As Oy Vantaan Timjami

Tulossa

Asunto Oy Vantaan Timjami

Vantaa

Kerrostalot

Asunto Oy Vantaan Timjamin Ihanat kerrostalokodit löytyvät Rekolanmäen vehreistä maisemista, erinomaisten kulkuyhteyksien ja monipuolisten palveluiden ääreltä. Rekolan omalta juna-asemalta matkustat sujuvasti Helsingin keskustaan vain alle puolessa tunnissa. Kävelyetäisyydellä uudesta kodistasi sijaitsevat mm. päivittäistavarakaupat ja huoltoasemat, kahviloita ja ravintoloita, päiväkodit ja koulut ja Peijaksen sairaala.

Rekolanmäen idyllinen tunnelma syntyy alueen useista puistoista sekä Rekolanpuron ja Keravanjoen vehreistä maisemista. Ulkoilun lisäksi alueella on myös runsaasti mahdollisuuksia harrastamiseen: lähistöltä löydät esimerkiksi skeittiparkin, koirapuistoja sekä sisä- ja ulkokuntosalit – unohtamatta aivan kotisi naapuriin rakentuvaa uutta Elmon urheilupuistoa, jossa viihtyvät niin pallopelejä, jääkiekkoa ja luistelua kuin uintiakin harrastavat.

Timjamin Ihanat kodit tarjoavat modernia asumista parhaimmillaan. Tavallista korkeampi huonekorkeus yhdistettynä suuriin ikkunoihin tekee asunnoista avaria ja valoisia. Ihanien kotien pintamateriaalit ja kalusteet ovat huolellisesti valittuja. Vesikiertoisen lattialämmityksen ansiosta erillisiä pattereita ei tarvita, mikä mahdollistaa rajattomat sisustusratkaisut.

Jokaisessa Timjamin asunnossa on oma lasitettu parveke tai asuntopiha ja terassi. Ylimmän kerroksen asunnoissa tilava parvi henkii tyylikästä loft-tunnelmaa. Osassa asunnoista asumisen ylellisyyden viimeistelee oma sauna.

Tutustu Timjamin Ihaniin koteihin!

Tyyppi: Kerrostalot
Huoneluku: 1–3 h + kt (+ s) (+ parvi)
Liiketiloja: 1
Pinta-ala: 23,5–54,5 m2
Osoite: Elmontie 5, 01400 Vantaa
Asuntoja: 67
Arv. valmist.: Tarkentuu myöhemmin

Tässäkö teidän uusi Ihana koti?

Ota yhteyttä

Suuret ikkunat tekevät kodeistamme erityisen valoisia.


Kodeissamme on aina tavanomaista korkeammat huoneet.


Lattialämmitys mahdollistaa erilaiset sisustusratkaisut.


Huolellisesti käytetyt neliöt luovat enemmän elintilaa.
Ota yhteyttä

Tuomas Majuri Myyntipäällikkö, KTK PK-seutu 044 991 6571 tuomas.majuri@t2h.fi SoitaOlen kiinnostunut kohteesta

Rekolanmäki

Tutustu alueeseen