Rekrytointi

  Rakennuspiirrustuksia

  Töihin T2H:lle?

  Haemme jatkuvasti pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle rakentamisen ammattilaisia ja alaa opiskelevia sekä muita osaajia. Arvostamme erilaisia koulutustaustoja, mutta tärkeintä on oikea asenne!

  Asenteen lisäksi kunnianhimo, yhteystyötaidot ja halu kehittyä merkitsevät meille paljon. Me puolestamme tarjoamme monipuolisia tehtäviä, joissa pääset näyttämään vahvuutesi ja kehittämään itseäsi. Olemme kasvuyritys ja kanssamme pääset luomaan uutta. Työsi on merkityksellistä ja sitä arvostetaan. Ympärilläsi on innostavia, kehityshaluisia ja vauhdikkaita työkavereita ja meillä on hyvä tekemisen meininki.

  Tutustu blogissamme projektipäällikkö Lasseen, joka on toiminut niin työnjohto- ja hankintatehtävissä kuin hankekehityksessäkin. Myös yksikönjohtajamme Olli valottaa blogissa urapolkuaan. 

  Tältä sivulta löydät avoimet työpaikat T2H:ssa. Jos unelmatyösi ei ole esillä, kerro osaamisestasi ja toiveistasi sähköpostilla osoitteeseen rekry@t2h.fi. (Tutustu työnhakijarekisterin tietosuojaselosteeseen.
   

  Rekryt

  T2H - isot ikkunat

  Rekryt

  Kuva T2H työmiehistä

  Kiitos mielenkiinnostasi T2H:ta kohtaan.

  Voit jättää avoimen työhakemuksen osoitteeseen: rekry(at)t2h.fi. (Tutustu työnhakijarekisterin tietosuojaselosteeseen.) Lisätietoja antaa rekrytointipäällikkö Lasse Heikkilä puh. 044 0402 123.