fbpx

Järvenpään Pajala – sujuvien yhteksien varrella


Järvenpään Pajalassa on hyvät palvelut ja sujuvat yhteydet

Pajalassa on kaikki keskeiset palvelut lähellä – kuten maailman paras ruokakauppa! Tuusulanjärven luonnonkauniisiin maisemiin on vain pari kilometriä ja alueella on erinomaiset kulkuyhteydet, esimerkiksi junalla olet Helsingissä alle puolessa tunnissa. 

Järvenpää – viihtyisä ja vehreä kulttuurikaupunki

Järvenpää on monipuolinen kulttuurikaupunki lähellä pääkaupunkiseutua. Elät puutarhakaupunkimaista arkea lähellä luontoa ja kaikkia palveluita, joita jokapäiväisessä elämässä tarvitset. 

Järvenpäässä koet vahvasti vehreän luonnon läheisyyden. Tuusulanjärven ranta ja monet luontopolut sekä esimerkiksi köysiradat tarjoavat lukemattomia mahdollisuuksia harrastamiseen ja luonnosta nauttimiseen. Yksi Järvenpään ylpeyden aiheista on Lemmenlaakson suojelualue. 

Järvenpää panostaa korkeakulttuurin lisäksi asumisen mahdollisuuksiin ja painottaa innovatiivisia, monipuolisia sekä ekologisia ratkaisuja. Kaupunki yhdistääkin uudella tavalla luonnon rauhan moderniin asumiseen. 

Pajala – palveluiden keskellä, hyvin yhteyksien varrella

Pajala on vanha teollisuusalue, joka sijaitsee Tuusulanjärven pohjoispuolella Järvenpään ydinkeskustan vieressä. Tuusulanjärven maisemat, uimarannat ja venesatamat ovat vain parin kilometrin päässä, ja kulkuyhteydet ovat ensiluokkaiset, etenkin pääkaupunkiseudulle. 

Valtatie E75:n liittymä on noin 10 minuutin ajomatkan päässä, joten ajat alle puolessa tunnissa Helsinki-Vantaan lentokentälle ja noin 45 minuutissa Helsingin keskustaan. Lähin juna-asema on alle vartin kävelymatkan päässä, ja junalla olet Helsingissä alle puolessa tunnissa. Pajalassa on myös kattava linja-autoverkosto, jolla pääset helposti kulkemaan Järvenpäässä ja lähiseudulla. 

Maailman parhaan ruokakaupan naapurissa

Arki on sujuvaa, kun ympärillä on monipuoliset palvelut. Alueella on useita kouluja ja oppilaitoksia, kuten Kartanon koulu, jossa on luokat 1.–9., sekä Järvenpään lukio, ammattioppilaitos Keuda ja Keskisen Uudenmaan musiikkiopisto. Pajalassa ja sen naapurissa on myös useita päiväkoteja. 

Pajalassa on luonnollisesti useita päivittäistavarakauppoja, mutta tiesitkö, että Järvenpäässä on maailman paras ruokakauppa? Lyhyen kävelymatkan päässä Pajalasta on K-Citymarket Järvenpää, joka sai vuonna 2019 arvostetun IGD Store of the Year -palkinnon. Kauppa tunnetaan etenkin ainutlaatuisen laadukkaasta sushistaan. Pajalassa on myös lukuisia kirpputoreja ja Emalitehtaan nuorisotila. 

Harrastukset ja luonto

Kun haluat lähteä kävelylle, Pajalaa ympäröivät puistoalueet tarjoavat siihen ihanteellisen ympäristön. Puistoissa on leikkipaikkoja ja jopa köysirata. Muutaman kilometrin päässä Tuusulanjärven maisemissa vietät kesäpäiviä uimarannalla ja lähdet venesatamista rentoutumaan järvelle. 

Harrastusmahdollisuuksia Pajalassa on runsaasti. Alueella on Järvenpään Jäähalli Areena ja vieressä liikuntahalli, jonka yhteydessä on myös uimahalli. Täällä käyt myös kuntosaleilla ja pelaat jalkapallo- ja koripallokentillä. 

Pajala pähkinänkuoressa:

  • Järvenpään keskustan vieressä sijaitseva asuinalue
  • Kaikki arjen palvelut, koulut ja oppilaitokset sekä maailman paras ruokakauppa kävelymatkan päässä
  • Lyhyen matkan päässä olevalta juna-asemalta pääset Helsinkiin alle puolessa tunnissa
  • Omalla autolla alle 30 min Helsinki-Vantaan lentokentälle, noin 45 min Helsingin keskustaan
  • Runsaat liikuntamahdollisuudet

Katso Pajalan myytävät asunnot