fbpx
Tulossa

Asunto Oy Vantaan Veronica

Vantaa, Hiekkaharju

Autolla Tikkurilan keskustaan 6 min
Junalla Helsingin keskustaan 25 min
Autolla Helsinki-Vantaan lentokentälle 15 min

Asunto Oy Vantaan Veronican ihastuttavat kerrostalokodit nousevat Vantaan Hiekkaharjun Tarhurinpuiston arvostetulle, rauhalliselle, omakotitalovaltaiselle alueelle, erinomaisten liikenneyhteyksien ääreen ja lähelle monipuolisia palveluita. 

Matka Helsingin keskustaan sujuu nopeasti reilun puolen kilometrin päässä odottavalta Hiekkaharjun asemalta tai vain 1,5 kilometrin päässä sijaitsevalta Tikkurilan juna-asemalta. Kattavat joukkoliikennepalvelut tekevät liikkumisesta joka suuntaan sujuvaa. Myös omalla autolla kulkeminen on helppoa. 

Palveluita löytyy kattavasti niin Tikkurilan keskustasta kuin Koivukylästä, ja harrastamiseen on hyvät puitteet; alueella on muun muassa urheilupuisto, golfkenttä, tenniskeskus ja uimahalli. Myös koulut ja päiväkodit sijaitsevat naapurustossa. Hiekkaharjussa nauttii myös vehreästä luonnosta ja ulkoilusta, sillä viehättäviä puistoja on usempiakin. Tarjolla on lisäksi eläväisiä tapahtumia niistä innostuville, järjestetäänhän lähistöllä kesäisin esimerkiksi huippuartistien tähdittämä Tikkurila Festivaali.

Hiekkaharjun Ihanat kodit tarjoavat asukkailleen todellista elämänlaatua. Tavallista korkeampi huonekorkeus yhdistettynä suuriin ikkunoihin tekee asunnoista avaria ja valoisia, minkä lisäksi järkevästi suunnitellut pohjaratkaisut ottavat kaiken irti neliöistä. Pintamateriaalit ja kalusteet ovat laadukkaita ja sisustaminen helppoa, sillä vesikiertoisen lattialämmityksen ansiosta erillisiä pattereita ei tarvita. Osassa asunnoista asumisen ylellisyyden viimeistelee oma, lasiseinäinen sauna.

Löydä Ihana kotisi Vantaan Hiekkaharjusta!

Tyyppi:  Kerrostalot

Huoneluku: 1-3 h + kt (+s + wc+ vh)

Pinta-ala: 22-53 m2

Osoite: Tarhurintie 24, 01350 Vantaa

Asuntoja: 32

Arv. valmist.: Syksyllä 2024

Tuomas Majuri
Tuomas Majuri Myyntipäällikkö, KTM, PK-seutu Soita tai laita Whatsappia 044 991 6571 tuomas.majuri@t2h.fi

Liity ennakkovaraajalistalle ja saat kuulla ensimmäisenä uusista kohteistamme, jotka ovat vasta tulossa varattaviksi!

Liity ennakkovaraajalistalle

Haluatko nähdä T2H:n Ihanat kodit omin silmin?

Järjestämme asuntoesittelyitä T2H:n kodeista, joissa pääset näkemään Ihanat kodit itse. Katso tarkemmat esittelyajat Asuntoesittelyt-sivulta, tai ota yhteyttä myyjäämme ja voit varata henkilökohtaisen esittelyajan silloin kun sinulle parhaiten sopii!

Ota yhteyttä

Rauhallinen Hiekkaharju palveluiden lähellä

Lähin ruokakauppa 900 m
Lähin golf-kenttä 750 m
Tikkurilan palvelut 1,9 km

2 km säteellä

Päiväkoteja 12
Peruskouluja 4
Ruokakauppoja 9

Hiekkaharju tunnetaan rauhallisena ja tunnelmallisena omakotitaloalueena, jossa on vähän liikennettä ja hyviä liikuntapaikkoja sekä lenkkimaastoja. Alue onkin yksi Vantaan halutuimpia asuinpaikkoja. Tikkurilan monipuoliset palvelut ovat lyhyen matkan päässä, ja lähijunilla pääsee nopeasti Helsingin keskustaan, Keravalle ja Riihimäelle. Kehärataa myöten on lyhyt matka myös Helsinki-Vantaan lentokentälle. Kehä III:a, Lahdenväylää ja Tuusulanväylää pääset helposti omalla autolla kaikkiin suuntiin. 

Hiekkaharjussa on hyvät lähipalvelut – esimerkiksi päiväkoteja, peruskouluja ja ruokakauppoja on paljon, ja Tikkurilasta niitä löytyy vielä lisää. Hiekkaharjun liikuntapuistossa harrastat monipuolisesti eri urheilulajeja. Siellä on yleisurheilukenttä ja lisäksi voit esimerkiksi pelata lentopalloa, tennistä ja koripalloa. Vieressä on kaikille avoin Hiekkaharju Golf, jossa on 9- ja 6-reikäiset kentät. 

Alueen läpi virtaa Rekolanoja, jonka vehreiden laakson ja lehtojen runsas linnusto houkuttelee bongaajia kauempaakin. 

Vantaan Hiekkaharju on erinomainen kotipaikka jokaiselle, joka arvostaa rauhaa ja palveluiden läheisyyttä. Ota yhteyttä, niin varataan sinulle oma, Ihana koti! 

Ota yhteyttä

Lisätiedot ja esittelyt

Tuomas Majuri
Tuomas Majuri Myyntipäällikkö, KTM, PK-seutu Soita tai laita Whatsappia 044 991 6571 tuomas.majuri@t2h.fi