fbpx

Kangasalan Avena sijoituskohteena


 

Alle 30 000 € sijoituksella jopa
15 % tuotto

 

Kangasalan Avenan Ihana koti on kannattava sijoitus – vain 15 minuutin päässä Tampereen keskustasta saat jopa 15 % tuoton omalle pääomallesi. Tämän mahdollistaa sijoitusasunnon pienet kustannukset sekä kunnon vuokra. Alkuun pääset jo alle 30 000 € sijoituksella.

Asunto Oy Kangasalan Avena rakentuu uudelle Linkosuonpuiston alueelle Tampereen rajan tuntumaan, Holvastin, Vehmaisten sekä Linnainmaan monipuolisen palvelukattauksen, harrastusmahdollisuuksien ja kulkuyhteyksien äärelle. Viihtyisä asuinalue, asunnon moderni ilme, neliöiden hyötykäyttö sekä toimiva pohjaratkaisu pitävätkin yhdessä huolen Avenan asuntojen haluttavuudesta myös tulevaisuudessa.

Liittymällä sijoittajalistalle, pääset varaamaan oman sijoitusasuntosi nyt ennakkoon! Samalla kuulet muista tulossa olevista kohteistamme.

Liity sijoittajalistalle

Kangasalan Avenan Ihanat kodit

Avenan Ihanat kodit ovat valoisia ja avaria kerrostaloasuntoja, jotka ihastuttavat tavanomaista korkeammalla, jopa yli 4 metriin kohoavalla huonekorkeudellaan ja suurilla ikkunoillaan. Kaikissa Avenan kodeissa on oma tilava parveke, joka toimii asunnon luontaisena jatkeena. Asumisen ylellisyyden viimeistelee osassa asunnoista näyttävä loft-henkinen parvi sekä upea lasiseinäinen sauna.

Tutustu Kangasalan Avenaan

 

Liity sijoittajalistallemme!

Kun haluat kuulla ensimmäisten joukossa lisätietoa tulossa olevista kohteista sekä mahdollisuuden varata asunnon ennen muita, liity sijoittajalistallemme!

Sijoittajalistalla oleville lähetämme aina ensimmäisenä tietoa uusista kohteistamme, jotka ovat vasta tulossa varattaviksi. Lisäksi saat varaslähdön asuntojen varaukseen: sijoittajalistalle lähetetään aina VIP-linkki, jonka kautta pääset varaamaan asuntoja jo ennen kuin ne tulevat julkisesti ennakkovarattaviksi. Sijoittajalistalle liittyminen ei sido sinua mihinkään.

Jos etsit tuottoisaa sijoituskohdetta, liity sijoittajalistalle, niin et jää nuolemaan näppejäsi!

Liity sijoittajalistalle

 

Ihana koti on huoleton ja tuottoisa sijoitusasunto

 

T2H:n Ihanat kodit rakennetaan aina kysytyille alueille, erinomaisten kulkuyhteyksien varrelle ja lähelle palveluita. Ihana koti tarjoaakin loistavan mahdollisuuden niin ammatti- kuin piensijoittajallekin.

Ihanien kotien modernit materiaalit ja varustelut takaavat ensiluokkaisen asumismukavuuden ja täten vuokralaisen viihtyvyyden. Asuntojen tyylikäs loft-henkinen tunnelma syntyy korkeasta huonekorkeudesta, suurista ikkunoista ja asunnon levyisestä parvekkeesta – unohtamatta näyttävää parvea tai upeaa lasiseinäistä saunaa, jotka täydentävät asumisen ylellisyyden osassa asunnoistamme. Ihana koti on myös kustannuksiltaan edullinen, ekologinen ja huoleton sijoitusasunto.

Lisätietoja Avenasta

Simo Nuolemo

Myyntipäällikkö, KTM

Pirkanmaa

040 624 8440

simo.nuolemo@t2h.fi