Työnjohtajia pääkaupunkiseudulle ja Tampereelle

  Header kuva Työpaikat alasivut

  Rekry

  Tavoitteemme on olla erinomainen työpaikka urallaan ensimmäisiä askelia ottaville, tuleville rakennusalan ammattilaisille. Persoonasi ja kykysi oppia uutta ovat meille aikaisempaa työkokemustasi tärkeämpää. Meillä ihania koteja rakentamassa ovat ihmiset, joten suhtaudumme rekrytointiin positiivisen vakavasti.

   

  T2H on perustajaurakoitsija, mikä tarkoittaa, että yhtiömme sekä hankkii tontin että suunnittelee, markkinoi ja rakentaa asuntokohteen itse. Olemme kasvaneet tasaisen vahvasti perustamisesta, vuodesta 2010, lähtien ja tällä hetkellä rakenteilla on noin 1200 asuntoa. Vuonna 2018 liikevaihtomme on 110 miljoonaa euroa ja tiimimme koostuu yli 120 ammattilaisesta. Lue lisää meistä osoitteesta www.t2h.fi. 

   

  Asuntojemme vahvan kysynnän myötä olemme onnistuneet saamaan paljon uusia, mielenkiintoisia projekteja ja kasvumme jatkuu vahvana. Nyt kiikarissamme on uusia

   

  TYÖNJOHTAJIA

   

  pääkaupunkiseudulle ja Tampereelle.

   

  MITÄ TYÖNJOHTAJANA TYÖSKENTELY MEILLÄ TARKOITTAA?

   

  Työnjohtajana tehtävänäsi on antaa edellytykset laadukkaalle ja suunnitelmalliselle rakentamiselle. Johdat niin ihmisiä kuin asioita: vastaat työvaiheiden aikataulusta ja suunnittelusta, rakennustyön laadunvalvonnasta sekä yhteistyöstä alihankkijoiden kanssa. Laadukkaan rakentamisen lisäksi vastuullesi kuuluu myös kustannustenhallinta.

   

  MINKÄLAISTA TYYPPIÄ ETSIMME?

   

  Sinulla on rakennusalalle soveltuva koulutustausta (AMK/DI), jonka lisäksi katsomme eduksesi aiemman työmaakokemuksen esimerkiksi kesätöiden parista tai harjoittelusta. Huom! Aikaisempaa työkokemusta tärkeämpää on kuitenkin persoonasi ja intosi päästä ottamaan ensimmäisiä askelia urallasi työnjohdon tehtävissä. Mikäli opintosi ovat vielä kesken, voimme keskustella myös diplomi- tai lopputyön tekemisestä meille.  Arvostamme halua kantaa vastuuta ja rohkeutta tarttua uusiin haasteisiin. T2H:n työmailla tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaidot, oma-aloitteisuus ja organisointikyky ovat tärkeitä ominaisuuksia. 

   

  MIKSI TULISIT MEILLE?

   

  Meidän kanssamme pääset rakentamaan erittäin kysyttyjä asuntoja, jotka asiakkaamme haluavat. Uskomme yksilölliseen urapolkuun ja kasvumme myötä meillä on mahdollisuus tarjota hyvin monipuolisia tehtäviä. Sinulla on mahdollisuus edetä nopeasti eri tehtäviin tai voit kasvattaa osaamistasi juuri tietyn vastuualueen sisällä. Meillä rakennetaan asuntojen lisäksi myös hyvää työyhteisöä ja tehdään isojakin juttuja pilke silmäkulmassa. Saat työstäsi palautetta ja projektista vastaavan esimiehen jokapäiväisen tuen. Tarjoamme käyttöösi modernit työkalut ja varmistamme, että perusasiat ovat kunnossa tiimiämme varten. Olemme vakaa, mutta ketterä toimija, jolla riittää töitä myös tulevaisuudessa. Meillä on hyvä vauhti ja kovat tavoitteet, mutta samalla osaamme pitää myös hauskaa ja keksiä erilaisia aktiviteetteja töiden ulkopuolella. 

   

  MITEN HAET MEILLE?

   

  Lähetä meille hakemuksesi sähköpostitse rekry@t2h.fi Käynnistämme haastatteluita jo hakuajan puitteissa, joten lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian. Töiden aloitukselle etsimme yhdessä sopivan ajankohdan. Mikäli olet opintojesi loppuvaiheessa, olemme valmiita joustamaan töiden ja opiskelun yhteensovittamiseksi. 

   

  Lisätietoa tehtävistä antaa rekrytointipäällikkömme Lasse Heikkilä, puh. 044 040 2123, lasse.heikkila@t2h.fi. Tavoitat Lassen kätevästi myös Whatsapilla. 

   

  Hae meille jo tänään ja tule mukaan rakentamaan Ihania Koteja!