Työnjohtoharjoittelijoita pääkaupunkiseudulle ja Tampereelle

  Header kuva Työpaikat alasivut

  Rekry

  Tavoitteemme on olla erinomainen työpaikka urallaan ensimmäisiä askelia ottaville, tuleville rakennusalan ammattilaisille. Persoonasi ja kykysi oppia uutta ovat meille aikaisempaa työkokemustasi tärkeämpää. Meillä Ihania Koteja rakentamassa ovat ihmiset, joten suhtaudumme rekrytointiin positiivisen vakavasti. 

   

  T2H on perustajaurakoitsija, mikä tarkoittaa, että yhtiömme sekä hankkii tontin että suunnittelee, markkinoi ja rakentaa asuntokohteen itse. Olemme kasvaneet tasaisen vahvasti perustamisesta, vuodesta 2010, lähtien ja tällä hetkellä rakenteilla on noin 1200 asuntoa. Vuonna 2018 liikevaihtomme on 110 miljoonaa euroa ja tiimimme koostuu yli 120 ammattilaisesta. Lue lisää meistä osoitteesta www.t2h.fi. 

   

  Asuntojemme vahvan kysynnän myötä olemme onnistuneet saamaan paljon uusia, mielenkiintoisia projekteja ja kasvumme jatkuu vahvana. Nyt kiikarissamme on uusia

   

  TYÖNJOHTOHARJOITTELIJOITA

   

  pääkaupunkiseudulle ja Tampereelle. 

   

  MITÄ TYÖNJOHTOHARJOITTELIJANA TYÖSKENTELY MEILLÄ TARKOITTAA?

   

  Työnjohtoharjoittelijana tehtävänäsi on antaa edellytykset laadukkaalle ja suunnitelmalliselle rakentamiselle yhdessä kokeneemman työnjohtomme kanssa. Pääset oppimaan niin ihmisten kuin asioiden johtamista: vastaat työvaiheiden aikataulusta ja suunnittelusta, rakennustyön laadunvalvonnasta sekä yhteistyöstä alihankkijoiden kanssa. Laadukkaan rakentamisen lisäksi kustannustenhallinnan sisäistäminen on tärkeä osa tehtävänkuvaasi.

   

  MINKÄLAISTA TYYPPIÄ ETSIMME?

   

  Opiskelet tällä hetkellä rakennusalan mestariksi tai -insinööriksi (AMK tai DI) ja etsit ympäristöä, jossa sinulle annetaan rohkeasti mahdollisuuksia viedä oppimaasi teoriaa käytännön tasolle. Voit olla opintojesi alussa, puolivälissä tai lopussa, me tarjoamme sinulle osaamisesi näköisiä työtehtäviä tilanteesi mukaan. Arvostamme halua kantaa vastuuta, rohkeutta tarttua uusiin haasteisiin sekä aitoa halua kasvaa rakennusalan ammattilaiseksi. T2H:n työmailla tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaidot, oma-aloitteisuus ja organisointikyky ovat tärkeitä ominaisuuksia. 

   

  MIKSI TULISIT MEILLE?

   

  Meidän kanssamme pääset rakentamaan hyvää tuotetta, jonka asiakkaamme haluavat. Onnistuneen harjoittelujakson päätteeksi keskustelemme kanssasi tulevista harjoittelupaikoista sekä avautuvista tehtävistä valmistumisesi jälkeen. Keskustelemme mielellämme myös diplomi- tai lopputyön tekemisestä meille. Uskomme yksilölliseen urapolkuun ja kasvumme myötä meillä on mahdollisuus tarjota sinulle hyvin monipuolisia tehtäviä. Saat työstäsi palautetta ja projektista vastaavan esimiehen jokapäiväisen tuen. Tarjoamme käyttöösi modernit työkalut ja varmistamme, että perusasiat ovat kunnossa tiimiämme varten. Meillä rakennetaan asuntojen lisäksi myös hyvää työyhteisöä ja tehdään isojakin juttuja pilke silmäkulmassa. Olemme vakaa, mutta ketterä toimija, jolla riittää töitä myös tulevaisuudessa. Meillä on hyvä vauhti ja kovat tavoitteet, mutta samalla osaamme pitää myös hauskaa ja keksiä erilaisia aktiviteetteja töiden ulkopuolella. 

   

  MITEN HAET MEILLE?

   

  Lähetä hakemuksesi meille sähköpostitse rekry@t2h.fi. Kesän 2019 harjoittelupaikat täytetään pääosin jo tammikuussa, joten lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian. Kevään aloitusajankohta on neuvoteltavissa sopimuksen mukaan. Olemme valmiita joustamaan töiden ja opiskelun yhteensovittamiseksi. 

   

  Ensimmäisen harjoittelukampanjamme hakuaika päättyy 31.1.2019. Lisätietoa tehtävistä antaa rekrytointipäällikkömme Lasse Heikkilä, puh. 044 040 2123, lasse.heikkila@t2h.fi. Tavoitat Lassen kätevästi myös Whatsapilla.

   

  Hae meille jo tänään ja tule rakentamaan Ihania Koteja!