fbpx

As Oy Kirkkonummen Viklo

As Oy Kirkkonummen Viklo

Kirkkonummi, Sarvvik

Kerrostalot

Kirkkonummen Viklo rakentuu merelliseen Sarvvikiin lähelle Espoon runsaita palveluita ja monipuolisia harrastusmahdollisuuksia. Täällä asut upeiden ulkoilumaastojen ääressä, ja Sarfvikin golf-kenttä löytyy aivan kotikulmilta. Kirkkonummella on merellinen ja maalaismainen tunnelma, sekä kaunis luonto. Kaupungista löytyy hyviä harrastusmahdollisuuksia moneen lähtöön.

Viklon Ihanissa kodeissa erityistä on valoisuus ja avaruus, jotka syntyvät tavanomaista korkeammasta huonekorkeudesta ja suurista ikkunoista. Asumisen ihanuuden täydentävät tyylikkäät ja toimivat tilaratkaisut sekä modernit materiaalit ja varusteet.

Vikloon tulee mm. Ihania parviasuntoja ja jopa 4 metrin huonekorkeus. Osasta asunnoista avautuu näkymät viereiselle koko Suomen halutuimmalle golf-kentälle.

Sarvvikista on loistavat kulkuyhteydet monipuolisten palvelujen äärelle: Länsiväylää pitkin ajat esimerkiksi Espoon kauppakeskus Iso-Omenaan vain 10 minuuttia.Kirkkonummelta on matkaa Helsinkiin noin 20 kilometriä. Kirkkonummi lukeutuu Helsingin joukkoliikenteen alueeseen, joten Kirkkonummen matkakortti käy maksuvälineenä HSL-alueen busseissa, junissa sekä metrossa että raitiovaunuissa. Junalla pääsee Helsinkiin puolessa tunnissa ja bussilla 45 minuutissa!

Liity ennakkovaraajalistallemme niin kuulet ensimmäisenä kun Kirkkonummen Viklon kodit ovat varattavissa!

Tyyppi: Kerrostalot
Huoneluku: 1–4 h + kt (+ s + parvi)
Pinta-ala: 24–65,5m2
Osoite: Heinäkedontie 3, 02390 Sarvvik
Asuntoja: 27
Arv. valmist.: 2023
Katso pohjakuvat & esitteet

Tässäkö teidän uusi Ihana koti?

Ota yhteyttä

As Oy Kirkkonummen Viklo

Asuntopohjat ja alk. hinnat

  • 1h + kt + parveke 24,0m2
    Pohjakuvan löydät alta
  • 1h + kt + parveke 24,5m2
    Pohjakuvan löydät alta
  • 1h + kt + parvi + parveke 24,5m2
    Pohjakuvan löydät alta

Suuret ikkunat tekevät kodeistamme erityisen valoisia.


Kodeissamme on aina tavanomaista korkeammat huoneet.


Lattialämmitys mahdollistaa erilaiset sisustusratkaisut.


Huolellisesti käytetyt neliöt luovat enemmän elintilaa.
Ota yhteyttä

Ahtinen Antti Asuntomyynti, PK-seutu Soita tai laita Whatsappia 040 619 5124 antti.ahtinen@t2h.fi SoitaOlen kiinnostunut kohteesta