fbpx

Asunto Oy Sipoon Välke

Sipoo, Söderkulla

Autolla Helsingin keskustaan 25 min
Julkisella liikenteellä Helsingin keskustaan 35 min
Autolla Itäkeskukseen 25 min

Sipoon Välkkeen Ihanat kodit rakennetaan ihastuttavaan Söderkullaan, vain noin puolen tunnin matkan päähän Helsingistä. Kaikki palvelut ovat lähellä ja ympärillä levittäytyy vehreitä metsiä, kuvankauniita järviä ja Suomenlahden lumoava saaristo. Välkkeestä on lähettyviltä kulkevan Porvoonväylän ansiosta hyvät ja nopeat liikenneyhteydet niin omalla autolla kuin julkista liikennettä käyttäen.

Sipoon Välkkeen Ihanat kodit tulvivat valoa ja ovat vaikuttavan avaria lattiasta kattoon ulottuvien ikkunoiden sekä yli kolmen metrin huonekorkeuden ansiosta. Viihtyisyyttä lisäävät entisestään korkeatasoiset, modernit materiaalit ja varusteet sekä lattialämmitys, joka poistaa pattereiden tarpeen ja luo näin edellytykset sisustaa asunto vapaasti. 

Jokaisessa kodissa on oma parveke, joka tuo ympäröivän luonnon vehreyden kotiisi. Asumisen ylellisyyden täydentää osassa asuntoja tyylikäs lasiseinäinen sauna. Kodikkaan tunnelman viimeistelevät viimeisen päälle suunnitellut pohjaratkaisut, joiden ansiosta asunnon jokainen neliö on fiksusti käytössäsi.

Varaa oma Ihana kotisi Sipoon Välkkeestä ottamalla yhteyttä myyjäämme!

Tutustu asuntoihin

  • Kaikissa asunnoissa oma parveke

Tyyppi:  Kerrostalot

Tontti: Vuokra

Huoneluku: 1-4 h + kt (+ s + parveke)

Pinta-ala: 22,0-76,0m2

Osoite: Gneissikaari 16, 01150 Söderkulla

Asuntoja: 47

Arv. valmist.: Syksyllä 2023

Haluatko nähdä T2H:n Ihanat kodit omin silmin?

Tule tutustumaan Sipoon Välkkeen Ihaniin koteihin sunnuntaisin klo 12-13 osoitteeseen Gneissikaari 16, 01150 Söderkulla. Katso tarkemmat tiedot ja muut esittelyajat Asuntoesittelyt-sivulta, tai ota yhteyttä myyjäämme ja voit varata henkilökohtaisen esittelyajan silloin kun sinulle parhaiten sopii. Näiden kotien huonekorkeus, suuret ikkunat ja ihanuus on koettava itse!

Ota yhteyttä

Autolla Helsingin keskustaan 25 min
Julkisella liikenteellä Helsingin keskustaan 35 min
Autolla Itäkeskukseen 25 min

Rauhallisella alueella, erinomaisten palveluiden ja yhteyksien äärellä

Söderkullan keskustan palvelut: 1 km
Lähin bussipysäkki: 500 m
Lähin ruokakauppa: 1 km
Lähin uimaranta: 1 km

Sipoossa yhdistyvät maaseudun ja saariston parhaat puolet pääkaupungin läheisyydessä. Palvelut ovat vieressä ja ympärillä avautuu luonto, jossa on upeat mahdollisuudet aktiiviseen harrastamiseen ja omassa rauhassa kulkemiseen. Kaikki keskeiset modernin elämän palvelut löytyvät läheltä, noin kilometrin päästä Söderkullan keskuksesta, jossa on muun muassa lukuisia päivittäistavarakauppoja, kirjasto, apteekki, neuvola ja terveyskeskus. 

 

Alueen rauhallisuus sopii hienosti perheen pienimpien varttumisympäristöksi ja läheiset koulut ja päiväkodit tekevät lapsiperheen elämänmenosta hyvin toimivaa. Arkea sujuvoittavat entisestään hyvät liikenneyhteydet joka suuntaan: pääset Porvoonväylää pitkin omalla autolla Helsinkiin alle puolessa tunnissa, ja läheltä kulkevilla HSL:n busseilla matkaat Itäkeskukseen, Pasilaan ja Kamppiin reilussa puolessa tunnissa. 

Välkkeessä on Ihania koteja kaikille, jotka toivovat itselleen ihastuttavaa ja ripauksella ylellisyyttä varustettua asuntoa. Ota yhteyttä, niin varataan sinulle oma, Ihana koti Sipoosta!

Ota yhteyttä

Vastikkeet ja muut kustannukset

Hoitovastike 4,9 € / m2

Vesimaksu 25 € / hlö / kk (tasataan kulutuksen mukaan)

Autopaikan hoitovastike 12,25 €

Lisätiedot ja esittelyt

Joona Karjula Asuntomyynti, PK-seutu 044 033 0475 joona.karjula@t2h.fi