fbpx

As Oy Kangasalan Aroma

Tulossa

As Oy Kangasalan Aroma

Kangasala, Linkosuonpuisto

Kerrostalot

Kangasalan Aroma sijaitsee uudella Linkosuonpuiston alueella, Tampereen rajan tuntumassa. Lähistöltä löytyvät arjen tarpeet hyvin kattavat palvelut, kuten koulu, päiväkoti ja kirjasto. Tampereelle on erinomaiset kulkuyhteydet; matka Tampereen keskustaan vie autolla vain 15 minuuttia ja bussilla reilut 20 minuuttia. Reippailu ja ulkoilu maittaa mahtavissa ulkoilumaastoissa, jotka alkavat aivan kotiovelta.

Aroman Ihanissa kodeissa on ihastuttavasti avaruutta ja valoa lattiasta kattoon ulottuvien ikkunoiden sekä huomattavasti tavallista suuremman huonekorkeuden ansiosta. Viihtyisyyttä lisäävät entisestään korkeatasoiset ja modernit materiaalit ja varusteet sekä lattialämmitys, joka poistaa pattereiden tarpeen ja antaa näin mahdollisuudet sisustaa asunto vapaasti. 

Useissa kodeissa on lisäksi parvi, joka luo ylellistä loft-tunnelmaa ja antaa arvokasta lisätilaa asumiselle. Ylellisyyden vaikutelmaa tuo myös osasta asuntoja löytyvä lasiseinäinen, spa-henkinen sauna. 

Jokaisessa Aroman kodissa on parveke, joka tuo ympäröivän luonnon lähellesi ja jossa on mukava nauttia kauniista päivistä ja illoista. Parvekkeelle saa halutessaan lasituksen, jolloin siellä viihtyy ympäri vuoden. 

Aroman asunnot ovat viihtyisiä, vehreässä ympäristössä sijaitsevia Ihania koteja, joista on erinomaiset kulkuyhteydet Tampereelle ja muualle päin Suomea. Löydä oma unelmakotisi Linkosuonpuistosta!

 

Tyyppi: Kerrostalot
Huoneluku: 1–3 h + kt (+ s)
Pinta-ala: 21–54,5 m²
Osoite: Mannakorventie 17, 36240 Kangasala
Asuntoja: 48
Arv. valmist.: 2023

Tässäkö teidän uusi Ihana koti?

Ota yhteyttä

Suuret ikkunat tekevät kodeistamme erityisen valoisia.


Kodeissamme on aina tavanomaista korkeammat huoneet.


Lattialämmitys mahdollistaa erilaiset sisustusratkaisut.


Huolellisesti käytetyt neliöt luovat enemmän elintilaa.
Ota yhteyttä

Simo Nuolemo Myyntipäällikkö, KTM Pirkanmaa 040 624 8440 simo.nuolemo@t2h.fi Soita

Silja Muli Asuntomyyjä Pirkanmaa 040 125 3230 silja.muli@t2h.fi SoitaOlen kiinnostunut kohteesta

Linkosuonpuisto

Tutustu alueeseen