fbpx

Kangasalan Aroma sijoituskohteena


 

Esimerkki vuokratuottolaskelmasta

 

Laskelmat on tehty Aroman 2.kerroksen 21,5 m2 asunnosta

Asunnon lähtötiedot

Myyntihinta 28 520,70 €
Velaton hinta 95 069,00 €
varainsiirtovero 1 901,38 €

4 vuoden lyhennysvapaan ajan, nykyisellä korkotasolla

Vuokra-arvio 500,00 €
Rahoitusvastikearvio  -78,10 €
Hoitovastikearvio –94,60 €

Kassavirta kuukaudessa 327,30 €
Kassavirta vuodessa 3 927,60 €

Sijoitetun pääoman tuotto  / vuokratuotto 5,02%
Oman pääoman tuotto 12,91 %

Simo Nuolemo Asuntomyynti, Pirkanmaa, Varsinais-Suomi Soita tai laita Whatsappia 040 624 8440 simo.nuolemo@t2h.fi Soita


Tuottoisa sijoitusasunto Tampereen seudulta

Kangasalan Aroman Ihana koti on järkevä sijoitus, sijaitseehan se vetovoimaisella Tampereen seudulla – vain 15 minuutin matkan päässä Tampereen keskustasta. Kysyntää viihtyisille kodeille riittää tällä alueella, ja juuri sellaisia asuntoja Kangasalan Aroma tarjoaa.

Voit odottaa hyvää tuottoa sijoituksellesi. Aroman sijoitusasunnon pienet kustannukset yhdistyneenä hyvään vuokratasoon tarkoittaa, että voit odottaa jopa 15 % tuottoa pääomallesi. Asuntosijoittajaksi ryhtyminen ei myöskään vaadi kohtuuttoman suuria summia, sillä pääset alkuun jo alle 30 000 € sijoituspääomalla.

Asunto Oy Kangasalan Aroma rakentuu uudelle Linkosuonpuiston alueelle, aivan Tampereen rajan tuntumaan, Holvastin, Vehmaisten sekä Linnainmaan monipuolisen palvelukattauksen, harrastusmahdollisuuksien ja kulkuyhteyksien äärelle. Viihtyisä, pientalovaltainen asuinalue, asunnon tyylikäs ja moderni ilme sekä erittäin hyvin toimiva ja kaiken neliöistä irti ottava pohjaratkaisu pitävät huolen näiden Ihanien kotien haluttavuudesta myös tulevaisuudessa.

Liittymällä ennakkovaraajalistalle pääset varaamaan oman sijoitusasuntosi nyt ennakkoon! Samalla kuulet muista rakenteilla olevista kohteistamme.

Liity ennakkovaraajalistalle

 
 

Kangasalan Aroman Ihanat kodit

Aroman Ihanat kodit ovat valoisia ja avaria kerrostaloasuntoja, jotka ihastuttavat tavanomaista huomattavasti suuremmalla huonekorkeudellaan ja kookkailla ikkunoillaan.

Kaikissa Aroman kodeissa on oma tilava parveke, joka toimii asunnon jatkeena ulkoilmaan. Asumisen ylellisyyden viimeistelee osasta asuntoja löytyvä näyttävä loft-henkinen parvi sekä upea lasiseinäinen sauna.

Tutustu Kangasalan Aromaan

Liity sijoittajalistallemme!

Liity sijoittajalistallemme, kun haluat olla kärkijoukossa kuulemassa tulossa olevista kohteistamme sekä saada mahdollisuuden varata asunto ennen muita.

Lähetämme aina ensimmäisenä tietoa uusista kohteistamme sijoittajalistalla oleville. Nämä kohteet ovat vasta tulossa varattaviksi, joten pysyt hyvin kärryillä siitä, millaisia Ihania koteja on ilmaantumassa markkinoille. Saat lisäksi tilaisuuden varata asuntosi ennen kuin se tulee julkisesti ennakkovarattavaksi, sillä sijoittajalistalle lähetetään aina VIP-linkki, jonka kautta voit tehdä oman ennakkovarauksesi.

Sijoittajalistalle liittyminen kannattaa ehdottomasti, kun etsit tuottoisaa sijoituskohdetta. Se ei sido sinua millään tavoin ja saat uusia mielenkiintoisia tilaisuuksia sijoitustoiminnallesi!

Liity sijoittajalistalle

 

Ihana koti on huoleton ja tuottoisa sijoitusasunto

 

T2H:n Ihanat kodit rakennetaan aina kysytyille alueille, erinomaisten kulkuyhteyksien varrelle ja lähelle palveluita. Ihana koti tarjoaakin loistavan mahdollisuuden tuottoisaan sijoitukseen, oli kyse sitten ammatti- tai piensijoittajasta.

Ihanien kotien modernit materiaalit ja varustelut tarjoavat ylellistä elämänlaatua ja luovat parhaat puitteet vuokralaisen viihtymiselle. Asuntojen tyylikäs loft-henkinen tunnelma syntyy vaikuttavasta huonekorkeudesta, suurista ikkunoista ja koko asunnon levyisestä parvekkeesta – unohtamatta näyttävää parvea tai upeaa lasiseinäistä saunaa, jotka viimeistelevät asumisen nautinnon osassa asuntoja. Ihana koti on lisäksi kustannuksiltaan edullinen, ekologinen ja huoleton sijoitusasunto.

Hyvät yhteydet ja palvelut täydentävät vetovoimaisen kokonaisuuden

 

Sujuvat yhteydet ja mahdollisimman laaja palvelutarjonta ovat tärkeitä huomioitavia seikkoja sijoitusasuntoa hankittaessa. Aromassa nämä asiat ovat kunnossa. Linkosuonpuiston alueelta on hyvin toimivat yhteydet jo nykyään ja ne paranevat entisestään uuden Mannakorventien jatko-osan valmistuessa vuonna 2023. 

Mannakorventien yhdistyessä Lamminrahkan liittymään ovat lisäksi kaikki Lamminrahkan kattavat palvelut entistä lähempänä Linkosuonpuiston alueen asukkaita. Uuden tienjatkeen varrelle tulee suunnitelmien mukaan myös lisää palveluita, valmiiksi kattavaa palvelutarjontaa ilahduttavasti täydentäen. 

 

Lisätietoja Aromasta

Simo Nuolemo
Myyntipäällikkö, KTM
Pirkanmaa
040 624 8440
simo.nuolemo@t2h.fi