As Oy Espoon Fiini

Tulossa

Asunto Oy Espoon Fiini

Espoo

Kerrostalot

Asunto Oy Espoon Fiinin Ihanat kerrostalokodit löytyvät merelliseltä Finnoon alueelta, Espoosta! Fiinin kodeissa erityistä on niiden valoisuus ja avaruus, joka syntyy asuntojen suurista, lattiasta kattoon ulottuvista ikkunoista sekä tavanomaista korkeammasta huonekorkeudesta – parhaimmillan asuntojen huonekorkeus kohoaa jopa 4 metriin! Asumismukavuuden täydentävät toimivat tilaratkaisut sekä modernit materiaalit ja varusteet.

Fiinin kodeissa on suuri parveke tai oma terassi ja pieni piha. Kaikilla asunnoilla on myös oma, lämmin varastotila. Osassa huoneistoista asumisen ihanuutta parantaa oma lasiseinäinen sauna sekä ylimmässä kerroksessa lisätilaa tuova parvi. Fiinin kodit henkivät modernia loft-tunnelmaa ihastuttaen valoisuudellaan!

Finnoo on uusi, Länsiväylältä merenrantaan ulottuva Espoon kaupunginosa, joka rakentuu metroaseman päälle. Asuinalueessa yhdistyvät siis loistavat kulkuyhteydet, upeat merenrantamaisemat ja eloisa ilmapiiri. Finnoon suunnittelussa otetaan vahvasti huomioon myös ekologisuus: kaikki alueen palvelut rakentuvat kävelyetäisyydelle kohteistamme ja toimivan julkisen liikenteen lisäksi myös esimerkiksi pyöräreitteihin ja -parkkeihin panostetaan. Lisäksi asuinalueella pyritään säilyttämään vehreä ja luonnollinen tunnelma.

Finnoon ulkoilemaan kutsuvien merimaisemien ja vehreiden ulkoilureittien lisäksi alueella on myös tarjolla monipuolisia aktiviteetteja, kuten ratsastuskoulu ja Finnoonsatamassa pysähtyvät saaristolaivat. Fiinin Ihanat kodit ovatkin täydellisiä aktiiviselle ihmiselle, joka kuitenkin nauttii ulkoilmasta ja vehreästä luonnosta.

Löytyisikö sinunkin oma, Ihana kotisi merenrannan metrokaupunginosasta, Finnoosta?

Tyyppi: Kerrostalot
Huoneluku: 1–3 (4) h + kt (+ s)
Pinta-ala: 21,5 m²–70,5 m²
Osoite: Syväsalmenkatu 9, 02260 Espoo
Asuntoja: yht. 44 asuntoa
Arv. valmist.: 2021

Tässäkö teidän uusi Ihana koti?

Ota yhteyttä

Suuret ikkunat tekevät kodeistamme erityisen valoisia.


Kodeissamme on aina tavanomaista korkeammat huoneet.


Lattialämmitys mahdollistaa erilaiset sisustusratkaisut.


Huolellisesti käytetyt neliöt luovat enemmän elintilaa.
Ota yhteyttä

Matias Majuri Asiakkuusjohtaja, KTM 040 961 8669 matias.majuri@t2h.fi SoitaOlen kiinnostunut kohteesta