fbpx

Klaukkalassa yhdistyvät luonnonläheisyys ja arkea helpottavat palvelut


Vain kivenheiton päässä Helsingistä, Nurmijärven kunnan eteläkärjessä sijaitseva Klaukkala on huiman kehityksen pyörteissä. Klaukkalassa ihastuttaa sen urbaani luonnonläheisyys, jossa maalaukselliset maisemat yhdistyvät nykyaikaiseen palvelutarjontaan ja erinomaisiin liikenneyhteyksiin.

Klaukkala, Nurmijärven helmi

Nurmijärvi on Uudenmaan maakunnassa sijaitseva kunta, joka koostuu useista erikokoisista asutuskeskuksista. Näistä suurin on Klaukkala, jota voisi kuvailla vanhaksi kotimaisen elokuvan maalaismaisemaksi yhdistettynä nykyajan kaupunkilaisuuteen. Ympärillä virkistävää vehreyttä, mutta samalla kuitenkin aivan vieressä kaikki arkea helpottavat peruspalvelut.

Asuinalueena Klaukkala onkin mitä ihanteellisin: asumista lähellä luontoa, pääkaupunkiseudun kupeessa. Klaukkala on kasvattanut suosiotaan monien pääkaupunkiseudulla työskentelevien ja muualta Suomea pääkaupunkiseutua lähemmäksi muuttavien keskuudessa.

Liikunnan harrastajille Klaukkala tarjoaa yltäkylläisiä mahdollisuuksia: voit lenkkeillä luonnon rauhassa, nostattaa hien pintaan tenniskentällä tai kiekkokaukalossa, lähteä Tornimäen rinteisiin kävelemään ja pyöräilemään, eikä tarvitse pitkää matkaa ajaa, jos mielit lähistöllä sijaitseville tasokkaille golf-kentille.

Kattava palveluvalikoima sekä erinomaiset liikenneyhteydet

Klaukkalasta löytyy kaikki mitä tarvita voi. Keskustassa sijaitsevien päivittäistavarakauppojen tarjonta pitää huolen, ettei välttämättä autoa tarvitse edes suurempien ruokaostosten tekemiseen. Keskustan marketeista saa elintarvikkeiden lisäksi monet muut arjen tarpeet.

Muutkin palvelut löytyvät lyhyen kävelymatkan päässä kodistasi. Terveysasemalle kävelee 15 minuutissa, kuten myös tanssin, taiteen ja musiikin harrastamiselle omistetulle Monikko-monitoimitalolle. Liikuntaan puolestaan voi keskittyä vieressä sijaitsevalla Klaukkalan urheilualueella, josta löytyy mm. tekonurmi jalkapallopeleihin, juoksurata sekä talvisin jääkiekkokaukalo.

Monipuolisen tarjonnan ja pääkaupunkiseutua edullisemman hintatason vuoksi Klaukkala on erittäin suosittu myös lapsiperheiden keskuudessa. Läheltä löytyvät niin päiväkodit, koulut, leikkipuistot kuin harrastusmahdollisuudetkin.
Klaukkalan vetovoimaisuutta lisäävät erinomaiset liikenneyhteydet. Autolla kuljet Hämeenlinnanväylälle reilussa viidessä minuutissa ja Helsinkiin vain puolessa tunnissa. Auto ei kuitenkaan ole Klaukkalassa välttämätön, sillä myös julkisen liikenteen yhteydet Helsinkiin ovat erinomaiset.

Asuntosijoittajan markkinat kehittyvässä Klaukkalassa

Kehyttävässä Klaukkalassa on nyt asuntosijoittajan markkinat. Moni pääkaupunkiseudulla työskentelevä haaveilee asuvansa lähellä luontoa, mutta samalla palveluiden keskellä. Klaukkala voi tarjota tätä kaikkea ja bonuksena alue tarjoaa toimivat liikenneyhteydet töihin Helsinkiin ja muualle Suomeen.

Erityisesti lapsiperheet arvostavat Klaukkalan rauhallisuutta, harrastusmahdollisuuksia sekä turvallisuuden tuntua. Moni perheellinen suuntaakin pääkaupunkiseutua rauhallisempiin maisemiin lasten ollessa pieniä. Klaukkalassa viihdytään kuitenkin vauvasta vaariin, ja monen lyhyeksi suunniteltu vierailu jatkuukin vuosikymmeniksi.

Klaukkala pähkinänkuoressa:

  • Kasvava ja kehittyvä asutuskeskus Nurmijärven kunnassa
  • Asumista lähellä luontoa, aivan pääkaupunkiseudun kupeessa
  • Kattavat peruspalvelut käden ulottuvilla
  • Erinomaiset liikunta- ja harrastusmahdollisuudet
  • Matka-aika Helsingin keskustaan noin 30 minuuttia ja Helsinki-Vantaan lentoasemalle 20 minuuttia

Noususuuntainen Klaukkala aivan Espoon ja Vantaan rajan tuntumassa tarjoaa modernia asumista lähellä luontoa. Tutustu Klaukkalan kohteisiimme!

Klaukkalan myytävät asunnot