Rekolanmäki | Vantaa

Ideoita Ihaniin Kotiin

Rekolanmäki asuinalueena

Uudistuva Rekolanmäki tarjoaa virkeää elämänmenoa Vantaalla. T2H rakentaa Ihania koteja erinomaiselle paikalle lähelle Rekolan juna-asemaa ja mainioita lähipalveluita. Läheiset palvelukeskittymät, kuten Tikkurilan aluekeskus, takaavat runsaat harrastukset, viihteen ja elämykset.

Matkaatpa Ihanasta Kodista töihin, palveluihin tai vapaa-aikaa viettämään, erinomaisten julkisten liikenneyhteyksien ansiosta koko pääkaupunkiseutu on lähettyvilläsi.

Tikkurilan kahviloiden, ravintoloiden, kymmenien liikkeiden ja palveluiden modernissa asemakeskuksessa olet junalla 6 minuutissa. Helsingin keskustaan matkustusaika on vain 26 minuuttia.

Rekolanmäki 1

Rekolanmäki 2

Helposti matkaan

Kohteemme sijaitsevat 500 metrin päässä Rekolan juna-asemalta, eikä kehäradan varteen Leinelän asemalle ole pitkä matka, alle 3 kilometriä. Matkaa voi tehdä myös bussilla, joka kulkee läheistä Asolanväylää pitkin. Omalla autolla pääset sujuvasti Lahdenväylälle, Tuusulanväylälle ja Kehä III:lle sekä vartissa lentokentälle.

Kävelymatkan päässä ovat palvelut kaikenikäisille, niin päiväkodit ja koulut, hypermarketti, kirjasto, apteekki kuin myös yli 1 000 työntekijää työllistävä Peijaksen sairaala sekä uuden ajan vanhustenpalveluita tarjoava Foibekartano. Alueen omia palveluita  täydentävät läheiset palvelukeskittymät. Vain 2 minuutin junamatkan päähän Koivukylään rakentuu entistä vetovoimaisempi kaupunkikeskus, joka yhdistää ainutlaatuisella tavalla eri tiloja ja toimintoja asukkaita palvelevaksi kokonaisuudeksi.

Rekolasta 6 minuuttia junalla etelään, niin oletkin jo Tikkurilan runsaiden liikkeiden ja palveluiden modernissa asemakeskuksessa. Lentomatkailija pääsee Helsinki–Vantaan asemalle helposti yhdellä junanvaihdolla. Junamatka Helsingin keskustaan on vain 26 minuuttia. 

Palvelut & etäisyydet

Kohteemme sijoitt uvat Rekolanmäen parhaille paikoille, kävelymatkan päähän Rekolan juna-asemalta ja lähipalveluista.

  • junalla Koivukylään 2 min, Tikkurilaan 6 min, Helsinkiin 26 min
  • autolla Lahdenväylälle 5 min, Tuusulanväylälle 6 min, Tikkurilaan 8 min, Kehä III:lle 10 min, Helsinki–Vantaan lentoasemalle 12 min, Helsingin keskusta noin 27 min
  • junalla Varia-ammatti opistoon Koivukylään 2 min ja Hiekkaharjuun 3 min sekä Laurea
  • Ammatti korkeakouluun Tikkurilaan 7 min

Rekolanmäen alueen kartta

Vehreä, virkeä Rekolanmäki

Ihanien kotien läheisyyteen on kaavoitettu legendaarisen urheilijasankarihahmon mukaan nimetty Elmon urheilupuisto. Sinne on suunniteltu uima-, palloilu-, jää-, ja jalkapallohalli, ulkokenttä sekä perhepuisto.

Upeisiin ulkoilumaastoihin vievät monet lähes koti ovelta alkavat ulkoilureitit. Alueen sammaloituvat korpikuusikot, rehevät sekametsät sekä useat puistot tarjoavat elämyksiä ympäri vuoden.

Viime vuosikymmeninä yhä uudet sukupolvet ovat löytäneet kasvavan ja uudistuvan Rekolanmäen. Lue lisää Koivukylän suuralueesta Vantaan kaupungin sivuilta.

Tyyppi
Huoneluku
Alue
Myynnissä Pyry Rekolanmäki | Vantaa Kerrostalo Tutustu
Myynnissä Virkiä Rekolanmäki | Vantaa Kerrostalo Tutustu