fbpx
Ennakkomarkkinoinnissa

Asunto Oy Vantaan Veronica

Vantaa, Hiekkaharju

Autolla Tikkurilan keskustaan 5 min
Junalla Helsingin keskustaan 25 min
Autolla Helsinki-Vantaan lentokentälle 15 min

Asunto Oy Vantaan Veronican ihastuttavat kerrostalokodit nousevat Vantaan Hiekkaharjun Tarhurinpuiston arvostetulle, rauhalliselle, omakotitalovaltaiselle alueelle, erinomaisten liikenneyhteyksien ääreen ja lähelle monipuolisia palveluita. 

Matka Helsingin keskustaan sujuu nopeasti reilun puolen kilometrin päässä olevalta Hiekkaharjun asemalta tai vain 1,5 kilometrin päässä sijaitsevalta Tikkurilan juna-asemalta. Hiekkaharjun asema sijaitsee kätevästi sekä pääradan että kehäradan varrella. Kattavat joukkoliikennepalvelut tekevät liikkumisesta joka suuntaan sujuvaa. Myös omalla autolla kulkeminen on helppoa. 

Palveluita löytyy kattavasti Tikkurilan keskustasta ja harrastamiseen on hyvät puitteet; alueella on muun muassa urheilupuisto, golfkenttä, tenniskeskus ja uimahalli. Myös koulut ja päiväkodit sijaitsevat naapurustossa. Hiekkaharjussa nauttii myös vehreästä luonnosta ja ulkoilusta, sillä upeat lenkkipolut ovat aivan Veronican vieressä Malminpellon kauniissa maisemissa. Tarjolla on lisäksi eläväisiä tapahtumia niistä innostuville, järjestetäänhän lähistöllä kesäisin esimerkiksi huippuartistien tähdittämä Tikkurila Festivaali.

Hiekkaharjun Ihanat kodit tarjoavat asukkailleen todellista elämänlaatua. Tavallista korkeampi huonekorkeus yhdistettynä suuriin ikkunoihin tekee asunnoista avaria ja valoisia. Suurien ikkunoiden ansioista nautit huikean upeista maisemista kotisohvaltasi käsin. Järkevästi suunnitellut pohjaratkaisut ottavat kaiken irti neliöistä, eikä vesikiertoisen lattialämmityksen ansiosta erillisiä pattereita ei tarvita, joka antaa tilaa upeille ikkunoille. Osassa asunnoissa on myös loft-henkeä lisäävä parvi, joka tuo roimasti lisää tilaa asuntoon. Lisäksi asumisen ylellisyyden viimeistelee oma, lasiseinäinen sauna, joka löytyy myös osasta asuntoja.

Löydä Ihana kotisi Vantaan Hiekkaharjun Tarhurinpuistosta!

Tyyppi:  Kerrostalot

Huoneluku: 1-3 h + kt (+s + wc+ vh + parvi + piha / parveke)

Pinta-ala: 22-78,5m2

Osoite: Tarhurintie 24, 01350 Vantaa

Asuntoja: 27

Arv. valmist.: Syksyllä 2024

Tuomas Majuri
Tuomas Majuri Myyntipäällikkö, KTM, PK-seutu Soita tai laita Whatsappia 044 991 6571 tuomas.majuri@t2h.fi

Liity ennakkovaraajalistalle ja saat kuulla ensimmäisenä uusista kohteistamme, jotka ovat vasta tulossa varattaviksi!

Liity ennakkovaraajalistalle
Asunto Oy Vantaan Veronica

Asuntopohjat

 • 1h + kt, 22,0 m2
 • 1h + kt + parveke 22,0 m2
 • 1h + kt + parveke 23,5 m2
 • 1h + kt + parvi + parveke 30,5 m2
 • 2h + kt + parveke 32,0 m2
 • 2k + kt + parveke 33,5 m2
 • 2h + kt + parveke 34,0 m2
 • 2h + kt + s + vh + parveke 41,5 m2
 • 2h + kt + parvi + parveke 42,0 m2
 • 2h + kt + s + vh + parveke 44,5 m2
 • 2h + kt + s + vh + parvi + parveke 58,5 m2
 • 3h + kt + s + parveke 57,5 m2
 • 3h + kt + s + parvi + parveke 78,5 m2
 • 3h + kt + s + vh + parveke 60,5 m2

Haluatko nähdä T2H:n Ihanat kodit omin silmin?

Järjestämme asuntoesittelyitä T2H:n kodeista, joissa pääset näkemään Ihanat kodit itse. Katso tarkemmat esittelyajat Asuntoesittelyt-sivulta, tai ota yhteyttä myyjäämme ja voit varata henkilökohtaisen esittelyajan silloin kun sinulle parhaiten sopii!

Ota yhteyttä

Rauhallinen Hiekkaharju palveluiden lähellä

Lähin ruokakauppa 800 m
Lähin golf-kenttä 500 m
Tikkurilan palvelut 1,5 km

2 km säteellä

Päiväkoteja 12
Peruskouluja 4
Ruokakauppoja 9
Hiekkaharjun tenniskeskus 900 m
Hiekkaharjun urheilupuisto 1,3 km
Kuntosali 950 m

Hiekkaharju tunnetaan rauhallisena ja tunnelmallisena omakotitaloalueena, jossa on vähän liikennettä ja hyviä liikuntapaikkoja sekä lenkkimaastoja. Alue onkin yksi Vantaan halutuimpia asuinpaikkoja. Tikkurilan monipuoliset palvelut ovat lyhyen matkan päässä, ja lähijunilla pääsee nopeasti Helsingin keskustaan, Keravalle ja Riihimäelle. Kehärataa myöten on lyhyt matka myös Helsinki-Vantaan lentokentälle. Kehä III:a, Lahdenväylää ja Tuusulanväylää pääset helposti omalla autolla kaikkiin suuntiin. 

Hiekkaharjussa on hyvät lähipalvelut – esimerkiksi päiväkoteja, peruskouluja ja ruokakauppoja on paljon, ja Tikkurilasta niitä löytyy vielä lisää. Hiekkaharjun liikuntapuistossa harrastat monipuolisesti eri urheilulajeja. Siellä on yleisurheilukenttä ja lisäksi voit esimerkiksi pelata lentopalloa, tennistä ja koripalloa. Vieressä on kaikille avoin Hiekkaharju Golf, jossa on 9- ja 6-reikäiset kentät. 

Alueen läpi virtaa Rekolanoja, jonka vehreiden laakson ja lehtojen runsas linnusto houkuttelee bongaajia kauempaakin. 

Vantaan Hiekkaharju on erinomainen kotipaikka jokaiselle, joka arvostaa rauhaa ja palveluiden läheisyyttä. Ota yhteyttä, niin varataan sinulle oma, Ihana koti! 

Ota yhteyttä

Lisätiedot ja esittelyt

Tuomas Majuri
Tuomas Majuri Myyntipäällikkö, KTM, PK-seutu Soita tai laita Whatsappia 044 991 6571 tuomas.majuri@t2h.fi