fbpx

Asunto Oy Vantaan Hehku

Vantaa, Ylästö

Autolla Jumbon kauppakeskukseen 5 min
Autolla Helsingin keskustaan 30 min
Julkisella liikenteellä Helsingin keskustaan 40 min

Vantaan Ylästöön, idylliselle Tolkinkylän alueelle, rakentuu Asunto Oy Vantaan Hehku ja sen Ihanat rivi- ja paritalokodit. Hehkun rakennusten punamultainen, puinen julkisivu henkii alueelle täydellisesti sopivaa maalaistunnelmaa.

Ylästön Tolkinkylä on erittäin viehättävä alue keskellä peltomaisemia, aivan Vantaanjoen varrella. Rauhallisesta ympäristöstä huolimatta kaikki palvelut, kuten päiväkodit, koulut, leikkipuistot ja ruokakaupat ovat lähellä. Alueelta hurautat sujuvasti niin polkupyörällä, omalla autolla kuin  julkisella liikenteellä alle kolmen kilometrin päähän kauppakeskus Jumboon tai aina Helsingin keskustaan saakka.

Hehkun Ihanat kodit ihastuttavat avaruudellaan ja valoisuudellaan. Suurista, lähes lattiasta kattoon ulottuvista ikkunoista voit ihastella rauhallista peltomaisemaa sekä nauttia kesäiltojen tunnelmasta oman pihan terassilla. Asuntojen huonekorkeus on tavanomaista korkeampi, mikä lisää kotien viihtyisyyttä. Lisäksi voit valita asuntoon mieleisesi pintamateriaalit moderneista vaihtoehdoista, ja vesikiertoisen lattialämmityksen ansiosta edes patterit eivät rajoita sisustusratkaisujasi. Kotien lämmitysmuotona on ekologinen maalämpö, joka pitää asumiskustannukset edullisina.

Ylästö sijaitsee kätevästi Kehä III:n, Tuusulantien ja Hämeenlinnanväylän välimaastossa, joten yhteydet ovat erinomaiset moneen suuntaan. Myös Helsinki-Vantaan lentokenttä sijaitsee vain vartin ajomatkan päässä.

Tutustu Asunto Oy Vantaan Hehkun Ihaniin koteihin ja kysy rohkeasti lisää!

Tutustu asuntoihin

 

Tyyppi:  Rivitalot Paritalot

Tontti: Vuokra

Huoneluku: 2–4 h + kt (+ s)

Pinta-ala: 40,5–82,5 m²

Osoite: Padisentie 18, 01690 Vantaa

Asuntoja: 18

Arv. valmist.: Kesäkuu 2023

Ahtinen Antti Asuntomyynti, PK-seutu Soita tai laita Whatsappia 040 619 5124 antti.ahtinen@t2h.fi

Haluatko nähdä T2H:n Ihanat kodit omin silmin?

Järjestämme asuntoesittelyitä T2H:n kodeista, joissa pääset näkemään Ihanat kodit itse. Katso tarkemmat esittelyajat Asuntoesittelyt-sivulta, tai ota yhteyttä myyjäämme ja voit varata henkilökohtaisen esittelyajan silloin kun sinulle parhaiten sopii!

Ota yhteyttä

Yhteisöllistä asumista viihtyisän luonnon ja palveluiden lähellä

Kauppakeskus Jumbon ja viihdekeskus Flamingon palvelut: 2,5 km
Tammiston ostospuisto: 3,5 km
Lähin bussipysäkki: 200 m
Lähin ruokakauppa: 1 km

3 km säteellä

Päiväkoteja: 7 kpl
Grundskolor: 4 st Peruskouluja: 4 kpl
Ruokakauppoja: 5 kpl

Ylästön maisemia koristavat kauniit peltoalueet sekä vehreät lähimetsät, jotka tarjoavat rauhoittumista arkeen. Ylästössä elätkin aktiivista elämää virkistävän luonnon keskellä. Tolkinkylän idyllinen mutta moderni pientaloalue viehättää erityisesti lapsiperheitä, sillä luonnonläheisyyteen yhdistyvät kattavat lähipalvelut.

Rauhallisesta ympäristöstä huolimatta kaikki arjen palvelut, kuten päiväkodit, koulut, leikkipuistot ja ruokakaupat ovat lähellä. Hurautat alueelta sujuvasti niin polkupyörällä, omalla autolla kuin julkisella liikenteellä alle kolmen kilometrin päähän kauppakeskus Jumboon tai aina Helsingin keskustaan saakka.

 

Luonnossa liikkuminen maittaa Ylästöllä asuessa, sillä alueella riittää lähiympäristön ulkoilureittien lisäksi harrastusmahdollisuuksia. Näitä ovat esimerkiksi Isomännyn liikuntapuisto sekä Tolkinkylän ratsastuskoulu. Lähistöllä sijaitseva Haltialan kotieläintila tarjoaa elämyksiä koko perheelle.

Asunto Oy Vantaan Hehku on erinomainen valinta lapsiperheille, jotka haluavat löytää sujuvaa arkea tarjoavan, viihtyisän ja kaikin puolin Ihanan kodin. Alue sopii hienosti perheen pienimpien varttumisympäristöksi ja läheiset koulut ja päiväkodit tekevät lapsiperheen elämänmenosta hyvin toimivaa. 

Ota yhteyttä, niin varataan sinulle oma, Ihana koti Vantaalta!

 

Ota yhteyttä

Lisätiedot ja esittelyt

Ahtinen Antti Asuntomyynti, PK-seutu Soita tai laita Whatsappia 040 619 5124 antti.ahtinen@t2h.fi