fbpx

As Oy Helsingin Barokki

Asunto Oy Helsingin Barokki

Helsinki

Kerrostalot

Lumoudu Asunto Oy Helsingin Barokin ennennäkemättömästä avaruudesta ja valoisuudesta! Asuntojen suuret ikkunat yhdistettynä tavanomaista korkeampaan, jopa 4,5 metriin kohoavaan huonekorkeuteen ihastuttavat jo ensinäkemällä.

Helsingin Barokin Ihanat kodit ovat huolellisesti suunniteltu neliöitään tilavamman tuntuisiksi ja ainutlaatuisen avariksi. Asumisen ihanuutta täydentävät tyylikkäät ja modernit pintamateriaalit sekä varustelut. Jokaisessa Barokin kodissa saat nauttia aurinkoisista kesäpäivistä ja tunnelmallisista syysilloista omalla, tilavalla lasitetulla parvekkeellasi. Ripauksen lisää luksusta arkeen tuovat osassa asunnoista uniikki loft-henkinen parvi sekä upea lasiseinäinen sauna.

Barokki rakentuu uudelle Postipuiston alueelle Pohjois-Pasilaan. Pasila on keskeinen Helsingin kaupunginosa, jota kutsutaan ”Suomen saavutettavimmaksi paikaksi”, eikä suotta – Pasilan rautatieasema on liikenteen risteyskohta, jossa pysähtyy jokainen niin lähi- kuin kaukoliikenteen juna. Tämä takaa Pasilasta on loistavat kulkuyhteydet niin Helsingin keskustaan, lentokentälle kuin ympäri Suomen.

Pasilasta kaavaillaankin niin toimitila- kuin asuinrakentamisen avainaluetta, jonne pääkaupungin keskusta tulee laajenemaan tulevaisuudessa. Lähiseudun monipuolinen palvelutarjonta ja mielenkiintoiset aktiviteetit ilahduttavat niin liikunnan, kulttuurin kuin huvittelun ystäviä.

Keskeisestä sijainnistaan huolimatta Pasilassa myös luonto on lähellä. Pasilaa kehystää 10 kilometriä pitkä Helsingin keskuspuisto, jonka metsäpolut ja puistoalueet tuovat mukanaan niin monimuotoisen luonnon tarjoamaa rauhaa kuin runsaasti aktiviteetteja.

Täyden palvelun Pasilassa sijaitseva Barokki tarjoaa jokaiselle jotain, oli se sitten hiljaisia metsäpolkuja, monipuolisia vapaa-ajan aktiviteetteja tai kaupunkielämän vilkasta sykettä – tai kaikkia näitä ylellisesti yhdistettynä.

Tyyppi: Kerrostalot
Huoneluku: 1-4h + kt + (sauna)
Pinta-ala: 23,0–90,5 m2
Osoite: Kollikatu 2 A, 00240 Helsinki
Asuntoja: 31 kpl
Arv. valmist.: 10/2022
Katso pohjakuvat & esitteet

Tässäkö teidän uusi Ihana koti?

Ota yhteyttä

Asunto Oy Helsingin Barokki

Asuntopohjat ja alk. hinnat

  • 4h + kt + s + parveke 92,5m2

    Myyntihinnat alk. 143 647,92 €

    Velaton hinta alk. 478 826,40 €

    Ihanan kodin kahteen eri ilmansuuntaan avautuvat suuret ikkunat antavat valon tulvia kotiisi.

    Pohjakuvan löydät alta

Suuret ikkunat tekevät kodeistamme erityisen valoisia.


Kodeissamme on aina tavanomaista korkeammat huoneet.


Lattialämmitys mahdollistaa erilaiset sisustusratkaisut.


Huolellisesti käytetyt neliöt luovat enemmän elintilaa.
Ota yhteyttä

Karri Heinonen Myyntipäällikkö, KTM PK-seutu 040 070 0569 karri.heinonen@t2h.fi Soita

Pabita Bhandari Asuntomyyjä Pk-seutu 040 359 2334 pabita.bhandari@t2h.fi SoitaOlen kiinnostunut kohteesta