.)

Palvelut & etäisyydet

Martinlaakson kohteemme sijoittuvat alueen parhaille paikoille, lähelle kehäradan asemaa ja palveluita.

  • Martinlaakson koulu ja uimahalli, terveyskeskus ja kirjasto n. 300 m, lukio ja uudistunut kulttuuritalo Martinus 450 m
  • Mercuria-kauppaoppilaitos 350 m, Varia Ojahaantie 1,7 km, Metropolian Myyrmäen kampus 2,6 km
  • Kehä III:n tai Hämeenlinnanväylän liittymään n. 2 km
  • Kehäradan asemalle n. 300 m – junalla Myyrmäki 3 min., Aviapoliksen asema 10 min., Helsinki ja Tikkurila 21 min.
  • Variston yritysalue vain parin kilometrin päässä

Myyrmäessä lisäksi mm. liityntäbussit, elokuvateatteri ja kauppakeskukset Isomyyri ja Myyrmanni.

Martinlaakson kartta

Asuinalue martinlaakso kuva 3

Martinlaakso uudistuu!

Martinlaakso on 60-luvun lopusta alkaen ja -70-luvulla paljon rakennettu asuinalue läntisellä Vantaalla, aivan Kehä III:n kupeessa ka kehäradan varressa. Maataloja alueella on ollut jo 1500-luvulla – lue lisää historiasta Martinlaakso.netistä >>

Nyt "Martsarin" keskustaan rakennetaan uutta, niin palveluita kuin asuntojakin. T2H:n neljästä kohteesta ensimmäiseen pääsevät uudet asukkaat muuttamaan arviolta keväällä 2018. Lue lisää Vantaan kaupungin uutisista ja seuraa keskustelua netissä:

#martinlaakso #martsari

 

Etsitkö asuntoa Länsi-Vantaalta?

Katso myös Myyrmäen ja Vantaanlaakson kohteemme! Ja jos taas haluat kehäradan varteen, kurkkaa myös Kivistön asuntomme.

Asuinalue martinlaakso kuva 4

 

 

Tyyppi
Huoneluku
Alue