As Oy Tampereen Melissa

As Oy Tampereen Melissa

Tampere

Kerrostalot

Asunto Oy Tampereen Melissa rakentuu Annalan kodikkaan asuinalueen ytimeen – monipuolisten palveluiden, sujuvien liikenneyhteyksien ja vehreän luonnon äärelle. Annala sijaitsee Tampereen itäpuolella, Kaukajärven ja Hervannan kaupunginosien välissä. Aamuvarhaisesta yömyöhään kulkevilla linja-autoilla matkustat Tampereen keskustaan alle puolessa tunnissa sekä Hervantaan ja sen kauppakeskus Duoon vain vartissa.

Rauhallinen Annala on erityisesti lapsiperheiden suosiossa. Kävelyetäisyydeltä löydät niin päiväkodin, koulun kuin ruokakaupat. Lisäksi alle kahden kilometrin etäisyydellä sijaitsee Kaukajärven palvelukeskittymä, jossa on kaikki tarvittavat palvelut aina terveysasemasta apteekkiin ja ravintoloista parturi-kampaamoihin. Kirkasvetisen Kaukajärven kupeessa sijaitseva Annala lukuisine puistoineen tarjoaa myös mahdollisuuden nauttia luonnosta, liikkua ja leikkiä. Annalassa voit siis nauttia rauhallisesta elämästä tinkimättä helposta ja sujuvasta arjesta.

Asunto Oy Tampereen Melissan Ihanat kodit ihastuttavat avaruudellaan ja valoisuudellaan. Melissan alimman ja ylimmän kerroksen asunnoissa on upea loft-henkinen parvi, joka tuo huimasti lisätilaa ja monipuolisia mahdollisuuksia kotiisi – unohtamatta näyttävää, lähes 4 metristä huonekorkeutta! Myös muissa Melissan asunnoista on tavanomaista korkeampi huonekorkeus ja suuret, lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat.

Melissan kodit ovat suunniteltu huolellisesti: neliöt on käytetty fiksusti, asunto lämpiää pattereiden sijaan vesikiertoisella lattialämmityksellä ja saat valita kotisi pintamateriaalit moderneista vaihtoehdoistamme. Jokaisessa kodissa on suuri parveke tai terassi ja oma piha. Lisäksi osassa asunnoissa on myös oma tyylikäs, lasiseinäinen sauna.

Tutustu Melissan asuntoihin ja löydä täydellisen Ihana koti sinulle ja perheellesi!

Tyyppi: Kerrostalot
Huoneluku: 1-3h+ kt + (parvi) + (s)
Pinta-ala: 20,5 - 55,5 m²
Osoite: Ojavainionkatu 4 B, 33710 Tampere
Asuntoja: yht. 44 asuntoa
Arv. valmist.: 12/2021
Katso pohjakuvat & esitteet

Tässäkö teidän uusi Ihana koti?

Ota yhteyttä

As Oy Tampereen Melissa

Asuntopohjat ja alk. hinnat

  • 3 h + kt + s + parvi + parveke 55,5m²

    Myyntihinta alk. 130 024,26 €

    Velaton hinta alk. 260 048,52 €

    Pohjakuvan löydät alta

Suuret ikkunat tekevät kodeistamme erityisen valoisia.


Kodeissamme on aina tavanomaista korkeammat huoneet.


Lattialämmitys mahdollistaa erilaiset sisustusratkaisut.


Huolellisesti käytetyt neliöt luovat enemmän elintilaa.
Ota yhteyttä

Simo Nuolemo Myyntipäällikkö, KTM Pirkanmaa 040 624 8440 simo.nuolemo@t2h.fi SoitaOlen kiinnostunut kohteesta