Hankintavastaavia pääkaupunkiseudulle ja Tampereelle

  Header kuva Työpaikat alasivut

  Rekry

  Tavoitteemme on olla erinomainen työpaikka urallaan ensimmäisiä askelia ottaville, tuleville rakennusalan ammattilaisille. Persoonasi ja kykysi oppia uutta ovat meille aikaisempaa työkokemustasi tärkeämpää. Meillä Ihania Koteja rakentamassa ovat ihmiset, joten suhtaudumme rekrytointiin positiivisen vakavasti. 

   

  T2H on perustajaurakoitsija, mikä tarkoittaa, että yhtiömme sekä hankkii tontin että suunnittelee, markkinoi ja rakentaa asuntokohteen itse. Olemme kasvaneet tasaisen vahvasti perustamisesta, vuodesta 2010, lähtien ja tällä hetkellä rakenteilla on noin 1200 asuntoa. Vuonna 2018 liikevaihtomme on 110 miljoonaa euroa ja tiimimme koostuu yli 120 ammattilaisesta. Lue lisää meistä osoitteesta www.t2h.fi. 

   

  Asuntojemme vahvan kysynnän myötä olemme onnistuneet saamaan paljon uusia, mielenkiintoisia projekteja ja kasvumme jatkuu vahvana. Nyt kiikarissamme on muutamia

   

  HANKINTAVASTAAVIA

   

  työskentelemään yhdessä projektitiimiemme kanssa. 

   

  MITÄ HANKINTAVASTAAVANA TYÖSKENTELY MEILLÄ TARKOITTAA?

   

  Meillä hankinnassa pääset vastaamaan yhteistyökumppaneidemme kartoittamisesta ja kilpailuttamisesta sekä materiaalihankinnoista. Hankinnan osa-alueina vastuullesi kuuluvat muuan muassa tarjouspyynnöt, urakkaneuvottelut ja sopimusten laatiminen. Kohtaat työssäsi paljon erilaisia kumppaneitamme ja olet avainhenkilö hyvien sopimusten takana.

   

  MINKÄLAISTA TYYPPIÄ ETSIMME?

   

  Meillä T2H:lla hankinnassa pärjää hyvin monenlaisella taustalla. Koulutustaustasi voi olla vaikkapa rakennustekniikassa, tuotantotaloudessa tai kauppatieteissä. Aikaisempaa työkokemusta tärkeämpää on persoonasi ja aito intosi päästä kehittymään asuntorakentamisen ja hankinnan parissa. Mikäli opintosi ovat vielä kesken, voimme keskustella myös diplomi- tai lopputyön tekemisestä meille. Arvostamme halua kantaa vastuuta ja rohkeutta tarttua uusiin haasteisiin. Lisäksi järjestelmällisyys, oma-aloitteisuus sekä hyvät ilmaisu-ja keskustelutaidot tukevat tehtävässäsi menestymistä.  

   

  MIKSI TULISIT MEILLE?

   

  Toimenkuvasi meillä on hyvin monipuolinen ja pääset alusta asti osallistumaan myös koko hankintatoimen kehittämiseen. Uskomme yksilölliseen urapolkuun ja kasvumme myötä meillä on mahdollisuus tarjota hyvin monipuolisia tehtäviä talomme sisällä. Sinulla on mahdollisuus edetä nopeasti eri tehtäviin tai voit kasvattaa osaamistasi juuri tietyn vastuualueen sisällä. Meillä rakennetaan asuntojen lisäksi myös hyvää työyhteisöä ja tehdään isojakin juttuja pilke silmäkulmassa. Saat työstäsi palautetta ja projektista vastaavan esimiehen jokapäiväisen tuen. Tarjoamme käyttöösi modernit työkalut ja varmistamme, että perusasiat ovat kunnossa tiimiämme varten. Olemme vakaa, mutta ketterä toimija, jolla riittää töitä myös tulevaisuudessa. Meillä on hyvä vauhti ja kovat tavoitteet, mutta samalla osaamme pitää myös hauskaa ja keksiä erilaisia aktiviteetteja töiden ulkopuolella. 

   

  MITEN HAET MEILLE?

   

  Lähetä meille hakemuksesi sähköpostitse rekry@t2h.fi. Käynnistämme haastatteluita jo hakuajan puitteissa, joten lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian. Töiden aloitukselle etsimme yhdessä sopivan ajankohdan. Mikäli olet opintojesi loppuvaiheessa, olemme valmiita joustamaan työajasta ja aloituksesta. 

   

  Lisätietoa tehtävistä antaa rekrytointipäällikkömme Lasse Heikkilä, puh. 044 040 2123, lasse.heikkila@t2h.fi. Tavoitat Lassen kätevästi myös Whatsapilla.

   

  Hae meille jo tänään ja tule rakentamaan Ihania Koteja!