Hankintavastaava, Tampere

  Header kuva Työpaikat alasivut

  Rekry

  Me T2H:ssa rakennamme Ihania Koteja pääkaupunkiseudulla ja Pirkanmaalla. Ihana Koti tarkoittaa avaraa ja valoisaa kotia, jonka suuriin ikkunoihin ja korkeisiin huoneisiin ihastuvat kaikki. T2H on perustajaurakoitsija, mikä tarkoittaa, että yhtiö sekä hankkii tontin että suunnittelee, rakentaa ja markkinoi rakennuskohteen itse. T2H on kasvanut tasaisen vahvasti perustamisesta, vuodesta 2010, lähtien ja tällä hetkellä rakenteilla on noin 1000 asuntoa.

   

  Haluatko olla ylpeä työsi jäljestä? Tahtoisitko päästä luomaan ihmisille Ihania Koteja, jotka kestävät aikaa? Haluaisitko päästä kasvamaan osana nuorekasta tiimiä ja nauttimaan kasvuyrityksen mahdollisuuksista?

  T2H:lla sinulla on loistava mahdollisuus tuoda esille tuoreita näkemyksiäsi ja kehittää osaamistasi. Taitojesi karttuessa saat lisää vastuuta. Olemme kannattava kasvuyritys, mikä mahdollistaa tehtävien räätälöinnin osaamisesi ja kiinnostuksesi pohjalta. Ympärilläsi on innostavia, kehityshaluisia ja vauhdikkaita työkavereita ja meillä on hyvä tekemisen meininki. Hankintavastaavan rooli on erittäin keskeinen projektin onnistumisen kannalta – työtäsi tullaan siis arvostamaan!

  Hankintavastaavana

  tehtäväsi on vastata onnistuneista hankinnoista yhdessä projektipäällikön sekä muun projektitiimin kanssa. Tehtäviisi kuuluvat muun muassa potentiaalisten yhteistyökumppaneiden kartoittaminen ja tarjouspyyntöjen toimittaminen urakoitsijoille ja toimittajille sekä tarjousvertailut. Vastaat myös tarjousneuvotteluista ja sopimusten laatimisesta.

  Oletko etsimämme Hankintavastaava?

  Etsimällämme henkilö on järjestelmällinen, omatoiminen ja työskentelee sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja osaat ajatella yrityksen näkökulmasta kannattavia ratkaisuja ja etsiä eri lähestymiskulmia parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Koulutustaustasi voi olla tuotantotalouden, rakennustekniikan, oikeustieteen tai kaupalliselta alalta.

  Eduksi katsotaan:

  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa

  • Järjestelmällisyyttä ja omatoimisuutta

  Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen ja aloitusajankohta on neuvoteltavissa. Mikäli olet opintojesi loppuvaiheessa, olemme valmiita joustamaan työajasta. Lisäksi voimme keskustella myös mahdollisista diplomi- tai lopputyön aiheista.

  Hakuohjeet

  Mikäli tunnistit itsesi yllä olevasta kuvauksesta, lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen osoitteeseen rekry(at)t2h.fi. Lisätietoja antaa Samuli Huhdanpää 050 309 4905.